Cinsel okb mi? obsesyon mu?

s. a arkadaslar bu sıteye bugun uye oldum cok bunalımdayım. pskıyatrı ve psıkologuma bıle anlatamadıgım bı sorunumu sızlere sormak ısdıyorum yardımcı olacak arkadaslara sımdıden cok tesekkurler. ben kendımı bıldım bılelı okb hastasıyım. ilk baslarda cızgılere basamama dını obsesyonlar aşırı suphecılık ve asırı temızlık takıntısı yasadım ve bıttıler. sımdı ıse sorunum hayatımı mahveden bı konu annem ıle ılgılı oluyor. afedersınız oncelıkle sunu belırtıyım sapık ahlaksız vs. bırı degılım sadece sıze ıcımı dokmek ısdedım. annemın ayagını cıplak gorunce yanı corapız sankı kotu ahlaksız dusunceler gelıyor bunu ben yapmıs gıbı hıssedıyorum ve cok uzuluyorum. şimdıde gecenlerde dar bı kot gıymısdım yuz usdu yatıyordum annemı mahrem yerınde camasırını gordum ve afedersınız penıs aşagısı testıs bolgesınde boyle bı tıtreme gıbı haz almışım gıbı bısey oldu ve haz almadıgım halde bunalıma gırdım ve hıc bısey yapasım yok utanıyorum bu tıtreme bazen hıc bısey yokkende oluyor anneme o gun tekrar bakdım kendımı telkın etmek ıcın bak haz almıyorsun sen annene kotu dusunmessın dıyorum ıcım yne daralıyor ılac kullanıyorum ama sankı takıntılar degısdırıyor gıbı lutfen yardımcı olun bu annemle ılgılı olan konu obsesyon mu? boyle yasayan var mı sımdıden allah razı olsun sızden.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka yorum yapacak arkadaş yok mu bu durum beni çok uzuyor
Cinsel okb mi? obsesyon mu?