Kısa boylu kızlar nasıl ilginizi çeker ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer nedir bu kısa boylu kız ayağı anlamıyorum hadi tamam dev gibi kızda pek hoş görünmeyebilir ama bunu takıntı haline getirmekte çok yanlış 'Ay kız olursa kısa boylu olucak ne o öyle sırık gibi' filan diyip alay etmek kesinlikle çok normal bişey sonuçta herkes hoş ve güzel görünmek ister boyla hiçbir alakası yok bence ilginin filan.
Zeka ve kültür işe yarıyabilir herkes de dışgörünüş meraklısı değil ya
boyum 1,64 benimle aynı olan ve benden kısa olan çoğu kıza göz ucunla bakarım. Tabi benden uzunlarada bakarım ama ilgim kısa boylu kızlar. Çünkü br birliktelik için benimle aynı veya beden kısa olmalı... Makyaj yapıyorsan kendine bakıyorsan gerisini boşver. Çıkar bir nasip karşına hiç beklemediğin anda ;)
ilgi çekmek çok saçma :)) yan illa fizik ilgi çekmezki her ortamda konuştuklarınıza düşüncelerinize ve ses tonunuza dikkat ederler tabi halk tabiriyle Abaza ortamına girmezseniz :) yani kasma rahat ol illa ilgi çekersin :) boy pos gelip geçiyor yaşlanınca hangimiz 1.87 olucazki :)
ya kendin ol kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendi dışına çıkma yani nasıl davranmak istiyorsan öyle takıl rahat ol yani kasma ben 1.87 yim ama kısa kızlar hoşuma gidiyor böylede cinsim yani :)
Cevap
30Cevap
Boy Kilo orantısı olması lazım önce... Sonrasında zekası, konuşması, seviyesi, samimiyeti, sevimliliği, gülüşü, göğüsleri... diye gidiyor bende :)
Ama gerçi kısa boylu kızlar minyon olur sevimli olur...
Bodur tavuk her dem piliçtir...
Uzun boylu olduğum için kızlar onlardan hoşlanmayacağımı düşünüyorlar. Bence çok saçma. Benim için boy hiç bir şey ifade etmez. Hatun gibi hatun olsun içimi ısıtsın da o yeter.
güzelse yüzü güzel olsun boyuna bakmam..yüz güzelliği derken de bana uyacak.hafif çekik olursa sevinirim..
ben kısa olduğum için ilgim direkt kısa boylu kızlara :D
vücut hatları düzgünse yüzüde güzelse daha ne olsun ;)
bu işin boyla alakası yok bence gözler insanın aynasıdır ;)
görebileceğim kadar boyu varsa ilgimi çeker
genelde vucut hatları daha orantılı ve seksi oluyor
hobbitse olmaz yani:D:D:D
:) gandalfı olurum:)
Kisalar cidden tatli ve guzel olurlar kisa olup da cirkin hic gormedim birde topukluyu giyince zatenn ideal boya ulasirlar
çok tatlı oluyor güzelse bence sınıfta var samimi olmak istiyorum ama yüz vermiyor oof ağzını yirim kısa ve güzel kızlarrrrr
ilgi Çekmek için Özel bir çaba sarf etmelerine gerek yok. Çok tatlı oluyorlar zaten Kızlar :)
en sevdigim turden olurlar pek bısey yapmalarına gerek yok :D
bir şey yapmalarına gerek yok ben onları seviyom zaten :D :D
Onun yanında tam karşıma bakarken görüş mesafeme girebilirse ilgimi çekebilir.
valla aynı soruyu 3 kere sorarak baya ilgimi çektin :))
okudum da benim bahsettiğim sorunun içinde soru, onun içinde bir daha aynı soruyu sormuş olmandı matruşka gibi olmuş :))
neyse güzelim takılıyorum sadece ;) sorunun cevabına gelince kısa boylu kızlar zaten çekici oluyorlar. özellikle bir çaba sarf etmeleri yersiz bence aksine daha itici bile olabilir..
Her kadin duzgun fizige sahip ve bakimliysa merak ettigin o ilgiyi ceker. Dunyada bir suru kisa boyluunlu hatun var.
bunların hepsi birer saçmalık . sayıdan ibaret sadece gönül işi
cekmez cekmesi için bir taraflarını acması lazımki oda cinsellik yönünden ceker
çekmez bide şaşmansa sıfır ama yüzü güzelse olabilir ama şişman olmicak o zamanda
Topuklu ayakkabılar ilgi çekmeye yardımcı olabilir .
Elin oğlu kısa uzun dinlemez kız isterse kısa uzun ne fark eder butun kızın. Dusuncesi bu sorun ney cinsellik mi sanki
Boyundan büyük işler yaparak :)
Bu soruyu kısa aralıklarla, 3 defa sordun.
Farkında mısın?
Gizli olman bi' işe yaramıyor.
Anlaşılıyor yani.
topuklu ayakkabı giyince ilgi çekerler bence:)
Şimdi şöyle ilgimi çeker...
zıplarsa bir bakarım ...
ben kısa boyludan korkarım
Sevdası boyumu aşar belki öyle severim
yatakta evirip çevirebildiğim için.
kısa boy her zman iyidir :) hoş durur
topuklu giyerse hayatım:d
İş boyda değil uyum ve anlaşma ile boy moy hikaye
minyon olsun yeterli bir sebep
kısalar esnek olur o yuzden ılk tercıhımdır
kısa boylu kızlar hep güzel olurlar zaten
Mini etek giy uzun musun kısa mısın bakmazlar -.-