sen buna resmen aşık olmuşsun anlaşılan :) evet bebek gibi pürüzsüz bir güzellik. zaten bunlar çok hoş oluyor bayılıyorum
Aşırı olmasa da güzel gerçekten
Sevimliler ben daha çok İskandinav kadınları beğeniyorum.
Mor saçlı olan.
Sen birde onu makyajsız gör😂
Ismini bilmedigim icin bakmadim. Ama koreliler en güzel makyaja sahip oldugu icin bu bilgiyi cok iyi biliyorum. Genellikle tüm ünlulere bakmisimdir. Youtubeye yaz cikar zaten. onlarin makyajsiz halini gorunce sasiracaksin. Cok nadiren guzeller cikiyor. Birde estetik yapiyorlar ameliyatla guzellesiyorlar.
kızı daha tanımıyorsun bir de yorum yapıyorsun
Kızın makyajsız halinin bile sana bin kat daha iyi basacağını rahatlıkla söyleyebilirim.
evet asyalılar çok makyaj yapabiliyor ve inanılmaz değişimleri oluyor, fakat kızı yakından takip ediyorum ve onunki böyle bir şey değil:) kızın adı tzuyu, internette 5 dakika araştırmanı öneririm:)
Makyajsız da çok güzel 2019 dünyanın en güzel yüzü seçilmişti ve listelerde ilk 10 un aşağısını görmüyor
Cevap
25Cevap
Bi ara trtde miydi internette mi izlemiştim neydi turuncu bakır kızıl arası bi saç rengi olan kız vardı dizide şarkıcı rolündeydi galiba tam emin değilim o çok güzeldi be.
Bu hiç bişey (yani güzel de sıradan koreli gibi işte) Görselini görürsem atarım bulamadım. d
öncelikle o kızı tanıyorum, o kızın adı tzuyu (çuvi diye okunuyor) ve tayvanlı. 2019 da dünyanın en güzel kızı seçilmişti ve genelde de sırasını ilk 20 de koruyor. kendisi aslında bir k-pop idolü ve twice adındaki bir kore müzik grubunda yer alıyor. cidden güzel bir kız :) ben de şahsen beğeniyorum.
Asyalı kızları beğenmiyorum ben ama abarttın sende dünyada bundan bin kat güzelleri var bu bence eh yani bide dünyanın en güzel kızı seçilmiş kime göre neye göre.
turkcem kötü olduğu için saygısızlık yapma diyebilirsiniz ama elimden geldiğince güzel tabirler kullanmaya çalışıyorum
Profesyonel insanlar seçiyor knk onlara göre sana sormalarını beklemiyordun herhalde😂😂😂
hepsi bir birine benziyor la bir tanesiyle ayrılsan hop aynısından bir tane daha bulursun aşk acısı çekmezsin la. değişen tek şey ses tonu olur.
olsun hepsi aynı
Hepsi birbirine mi benziyor? haykırdım
Yüzlerindeki makyajı çıkarsınlar sonra güzel olup olmadıklarını konuşuruz
yani güzel ama güzellikte herkese göre değişebilir ben esmerleri daha beğeniyorum mesela
esmer zaten makyajla beyazlaştırıyorlar yüzünü
1. si Koreli değil Tayvanlı 2. Abartılıyor makyajsız haline bak derim
Kızın makyajsız halinin bile sana bin kat daha iyi basacağını rahatlıkla söyleyebilirim mdxökdmx
Ya hepsi cok tatli ben de cok seviyorum korelileri lee jung suk mesela cok hos bence
Tabi o erkek ama
Tövbe haşa Allah boş vakti yaratmış sanki. Maşallah 😂
İlk 3
kız koreli değil tayvanlı Twice grubunun visuali ve makyaj güzeli değil bu yılda 100 dünya güzelinde 1. seçildi. Bence başka güzeller var mesela Kim Jisoo, Myoui Mina, Shin Yuna, Park Sooyoung (joy)
herkesin tercihi farklıdır saygı duyuyorum
Koreli değil Tayvanlı ve ayrıca bir Güney Kore grubu olan Twice'ın en küçük üyesi ve grubun yüzü ayrıca ismi Tzuyu makyajsız hali falan diyorlarda yalan idollleri değiştirmiyorlar makyajla
ismi chou tzuyu (çuvi diye okunuyor) 1999 lu. 172 cm boyunda. güney kore grubu olan twice ın vokali, dansçısı ve visuali (görseli, görünüşten sorumlu, grubun en güzeli vb)
Onların makyaj silme videolarını izlemeni tavsiye ederim :D
Bu kız makyajsız ne güzel yüzler sıralamasında yer aldı bilip bilmeden konuşma derim
Bana oyuncak bebek gibi, yapay ve itici geliyorlar.
Aslında çok güzeller. Tzuyu'yu beğenmediysen Irene, Jisoo, Yoona, Suzy, Jennie, Joy gibilerine de bakabilirsin.
Bundan daha güzelini gördüm. Ama adımı bu sitede paylasmayacagim
Ası Tzuyu , koreli Twice grubunun üyesi ve kız koreli değil , Tayvanlı
Onun adı chou tzuyu ve koreli değil tayvanlı ayrıca bir kpop idolü
masum bir güzelliği var..
Aşırı degil ama güzel
Baştan 2.
bana tanıdık geldi. ünlü mü?
korelilerin hepsi aynı yinede bir su tutmak şart
Makyaj makyaj
Kız Koreli değil Tayvanlı. Ayrıca Korelilerin yüzlerine su tutacağına önce kendi yüzüne su tutmanı tavsiye ederim. En azından gerçekleri görmüş olursun
Bu ne lan ishal kurduna benziyor ne guzeli
Tabirin iğrençliğine bak be, insanlarda hiç saygı kalmamış. Yazık
Tatlı ve güzel ama aşırı değil
Sırası ile 5-2-4
Çok tatlı, keşke benim olsa :)
Hepsi çok güel ama 3. ve 4. daha bir güzel
Sana öyle geliyor kanka.
Hayır çok güzel
Hepsi Aynı bu bokyenlerin ya :D
Kız dünyanın en güzel kızı seçildi sende buraya gelmiş boş yapıyorsun mdxökldmx
Koreli iste hepsi ayni
O tayvanlı
Güzel ama abartı değil
normal koreli artısı yok
Koreli değil Tayvanlı hahaha
ortalama bir kız abartılacak bir yönü yk
peki senin düşüncen
Ortalama dediğin kız 2019 un en güzel yüzü ve tüm güzellik listelerinde hep ilk sıralarda
Her tarafı boya estetik. Yani güzel değil
Estetik yaptırmamış bunu herkes biliyor.
Aşırı değil ama güzel kız
Üstten 2 ve 5
Diğer korelilerle aynı?
kimse bir Minatozaki Sana olmaz olamaz...
gülümsemesine güvenebiliğim tek karşı cinstir Sana... Tanrı benden ömür alsın ona versin... Onu gördükçe biliyorum ki uzaklarda biryerlerde güneşler doğuyor...
Bizim kadın popçular gibi kaşar olmadığı kesin de... :) :)
şu mal sanayı övenleri görünce haykırıyorum
Bunlarin cogu estetikliymis
Estetikli değil. Bunu herkes biliyor zaten
Var makyaj yapan tüm koreliler guz l
hiç begenmiyorum :D top felan degilim dfgdf
Tzuyu'yu beğenmediysen sana ''Irene, Jisoo, Mina, Joy, Jennie'yi'' önerebilirim.
@hi_sseulgi yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
koreliler çirkin japonlar güzel
''koreliler çirkin japonlar güzel'' ne kadar iğrenç bir tabir ya az bi saygı
Çok iticiler
Ben koreliler için iticiler dedim
Bebek gibiler..
Evet çok güzel ama kız koreli değil tayvanlı
Tzuyu işte ne beklionuz
Pek beğenmedim
Güzelmiş
Çirkin diyemem
Güzelmiş evet
Aynen çok güzel
Değil
Normal
Sevimli ve tatlı
Hepsi böyle zaten
Hepsi böyle değil. Jennie, Irene, Jisoo, Joy, Mina yazmanı tavsiye ediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar