Genetik olarak neden bazı insanlar daha kıllı? Evrimlerini mi tamamlayamamışlar nedir yani?

Soğuğa dayanamzlar heralde ondan orta kuşakta yaşayanlarda olur daha çok mesela ekvatoral kuşakta siyahilerde pek kıl olmaz ya da kutup kuşağı adı heralda mesela sibirya tarafları soğuğa alışkınlardır çok kıl olmaz orta kuşaktakilerde ortada kalmış arda soğuklar oluyo ondan çok diye tahmin ediyorum
Ama kılın fonksiyonu ne? Kıl ısıtır... sıcak iklimlerde yaşayanlarda tam aksine kıl daha az olması gerekirdi senin dediğine bakılırsa. Bence insan da evrim geçiriyor... ve beyin fonksiyonları doğrultusunda belirli fizyolojik değişiklikler meydana geliyor uzuun çok uzun vadede. Bence sebebi bu. Kıl hayvansal bir özellik. Beynine değil de hayvansal içgüdülerine daha çok başvuranlar genetik olarak daha kıllılar bence. Yani onların kendileri olmasa bile akrabalar aile vs işte.
Tamam işte siyahilerde kıl olmuyo mesela orta kuşaktakiler ne çok soğuğa ne çok sıcağa geliyorlar o yüzden sık rastlanılıyo evrim dediğin ortama uyum güçlüler hayatta kalır güçsüzler değişen şartlara uymayanın nesli tükenir güçlüden kastım bedensel güç değil tabi mesela dinozorlar nesli tükendi gitti
demek ki maymundan dönerken olay %100 olmamış, 90 da falan elektrikler gitmiş
Bu resimde saate bakılırsa kızın neden birlikte olduğu anlaşıldı😂😂
Bari kız epilasyona götüreydi😂
Saat güzelmiş ama ya😂
😂😂
Bilmiyorum ama durum vahim😃
Cevap
12Cevap
Doktor bu ne?
Kurt adam fantezisi olanları soruya alalım.🤢🤭
😂😂
bu bana bir koysa :D
yamultur yemin ediyorum :D
böyle eli olan adamın sıska kısa bir şey olmasına ihtimal vermiyorum :D
kolundaki saati satsa tüm sülalesinin evrimini tamamlatır :d
ya zamanında oynadığım oyunda da kurt adam vardı. eli aynı öyle ya :D
oyungg.com/wp-content/uploads/2018/04/13242.png
Bu tamamen genetik bir şey. O adamı kimse yaratmadı, sadece uzaktan kuzenlerimiz Neandertal insanları ve şempanzelerle olan akrabalığı bize göre daha yakın
Benim daha çok kılım ve saatim var ezikler
Kötü gözüküyor kesinlikle
guzel patisi var bence
Genetik bunlar yapıcak birşey yok.
Adamın saçları elinde çıkmış
Evrimleşememişler
Kurt adam fetisin mi başladı kız
Hasssktr o ne.
😂😂
Hormon bozukluğu
O ney ya
teşekkür istemen