Kahve mi çay mı tercih edersiniz?
sevgilinizle ilk buluşmalarda genelde ne içilir? çay mı kahve mi daha uygun olur?
sevgilinizle ilk buluşmalarda genelde ne içilir? çay mı kahve mi daha uygun olur?
Kahve falı ve benzerleri tamamen safsatadır arkadaşım gelecek hakkında hiç bir insan bilgi falan veremez sadece bilgi ve kültürü doğrultusunda tahminler yapabilir ben açıkçası ister eğlenmek için ister belli beklentiler için olsun hepsini çok şiddetle ve acımasızca eleştiriyorum fala inanma falsızda kalma sözünüde tutarsız ve tehlikeli buluyorum çünkü bu hurafelerden dolayı hiç bir vasfı olmayan bir sürü insan büyük paralar kazanıyor bu ülkede yazık gerçekten...
uyku hapı atılmamışsa ikiside tercih sebebidir ama tecavüzcü coşkun karakterli karaktersiz bir pislk varsa karşıda dikkatli olunmalı gazoz ,tahlile gönderilmeli,raporu elinize ulaşana kadar bir yudum dahi alınmamalıdır.
sevgiliyle ilk buluşmada sakinleştirici tercih ederim :)) çok heyecanlı olacağım için..şaka bi yana ama yaz başları soğuk içecekler uygundur.. kış olsaydı sahlep falan önerebilirdim. ama illa çay yada kahve diyosan çayı öneririm. sonuçta türk milletinin daha çok benimsediği bir içecektir yani.. :)
Once yemek sonra bira ..
afiyet olsun efendim...
Sagolasin :-)
Cevap
23Cevap
İnanmam, öylesine baktırırım ama benim baktıklarım hep çıkar :( sallamıyorum içimden geldiğnisöylüyorum.. Dedemin tabutunu görmüştüm.. 1 hafta sonra dedem öldü.. Geçen hafta iş arkdaşıma baktım, kendisi de pek tanımıyorum hani çok yakın değil, muhabet etmeyiz fazla.. Hamile olduğunu baktığım falden öğrendi (1 kg baklava aldım tabi sonucunda ) en sevmediğin renk kırmızı dedim bildim.. kıbrıstan hediye gelicek dedim bildim.. Konya dan biri gelicek yine bildim.. sonra kendimden korkmaya başladım.. ben nasıl biliyorum diye, daha da bakmıyorum..:)
Uzak dur. Öyle şeyler olur ki, pişman olursun. İnsan psikolojisi, geleceği bilmeyi "kaldıramaz" kolay kolay.. Herkes bileyim ister. Ama bilen, asla bilmek istemez. İnan bana...
Bakan arkadaşlarım var ama tamamen eğlencesine.Sanırım biz Türklerin alışkanlıklarından birisi de bu,fala inanma falsız kalma sözünü uygulamaya dökmek.Ben inanmıyorum.
O sütsüzkahve içiyodu,ben nescafe 3 ü 1 aradaya bile şeker atan ben ,heyecandan garsona aynısından dedim...önüme sütsüz kahve geldi,8 tane şeker açmak zor geldi,2 şekerle yetindim,ama içtiğim en tatlı kahveymiş..şimdi anlıyorum :(
tarot bakıyorum önceleri eğlence amaçlı almıştım zamanla öğrendikce şaşırttı beni o kartların sihirine inanıyorum
Bana bakılırsa hayatta çıkmaz ama bir kişiye baktığım ilk fal kesin çıkar. Hatta bir ara bu işi ticarete dökmüşlüğüm vardır.
ahahah peki abi nasıl öğrendin bir kaynak önerir misin yoksa ''allah vergisi canım'' mı diyeceksin :D
soğuk mixomix :D 4 şekerli ve 10 dk karıştırılmış olsun :D
:))
ilk buluşmamız ahhh ilk buluşmamız kahvaltıya gitmiştik tabiiki çay ve su böreği ama heyecandan ne böreğimi yemiştim nede çayımı içebilmiştim 2 saat süren harika bi kahvaltıydı hatta üztünede türk kahvesi içmiştik sevdiceğim türk kahvesini çok sever.
