ben herşeyi ile küçük şeylerden hoslanan ınsanım bayanların kısa olması sadece şans. ben uzun kısa guzel muzel hıc bakmıyorum ben onu 25 yasında bıraktım bakmayı eskıden manken olmazsa cıkmazdım kreterım vardı. bende hos cocuktum muhabetı bılen vs. vs. sımdı bellı bır olgunluga yasa gelınce o genclıkteydı derdım. sımdı ınanmayabılırsın bana ama bırcok kız arkadasım oyuncu manken nuri akın anadoluyu bılırsın orada bırceok ınsan öyle mevzun oldu en basarısızı bıle :) şimdi genclik zamanla ıcınde kı heycanların bıtmesı. insanı gerı cekıyor. herseyın en dıbıne yasamıs ınsanım. ama ıste bu tecrubeler senı olgunlastırıp dusunmene sebep oluyor ama bazı ınsanlaar o olaylara kendını kaptırıp hayatını hıc yere heba edıyorlar. ama kısa boylu bayan benım hosuma gıdıyor sarıldıgında usumez en azından herseyden koruyabılırmısım gıbı gelıyor
16 Yorumla- +1 yıl
ben teşekkür ederim sana.. hayat öyle seyler cıkarıyor kı ınsanın karsısına ınsan kendıne dahı ınan sasırıyor.. oyuzden bedenın oram burram cırkın oyum kısa oyum uzun dıye hıc yadırgayıp kendını asla uzme. senı sen yapan herseyındır vucudunun herseyı mesela bır ınsan ben den hoslanmaz kımı sever. kımı amelıyat ızınden hoslanmaz erkek arkadasın hıc dıkkat bıle etmez guzellıgının dısında herseyınle ınsan butundur. oyuzden bence cok sırın bayansın duygusal kendını bılen bırısın oyuzden dıyorum ınan baskası olsa Allah şahıt yazmam bukadar.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl175 civarı kız tanıdıklarım olduğu için sürekli boy muhabbeti yapıyorlar uzunum şöyleyim böyleyim ve bu beni baya daralttığı için ilgimi çekmiyor uzun boylular. Abartıyorum biraz ama gerçekten uzun boylu kızların konuşmaları sıkıyor baya belkide bana öyleleri denk gelmiştir. Bu arada ben kısa olduğum için uzun kızlara laf söylemiyorum benimde boyum uzun ama gerçek bu
10 Yorumla
+1 yılBoyum 1.83. Estetik olarak iri kadın bana itici geliyor açıkçası. En uzun 1.65 biriyle sevgili olurum, evlenirim. Görüntü olarak minyon kadın daha çok hoşuma gidiyor.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıltatlı gözüktükleri için olabilr ve haklıarda
genel tatlıyız kısa bolular bende dahil :)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kullanmı daha kolay oluyor shshs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neyden hoşlanır bilemem ama hobbıt olsaydım ben kendimden hiç mi hiç hoşlanmazdım. Boysuzluktan da possuzluktan da nefret ederim.
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Uzun kızlar gökdelen gibi erkek istiyor 😏bn 1.72 boyundayım uzun kızlardan hiç ümidim olmadığı için hiç bakmadım
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkızlarda erkeklerin uzunnu seviyor mesela, şimdi empati yapıcam sanırım daha çekici oluyor onlara göre
40 Yorumla
+1 yılÇünkü minik duruyor ya böyle sarılsan kaybolur istediğin zaman al kucağına git. Bir de yanında iri durunca sana ihtiyacı oluyormuş gibi hissedersin açık olalım.. Böyle daha erkek hissedersin yanında. Bunlar bazı sebepler
06 Yorumla- +1 yıl
Galiba evet
- +1 yıl
Sen peki öyle uzun erkeklerden mi hoşlanıyorsun..
- +1 yıl
Benim uzun takıntım yok, hoşlanmam kafi.
- +1 yıl
Sen kaçsın
- +1 yıl
155
- +1 yıl
Uuu bak benim de takıntım yok ama sen şu an çok hoşuma gittin 😅
Hiç öyle bir durum yok. Memlekette uzun boylu az olduğundan kendilerini saklıyorlar. Kısa boylular beğenilmeme korkusu ile tekliflere daha sıcak bakıyor. Erkeklerin durumu zaten malum, özgüvenleri yok. Kendilerini reddetmeyecek kızlara yöneliyorlar. Böylece ilişkiler hemen başlayıveriyor..
02 Yorumla
+1 yılBen kısa severim ama uzunlar daha bi çekici , bana göre ama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun boylu kızlar uzun boylu olmayan erkeklere insan muamelesi yapmadığı için kısa boylu kızlar en azından bize kan kusturmuyorlar ya belki ondandır...
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKısa boylular 1.90 isteyip uzun boylu kızlar da zaten uzun boylu olmayanı çocuk gibi görürse ben ve benim gibi kısa boylu erkeklere de yalnızlığa alışıp saygıdeğer hanımefendilere sevdikleri uzun boylu erkeklerle mutluluklar dilemek düşer.
Cevap sahibi+1 yılBen herkes için herşeyin en iyisini kendim için de yalnızlığın huzurlusunu diliyorum. Muhakkak siz de tarzınıza, yaşınıza ve gönlünüze göre bir muhatap bulursunuz. Ben de kedilerimle kitaplarımla ve kendi halimde yaşmaya devam edeyim. Kimsecikler de kimsecikleri üzmesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum benden kısa kızlar hoşuma gidiyor ama uzun boylu kızlarda ayrı çekici fizik olarak.
10 Yorumla
+1 yılHükmetme bilinç altısından gelen bir durum. Kızlar da aynı şekilde erkeklerin malum anda kendilerini oradan oraya savurmasının çok tahrik edici olacağını düşünür hep :D
00 Yorumla
+1 yılBana farketmezden minikler daha sempatik şirinimsi geliyor ondandır.. benım tercihim karşıma çıkanın beni hem görsel hemde duygusal açıdan etkılmesi gerektigi
00 Yorumla
+1 yılBunu anlamanın en basit yolu empati yapmaktır.
Çoğu erkeğe göre kadının kısa olması cinsel ilişkide bir avantaj sağladığına inandığı için erkekler kısa boylu kızlardan hoşlanır.00 Yorumla
+1 yılBu kızlarında derdi bitmiyor arkadaş. Biri gelir neden kısa, diğeri gelir neden uzun? Yok neden sarışın ya da esmer. Tercih meselesi arkadaş sormayın artık yahu!!!
00 Yorumla
+1 yılÇünkü bazı kısa boylu kızlar aşırı seksi
Boyla ilgisi yok bence şeytan tüyü tamamen 😄20 Yorumla
+1 yılBen bilmem ama ben uzun boylu seviyorum ya kısa boylu kızlar tam tersine itici geliyor biraz kilo alsa şişecek hemen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısa boylu kızlardan hoşlandığımızı kim söyledi? Olayı tamamen yanlış anlamışsın ;) ben boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum 😎
00 Yorumla Oyle biseymi var birde siz niye hep uzun boylu kasli erkeklerden hoslaniyorsunuz
02 YorumlaKızlar hep uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor tipe bile bakmıyorlar boy ve çene olsun yeter
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de uzun kız bulmak, samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. 😀😀
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen soyliyim mi elmanın iyisi kasada a. m. in iyisi kisada olduğu için 🤭
433 Yorumla- +1 yıl
Sksksk ksksks 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yuhh A.. M... K.. Güzel sözmüş ama. Kendinden mi biliyorsun diye sorarlar 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Hayrını gör ne diyelim 👍
Cevap sahibi+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılHakan işleyen den dede nasihat i dinle tavsiye ederim
- +1 yıl
O da kim duymadm tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılGoogle sor
- +1 yıl
Tavsiye veren sen, cevabı Google a sorayım öylemi iyi çamlı kız 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBakta gel bekliyorum
- +1 yıl
Uyuycam güzellik yarın devam etsek? Saat 6 da kalkıyorum hergün
Cevap sahibi+1 yılBende 7 de
- +1 yıl
Dur açtım yumul diye başladı devam ediyor 😂😂
- +1 yıl
Lastik arıyosan pirelli, karı arıyosan 1 50 😂
Cevap sahibi+1 yılTarlanın eve yakını karının yere yakını demişler😂😊
- +1 yıl
Ama şöyle de bişe var. Minyon kızın a. m. ı karşıdan bakınca minnacık ama yatağa uzanıp bacaklarını ayırınca 3e katlanıp büyüyor sanki 🙂
Cevap sahibi+1 yılOha 🤭
Cevap sahibi+1 yılSen yat uyu hadi sütünü de içmeyi unutma🤭😂😊
- +1 yıl
Gece gece b o ş a l tacan beni 😂 😂 yuhh zaten haftalardır tık yok 😂😂😂
- +1 yıl
Sütmü 😂😂😂 çocukmu var karşında 😂😂😅😂🤣🤣😆😆
Cevap sahibi+1 yılTövbe 😀🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
- +1 yıl
Neyse by by sana devam edersek hayırlı olmayacak 😆😆
Cevap sahibi+1 yılHı hı 😊😊
- +1 yıl
Elini çek ordan hadi uyu sende 🤣🤣😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılHe tamam 🤦🏼♀️😂
- +1 yıl
Eyber kızın adı adı var şeker gibi a. m. ı var 😆😆😆🤣🤣😂😂😂😅😅😅
- +1 yıl
Bu adamı dinleyecem artık 😅😅
Cevap sahibi+1 yılAbartma istersen
- +1 yıl
Bencede sonu kabak tadı verdi. İyi geceler sana yatıyorum ben. Afedersin bu gece sayende baya bi açık konuştuk. Hadi Allah rahatlık versin 🙂
- +1 yıl
Normalde adetim değildir cevaplara yorum yapmak ama sabah sabah kahkaha attirdin bana 😂😂😂 söz güzelmiş.
Cevap sahibi+1 yıl@ToprakPoyraz 😂😂
- +1 yıl
Tarlanin eve yakını 😂😂😂😂😂😂 Allah iyiliğini versin nerden buluyorsun böyle sözleri ya 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
hahahah harikaymış
Kadının cebinde yoksa parası, a*ıdır kumbarası
A*ı olanın dini olmaz
+1 yılBen :D
Çünkü daha tatlılar :D21 Yorumla
+1 yılBence tamamen oral sekse daha uygun oldukları için :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seks için mükemmel oldukları için, her pozisyona uyumları 10/10.
00 Yorumla
+1 yılBuda onların tercihi herkes tek tip kişilerle hoşlanacak değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyuma göre normal her halde gidipte uzun boylu kızlardan hoşlanacak değilim
00 Yorumla Bunun doğrusu kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır.
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net konuşayım ele avuca gelmeleri daha hoş oluyor yatakta.
00 Yorumlabunu cevabı bende yok ben sevgilimin boyu 1,65 - 1,75 civarı olsun isterim
00 Yorumla
+1 yılkısalar bazı pozişınlar için tamamda , uzun kızların yeri ayrı be :)
00 Yorumla
+1 yılFarklı kısalıklardaki dengeyi sağlayabilmek için. (çok ayıp!)
00 Yorumla
+1 yılKızlarda uzun boylu erkekleri seviyolar hem ben kısatım 1.73 üm kısa kız benim için ideal
00 Yorumla
+1 yılSoruyu bi de şöyle soralım, bazı erkekler neden uzun boylu kızlardan hoşlanır?
00 YorumlaKısa derken genelde kendinden kısa istiyor Türk erkekleri ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim tercihim uzun boydan yana. Kısa biy zor oluyor ya yanımda. Ama takan birisi değilim bu durumu
00 Yorumla
+1 yılMinyon tipli kızlar yatakta daha kıvrak ve haraketli oldukları için
00 Yorumla
+1 yılDaha sıkı sarılabiliyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
kucaklayıp öpmeyi sevdiğim için daha iyi
+1 yılCunku kiz dedigin kisa olur
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. herkesin hoşuna giden farklıdır. ben uzun severim sen kısa. nedeni yok
06 Yorumla
+1 yılbence çok tatlilar gerçekten 🥰 kötü emeller icin falan diyen yalan söylüyo çünkü uzun kızların fizi daha iyi onlar daha seksi yani kisalar sadece tatlı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta harika oluyorlar. Ayaklarını yerden kesmesi de çok keyifli.
00 Yorumla
+1 yılBen de kisayim benim niye haberim yok...
46 Yorumla- +1 yıl
150 😢
- +1 yıl
Iste ihtiyacim olan teselli
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların 2 katı da yerin altında belki ondandır
52 Yorumla- +1 yıl
jasndjxjxixjsisj kinlenmissin
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl gıcık oluyorum
+1 yılSarıp sarmalamak güzel oluyor
10 YorumlaBoyum 1.93 benim öyle bir lüksüm yok nekadar uzununu bulursam okadar iyi
10 YorumlaÇok tatlılar ya bide ben kisayim
10 Yorumla
+1 yılyükseklik korkuları var onların
10 Yorumla
+1 yılTabiki de kısa olduğumuz için. Uzun kızlar taş gibi de sence 175 boyla bize bakar mı onlar?
00 Yorumla
+1 yılhiçbir erkek aşırıya kaçmadıkça boya bakmaz.
son zamanlarda nedir bu boy saçmalığı anlamadım00 YorumlaYo ben uzun boylu, zayıf, ince belli kızlara düşüyorum.🙂
00 YorumlaÇünkü minyon tipli olan kızlar daha sevimli oluyorlar ve aşırı etkileyiciler 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun istiyolar
62 Yorumla- +1 yıl
neyi :d?
+1 yılErkeğin boyu ilede alakalı birazda
50 Yorumla
+1 yılYok totosu yere yakınlar tehlikeli
10 Yorumla
+1 yılÇekici tatlı ve sevilesi oldukları için
10 Yorumla
+1 yılkötü emelleri için
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu cvp bende ama söylemem sanki eig seçcen hıh
00 Yorumla Hoşlananlara bizzat sor 😅
00 YorumlaHayır yanlış tespit bu ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon un değişik bir sevimliliği var daha compact
00 Yorumla Portatif oluyor, sanırım o yüzden 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler