Diğer Laf sokmayla ilgili (Iyh ergen diyenler gelmeden)? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "pişmanlık bizim için en son şey biz sadecr olaylara açıklık getirmeye çalışıyoruz"Buna kapak gibi bir cvp lazım? Laf sokmayla ilgili (Iyh ergen diyenler gelmeden)? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AloneWolf11 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Olaylara açıklık getirmeyi 16 yaşında bıraktım? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Bu mütişti başka var mı reyiz Yorumla AloneWolf11 +1 yıl çocuklar pişman olur adamlar bedel ödetir.. Yorumla Soran +1 yıl Diyoki zaten pişman olmam olmadım diyor Yorumla Soran +1 yıl Sen yanlız baya iyisin bu işte msnsmsmsmsöös Yorumla AloneWolf11 +1 yıl Sen intikam köpeklerin işidir aslan bedel ödetir yaz Yorumla AloneWolf11 +1 yıl saol dayı :D Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olaya bağlı ama 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgili mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açmadığın bir tek o kalmıştı 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iyhh ergen seni 😷 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Füze flnda at sorun değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Molotof is geli 💥💥💥💥💥 Yorumla Soran +1 yıl Allah allah ndnsnsmsmmss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olaylara açıklık getirmeyi 16 yaşında bıraktım?
👏👏 Bu mütişti başka var mı reyiz
çocuklar pişman olur adamlar bedel ödetir..
Diyoki zaten pişman olmam olmadım diyor
Sen yanlız baya iyisin bu işte msnsmsmsmsöös
Sen intikam köpeklerin işidir aslan bedel ödetir yaz
saol dayı :D
Tamam
Olaya bağlı ama
Eski sevgili mesela
Açmadığın bir tek o kalmıştı 😂
😂😂😂😂
😊😂😂
Iyhh ergen seni 😷
Füze flnda at sorun değil