Kahve ardından tatlıda gerek Tramisu ısmarlıcaksan sorun yok kahve ısmarlayabilirsin
nedemek canm en yakın starbucks coffee ye davet edebilirim :P
sana ne ısmarlayalım:))))
Bizim kiracımız bu işi yapıyor. Neyse birgün hem hal hatır sormak için hem de acaba biliyorlar mı diye gittim. Evet biliyorlar ama şu var olacak iş bozuluyor.
Zamanın da girdiğim bir sınav vardı kesin kazanacaksın dedi, kazandım ama yedektim. Ardından farklı bir görüşte bir kızla tanışacaksın ve evleneceksin dedi, tanıştım ama görüş ayrılığından olmadı, ayrıldık. Yani sonuca gitme de sıkıntı var. Sana tavsiyem baktır ama hayatını ona göre şekillendirme.
Bakarım. baktığım tüm fallar çıktı. övünmek gibi olması ama bu konuda iyiyimdir.
kesinlikle kahve her türlüsünü tüketirim itiraf ediyorum ben kafein bağımlısıyım :(
aman fazlası zarar dikkat edin
sigara gibi olmuş demekki
Kahve daha cix olur ilk bulusmada çay daha klasik kaçar :) bence ice tea şeftalide içebilrisin :)
zamanında o kadar çok baktırdım ki.ama hiçbiri de çıkmadı.yalan dolan artık baktırmıyorum
eskiden anneme baktırırdım... şimdi maytap sarıyorum bakanlarla:)
Bir fincan kahvenin kırk yılın hatırı vardır çocuğu beğendiysem kahve :)
thnx
hayır inanmam..
ara sıra laf olsun diye baktırırım ama kulak asmam ne mutlu ne mutsuz habere...
annemin iyi fal baktığını savunur bütün çevremiz can atarlar baktırmak için ama biliyorumki atıyor
bu nası soru yav :) garson gelir sorar,menüden bir içecek seçer ve söylersin.
size de teşekkür ederim yani :))))
:)
bu isten anlayip altinci hissi olanlara baktirdigim zaman ne dedilerse cikti :-)
Valla ilk buluşmaya, son buluşmaya bakmam.
Direk türk kahvemi isterim.
:D good. teşekkürler
benm tercihim kahve ama sevdiğim için..çay istesende aaaaa bak çay istedi olmaz.:D çok ayıp çok.:D
:))) güzel teşekkürler
ooo çilek ve çikolata zaten... süper yani
ballı sıcak süt de güzel olur şimdi uyumadan önce... :))
hemen yollatıyorum size..
Kahve içiriyordu bana ısrarla. Selülit mi yapmaya çalışıyordu bana bilmem.
:)
çay iç baştan belki anlaşamazsın en azından kırk yıl boyunca onun hatırını üzerinde taşımazsın
:) güzel yaklaşım
Bana cok sacma geliyor kahveden gelecek gorulur mu ya oyle olsa kahvenin kilosu 10 bin dolar olurdu herhalde
herkes kahve demiş..benim vazgeçilmezim çay.
çayın yeri ayrı tabiki asla vazgeçemeyiz..
farketmez ikiside uygun . Ben çay derim .
hava yazsa, fanta,yedigün, kış ise nescafe.
güzel teşekkürler
ben varsa kola alayım ayıp olmazsa eğer :)
Fala inanma falsız kalma :)
Fazla kasma meyve suyu için .d
çay bazen sıcak çikolata :D
her zaman her yerde çayı tercih ederim...
farketmez menüye bağlı
kahve sankı ama farketmez...
şaçmalık uyduruktan şeyler.
çay içerim,ne fark eder ki bu hem
evet evet evet
Çay
her zaman kahve tercihimdir
kahve...! yudum yudum içersiniz ay:D
ama çay da güzel olur
olabilir:D
alkol
kahve
Kahve
ben bakiyorum
arada bi :)
Kahve.
ben kahve içerim
Kahve kesınlıkle.
Gazoz bence.
gazozun yeri özel bizde biliyorsunuz. :)
Canın ne istiyorsa o
KAHVEE
kahve
çay yada coca cola
herzaman baktırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar