Bee Beauty burçlu deodorantlar güzel mi? Kalıcılığı nasıl? Sırf yay burcu yazıyor burcuma ait diye aldım diye aldım kokusu berbat ama olsundu 😂😂😂bee beauty burçlu deodorant
Bee Beauty burcuma özel deodorantım nasıl güzel mi?
En İyi, Kalıcı Bee Beauty Burçlu Deodorantları Hangileri?
Kullanıp memnun kaldığım birkaç Bee Beauty deodorantı var. Burçlu olanları da pek bir eğlenceli ve tatlı.
1- Bee Beauty Başak Kadın Deodorant Sprey
Kokusu aşırı tatlı ve güzel. İçinde portakal, limon, yasemin çiçeği, vanilya, gül, portakal çiçeği bulunuyor. Yani hem bir Akdeniz ferahlığını hissediyorsunuz hem de çiçek bahçesini. Kalıcılığı fena değil açıkçası. Çok rahat 10 saat dayanıyor. Ter sıkıntısı yaşatmıyor. Fiyatı ise 14 TL. Bee Beauty burclu deodorant kullananlar başak burcu deodorantını beğeniyorlar.
bee beauty burçlu deodorant kullananlar
2- Bee Beauty Boğa Kadın Deodorant Sprey
İçinde şakayık, gül, turunç, beyaz misk, zambak, sümbül ve vanilya bulunuyor. İçinde olan şeylerden de anlayacağınız üzere hem meyvemsi hem de çiçeksi bir kokusu var. Kalıcılığı gayet iyi. 10 saat dayanıyor. Fiyatı 14 TL. Bee Beauty deodorant kullananlar çok seviyor boğa deodorantını genelde. Gratis'ten satın alabilirsiniz.
burç deodorant
3- Bee Beauty Yengeç Kadın Deodorant Sprey
Biliyorsunuz Yengeç kadınları romantik ve duygusal olur. Bu deodorantın kokusu da aynı o şekil. İçinde yasemin, müge, amber, narenciye ve misk bulunuyor. Fiyatı 14 TL. Gratis mağazalarında satılıyor. Hatta şu an indirimde 8 TL'ye satılıyor. Burç deodorant denildi mi akla ilk gelen burç deodorantlarındandır. Kalıcılık konusunda da gayet iyi. Çok rahat 10 saat dayanmakta ve teri önlemekte.
bee beauty deodorant
4- Bee Beauty Aslan Kadın Deodorant Sprey
Bahar mevsimini andıran bir kokusu var. İçinde gül, limon, narenciye çiçeği, yasemin çiçeği, portakal ve misk bulunuyor. Öz güveni yükselten bir koku anlayacağınız. Fiyatı 14 TL. Kalıcılığı da fena değil. 10 saat dayanabiliyor. Aslan burcu deodorant koku olarak en çok tercih edilenlerdendir.
aslan burcu deodorant
5- Bee Beauty Terazi Kadın Deodorant Sprey
Güzellik bir deodorant olsa kesinlikle bu olurdu. Kokusu müthiş gerçekten. İçinde portakal çiçeği, yasemin çiçeği, bergamot, misk, sedir ağacı ve sandal bulunuyor. En çok beğenilen deodorantlardan biridir. Fiyatı 14 TL. Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz. Kalıcığı da fena sayılmaz 10 saat idare eder.
tahminimce bu kokulardan en güzelleri boğa ve akrebindir. çünkü boğa kadınları kokulara ve parfümlere çok düşkündürler ve onları tatmin edecek bir koku sunmuşlardır illaki. akrep de gizemlidir ve en seksi olarak geçen burçtur bu yüzden de onun da güzel kokusu olduğuna eminim. geri kalanların kokuları pasif kokular olarak kalır gibi geldi, tabii bu benim naçizane fikrim 😊
Aslan burcuyum, burcumun deodoranti ambalaj ve koku olarak en güzeli bence, hayran kaldım ana yakışır mı diye almamıştım ama bugün gittim aldım ve kendime yakistirdigim 3 kokudan biri, aslan burcu deodorantinin parfümü varsa biri söylesin, yillardir bu kokuyu arıyordum zaten