Hayatımı sevmiyorum?

Arkadaşlar biraz yardıma ihtiyacım var. Ailemin maddi durumu normal ama borç içindeler. Dolayısıyla benim de param yok. Keyfe harcayacakları pek para yok. 2 aydır iş arıyorum ama gerçekten hiçbir şekilde bulamıyorum ya da şartlarım uygun olmuyor. Erkek arkadaşımın ve diğer tüm arkadaşlarımın maddi durumu çok iyi ve kendimi biraz da bu yüzden kötü hissediyorum. Ailem karşı olduğu için erkek arkadaşımla pek bir şey de yapamıyoruz. Gezmek gibi. Etrafımdaki insanlara bakıyorum ve hayatları mükemmel gidiyor. Dış görünüşümü de sevmiyorum Ve tüm bunları düşünüp moralimi bozunca insanlarla da aram soğuk oluyor. Çıkmazda gibi hissediyorum. Çok saçma bir konu. Onca zor durumda insanı düşününce şanslı hissetmek için bir sürü neden doğuyor ama kendime bir türlü anlatamıyorum. Lütfen bunu biraz yüzüme vurup yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorduğum bu soruyu unutmuşum ve şimdi karşıma çıkınca bir gülümsedim. Sorudan 1 hafta sonra yüz felci ve yanlış dozda yanlış tedavi sonucu da bir sürü ağır sağlık problemi yaşadım. Anladım ki ne paranın dert edilicek kadar önemi varmış ne de dış görünüşün. Sağlıklı olduktan sonra insanın başaramayacağı değiştiremeyceği şey yokmuş.:) Bir hayat dersi de aldıktan sonra artık iyi hissediyorum
Hayatımı sevmiyorum?