Evet 4 yaşından beri yani ben hatırlamıyorum ama misafirlerin önünde yapmışım anlatıyorlar tanıdıklar bi de işte bilinçli olarak yaptığımı da 6 yasindandayken oldu
Ne yav. şak bir şey çıktın sen be. Bak reelde de kadınlar seninle muhatap olmuyor, sanalda bile kimse seni tercih etmiyor. boş ver git hadi erkek olmaya çalış
Sen bence kendini nimetten sayıyorsun özgüveni eksikliği var sende :) böyle saldırgan olman kimse tarafından umursanmayışına bağlı olabilir bence beni bırak sen kendine bakım falan yap :):)
Hahaha :) Abaza opsiyonel zaten keko kız lafı seviyen belli oluyor kullandığın kelimlerden bence sen kaş bıyıkları. Al bide güzel duş al öyle erkeklerle iletişime geç yoksa böyle sanalda benim gibi efendi insanlara salça olursun sadece:) djdjdhdj
Bende bakirim ondan biliyorum halini insan eriyor artık erkek girmek istiyor kadın vajnasinin gerilip surtunerek içine girmesini ister çok daha fazla fanteziler var ama ikimizde yaniyoruz maalesef
Ya bak şöyle şimdi ben birinden hoşlandım mı sürekli o kişiyle seks yapma hayalleri geliyor aklıma hani el alem evli mutlu çocuklu hayalleri kuruyor ben anca seks... işte seks düşünmeyi bırakıyorum hoşlandığım çocuk geliyor aklıma ama bi bakıyorum yine seks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hastalık bence o kadarda değil hormonaldir belki geçer yakında
4 yaşından beri böyel
Hıı öyledir
Allah belami versin yalan soyelmiukrim misafirlerin önünde yapmışım anlatıyorlar bana her defasında da yüzüme vuruyorlar haklılar
Enteresan şu an ne yapıyosun peki
mastürbasyon
Bu bir aşırı zekâ ve hayal gücü gerektirir... Tabi doğru şekilde kullanıldığı zaman...
Zekâ belirtisi mı oluyormuş 😹
Aynen öyle çiçeğim 🌺
Hastalık olduğunu sanmıyorum takıntı haline gelmediği sürece
Kendini tatmin edebiliyorsan sorun yok bende öyleyim gidip mastürbasyon yapıyorum isteğim artınca
Benimle aynı hisleri taşıyorsun kesinlikle doymuyorum mastürbasyon falanda artık yetmiyor yaşım 23 evlensem mi diye düşünüyorum
İstanbul’da yaşıyorum bide sürekli ereksiyon oluyorum
Evlen evlen
Gel detaylarını konuşalım bence vardır bi sebebi
Yaz bana böyle bi film vardı birebir nemfomanyak mıydı neydi seks düşkünlüğü
benimde öyle, kiz arkadasim olsa her gün sx yaparım
Hayır değil emin ol herkes öyle.
4 yaşından beri böyle hastalık değil mi gercekkten
4 mü? 14 falan mı diyecektin anlamadım. :D
Yok direk 4 bu arada yalan yok cidden 4 yaşında misafirlerin önünde yapmışım anlatıyorlar bana her defasında da yüzüme vuruyorlar haklılar jsxjsnxnns
E demek ki genetik olarak öyleymişsin. Yapacak bir şey yok onunla yaşamayı öğrenmen gerekecek.
Bence senin canın sıkın is gucun yok
Okul bitti boşta kalınca böyle oldu diycem de 4 yaşından beri böyleyim
Dostum sen lutfen sap falan al
😹😹 ama valla yalan yom cidden öyle
Anladim insanlik olabilir jsjsns yine de sen is guc bul kendine
Çılgın bakire?
4 yaşında beri böyleyim
Ulan 4 yaşını mı hatırlıyorsun ne 4 yaşı volkan mcıklı
Misafirlerin yanında yapmışım anlatıyorlar bana her defasında da yüzüme vuruyorlar haklılar
şu an yaş kaç
18
E erkek için yaş sorunu yok çılgın bakire
Ben evlendikten sonra olsun istiyorum
18inde bu mcıkla evlilik zor iş senin
Bu yaşlarda normal, okşa bol bol
4 yaşından beri böyleyim
Yok daha neler, abart
Allah belami versin abartmıyorum bide misafir önünde yapmışım anlatıyorlardı bana hattâ
Çocukken misafir önünde mi fndlxkmd
Bilinçli olarak ne zaman başladın, 12 yaşında mı
6 yaşında
O da abartı işte.. Regl olmadan 52 yapmak normal değil..
Abartı değil yemin ederim abartmıyorum hattâ anneme yakalandim yaparken
O yakalanma hikayesi hepimizde vardır 😅
Psikoloğa götürmüşlerdir. İlgi eksikliği ve evdeki çatışma sebep gösterilmiştr
neden hastalık olsun yahu :)
Bi yerde duymuştum aşırıya kaçıyorsa psikolojik bi hastalık oluyormuş
her şeyin aşırısı zarar tabiki ama düzenli bir cinsel hayatın yok iken bu istek çok normal
Cinsel hayatım yok 18 yaşındayım ve birlikteliğini evleneceğim kişi ile yapmak istiyorum ama 4 yaşından beri böyleyim bu hastalık bence
4 yaşını nereden hatırlıyorsun yahuu saçmalama :D
Misafirlerin yanında yapmışım anlatıyorlar bana her defasında da yüzüme vuruyorlar
Hayır. Düzenli cinsel hayatın var mı?
Farketmezki aniden geliyor mesela gece bastırıyor
Cinsel hayatım yok kanka ne olursa evlenecegim kişiyle olsun istiyorum ama 4 yaşından beri böyle hastalık bu artık bence
Yazsana mesaj sen bana bi söylemek istediğimi anlamadın bence
@askn_34 seninle muhatap olan yok. Hadi işine
Cinsel hayatın olmadığı için vücudun sekse ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden çok normal sürekli düşünmen. Bakireyken ben de 7/24 cinsellik düşünürdüm
4 yaşından beri mı mastürbasyon yapıyorsun?
Ben de 8-9 yaşlarından beri yapıyorum
Evet 4 yaşından beri yani ben hatırlamıyorum ama misafirlerin önünde yapmışım anlatıyorlar tanıdıklar bi de işte bilinçli olarak yaptığımı da 6 yasindandayken oldu
@askn_34 defol git cevabımın altından mide bulandırıcı abaza!
Senin erken başlamış istek
@askn_34 Bana bak sapık. Hem kardeşim hem sapıksın. Bir daha benimle muhatap olma. Defol git rezil erkek olmaya çalış
Ne yav. şak bir şey çıktın sen be. Bak reelde de kadınlar seninle muhatap olmuyor, sanalda bile kimse seni tercih etmiyor. boş ver git hadi erkek olmaya çalış
Konuşmaları oku bi baştan ne demek istediğimi anlarsın kasma bu kadar kendini:)
Sen bence kendini nimetten sayıyorsun özgüveni eksikliği var sende :) böyle saldırgan olman kimse tarafından umursanmayışına bağlı olabilir bence beni bırak sen kendine bakım falan yap :):)
@askn_34 lan sen ml mısın? Seninle muhatap olan yok? Kendi kendine konuşma defol git abaza
Hahaha :) Abaza opsiyonel zaten keko kız lafı seviyen belli oluyor kullandığın kelimlerden bence sen kaş bıyıkları. Al bide güzel duş al öyle erkeklerle iletişime geç yoksa böyle sanalda benim gibi efendi insanlara salça olursun sadece:) djdjdhdj
Bide gizli cevap yazıyorsun özgüvensiz kişiliksizin biraz sanki bence bina önce olgunlaşmaya bak ergenlik 18 yaşında bitiyor yani haberin olsun
Bir dönem için sorun yok
Düzenli ilişkin olmadığındandır..
Benimde öyle offf var ya
Ülkenin 4 te 3 ü olarak hastayız evet
😹😹😹😹komiksin
Komiklik olsun diye dememiştim
Anladım oni zaten
Niye komiksn diyrsn o zmn
Güldürdü beni çünkü
Hmmmmm
Sen kesin bakiresin kesin
Evt
Bende bakirim ondan biliyorum halini insan eriyor artık erkek girmek istiyor kadın vajnasinin gerilip surtunerek içine girmesini ister çok daha fazla fanteziler var ama ikimizde yaniyoruz maalesef
Kaç kere mastürbasyon yapıyosn
Değişiyor
bence hastalık değil bulunmaz nimet demek lazım
Ben 4 yaşından beri böyleyim
bu konuşmuştuk sanırım
Evet hxsjjxjs engelledim ben seni
peki neden engelledin yazabilirmisin sebebini
Başka şeyler düşün kanka
Ya bak şöyle şimdi ben birinden hoşlandım mı sürekli o kişiyle seks yapma hayalleri geliyor aklıma hani el alem evli mutlu çocuklu hayalleri kuruyor ben anca seks... işte seks düşünmeyi bırakıyorum hoşlandığım çocuk geliyor aklıma ama bi bakıyorum yine seks
Kısır döngü yani
Evet
Bide sıcak hava eklenince işin zor kank
Elin yoruluyordur okşamaktan 😂
Almadan rahatlayamazsın
Veriyor musun?
Tabi ki hayır kendimi kocama saklıyorum 😉😹
O zaman sorun yok kocan şanslı
Hayir galiba bende öyleyim
Olur bu yaşlarda
Yok abazalik oluyor
Benimde öyle
Aynı durumdayız konuşalım gel
Aynen
Genetik mi acaba bu durum
Bilmiyorum ben 4 yaşından beri böyleyim
Nasıl 4 yaaşşşş
Yalan yok 4 yasindayekn oldu misafirlerin önünde yapmışım anlatıyorlar bana her defasında da yüzüme vuruyorlar haklılar
Hmmmm şaşırtıcı acaba annen ablan vs senin gibi mi
Benimde öyle yaaa offf
Bende öyleyim
Hiç yaşadın mı
Hayir evleneceğim kişi ile olsun istiyorum
Sıkıntı yok ozaman normal olan bu diğerleri yalan söylüyor
Azgınsın
4 yaşından beri böyle
4 yaş ne alaka be
4 yasindayken misafirlerin yanında yapmışım anlatıyorlardı bana
N alaka ya
Normal olabilir