Buna katılıyor musunuz? Arzu ettiğiniz şeyler gerçekten de beklemekten vazgeçtiğiniz anda mı gerçekleşir?
Ve de bir şey ısrarla olmuyorsa ve biz buna fazlasıyla üzülüyorsak ''Hayırlısı'' olduğu için midir sizce?
Görüşlerinizi alayım ☺
Ya bu doğanın kanunu gibi bir şey. Ararım, aradığımda yerin dibindeymiş gibi saklanır, olmaz ya da bulunmaz. Aramayınca da her yerden her an çıkıyor. Eşya, kişi, olay fark etmez. Benim için öyle
Bende oldu 38 yete yüksek lisansa başvurdum olmadı vazgeçtim seneye denetim dedi. Sonra aynı yıl üçünde kazandım
çok doğru cinsellik için hem sevdiğim biriyle olsun diye sabır ettim en azından aşık olduğum biriyle diye hep fırsat kolladım olmadı sonra amannn boşver dedim patır patır gelmeye başladı
murphy amca doğru söylüyor olabilir oluyor bazen bana bu durum, ama çabalamak bence daha iyi sonuçta hiç çabalamadan sadece bir şeyler beklemek imkansız gibi geliyor
Cevap
10Cevap
Pes etmemek gerek gadasi
İnsanı zamanla yıpratan bir şeyse tek çözüm budur ama
Sigara yaktığın an otobüs gelir, ekmeğin hep yağlı tarafı yere düşer..
Bir şey olmuyorsa hayırlısı budur, bunun örneğini yaşadım olmadı ve daha iyisi oldu.
Ne kadar dönersen dön popon yine arkadadir.
Murphy Yasası
Çok istediğin de olmayan çok şey, istemediğin de olur zaten.
Doğru. Hayattan vazgeçtiğinde bir şekilde yaşamak için sebebin çıkıyo
Öyle olsaydı her şeyden vazgeçerdim ama benim açımdan hiç öyle olmadı.
Evet genelde vazgeçtiğin anda gerçekleşiyor.
İlginç ama öyle nedenini bilmiyorum.
Murphy yasaları genellikle şu ilkelere dayanır.
Bir şeyin ters gitme ihtimali varsa mutlaka ters gider.
En iyi ihtimaller en son gerçekleşir.
yasa denen şeyi zaten siz kabul etmesinizde o olacaktır. murphy yasaları nefretlık seyler
birsey olucaksa olur olmayacaksa skkksen olmaz gbi yasalastrilan sacma bsey
"Bir olay esnasında kötü gitme ihtimali varsa o ihtimal gerçekleşir" diye bir şey de vardı.
bu gerçekse eğer biraz saçma birşey bence
Bunun bir avutma olduğunu düşünüyorum.
olabılır de..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar