Bee beauty professional şampuan kullananlar varsa yorum yapsın, ona göre kullanacağım. Her saça göre farklılık gösterir mi? Genel olarak nasıl bir şampuan? Birisi söyleyebilir mi?

Bee beauty professional şampuan kullananlar varsa yorum yapsın, ona göre kullanacağım. Her saça göre farklılık gösterir mi? Genel olarak nasıl bir şampuan? Birisi söyleyebilir mi?

At kuyruğu bitkisinin saçlara faydaları saymakla bitmiyor fakat genel olarak hızlı saç uzatmak için kullanılıyor diyebilirim. Onun dışında saç derisini besleme, saç tellerini güçlendirme özelliğiyle de biliniyor. Yani bir şampuanla saçlarınızın şikayetçi olduğu birçok şeye çözüm getirebilirsiniz :)

Bee Beauty at kuyruğu bitkisi özlü organik şampuan 400 ml kullananlar içerisinde %97,71 oranında organik hammadde bulunduğu için güvenerek kullanmaya karar vermiş. Bir şampuandan beklentimiz kimyasal içermemesi, organik özlerden oluşuyor olmasıdır. Bu sebeple bee beauty at kuyruğu şampuanı yorumları da olumlu. Kullananlar saçlarınızın uzama hızının normale döndüğünü, saçlarının artık daha sağlıklı göründüğünü belirtmiş.
Bee Beauty at kuyruğu bitkisi özlü organik şampuanı Gratis mağazalarından temin edebileceğiniz gibi, internet adresinden de sipariş verebilirsiniz. Denemeye değer bir şampuan olduğunu düşünüyorum. Fiyatı 27,50 TL ancak Gratis kart ile 13,75 TL'ye kadar düşüyor. Ben zaten genel olarak indirimlerde alışveriş yapıyorum, bu yüzden her ürünü uygun fiyatlara alıyorum. Bütçe dostu oluyor :)

Kullananlardan bazıları saçları sertleştirdiğini ifade etmiş ancak organik şampuanlar biraz olsun saçlarda kuruma yapabiliyor. Bunun için organik şampuanın yanında nemlendirici bir saç kremi edinmenizi tercih ederim. Ya da duş sonrası kullanılan sıvı saç bakım spreyleri sayesinde bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz :) Önemli olan saç sağlığınızı korumanız, hızlı uzama elde etmenizdir :)

Sağlıklı saçlar ayda 1-1,5 cm civarında uzama göstermektedir. Bu sayı ortalamadır. Saçlarımızı uzatmaya karar verdiysek, önceliğimiz saç sağlığımızı korumak olmalıdır :) Çünkü sağlığını kaybeden saçların uzaması durur ya da yavaşlar.
Kullandım hiç bir faydasını görmedim sana en iyi uzatan uygun fiyatlı şampuanı söyleyeyim Restorex her yerde bulabilirsin.
Karalama için yazan çok kişi var. Saçımı omzumda kestirmiştim 1 yıl sonra belime kadar gelmişti bu şumpuan sayesinde cidden faydasını 2 ayda göreceksin saçına hiçbir şey gitmeyen arkadaşıma bile iyi gelmişti boşuna diğer ürünleri kullanma.
Kesinlikle tavsiye etmediğim hiç bir işe yaramayan saçta yağlılık hissi bırakan şampuan.
Gerçekten işe yaramıyor her saç tipinde farklıdır ama bende yaglılık hissi bıraktı sana tavsiyem saçlarında yıpranma varsa daha profesyonel bir şampuan olan bonacure yi kullan derim
49 tl
Kiz arkadaşım kullandi saçkran oldu saçları dökülmeye basladi tedavi görüyor Şu an
At kuyruğu nedir abi biraz beyninize de düşünme şansı tanıyın.
Cevap
0Cevap
Bea beauty güzel bir marka değil
kullanmadım
orayı okumamışım 😀
kusura bakma 😬
ama tersledin beni 😬
ablalık yaptım 😀
neyse restorex şampuan kullan uzaması için
😀😀😀😂 Amin
restorexi kız kardeşim kullandı
tabii ki sabır etmen lazım ayrıca saçın ihtiyacı olan vitamin e ve b dir beslenmene dikkat et şampuanın içine e ve b vitamin ampül kır kullan
rica ederim tatlım :)
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar