İdol olmak konusunda?

Evet arkadaşlar size idol olmak konusunda fikrimi paylaşmak istiyorum. şimdi herkezin bir hayali vardır Doktor olmak , oyuncu olmak , aşçı olamk vb. birçok meslekler var evet işde benimde bir hayalim var hayalim ise korede idol olmak şimdi buraya yazacağım ve bazıları gelip diyecekki kızım sen olamazsın bir türk nasıl korede idol olabilirki heves hayalleri falan diyen aptallar olacak ama arkadaşlar bu dediklerimizle hiç bir alakası yok idol olmayı çok isteyip başaran insanlar var mesela blackpink'den lisa taylandlı ama kız çok çalışıp başarıp ygde idol olmayı hakketti ve bende lisa gibi çalışıp idol olamk istiyorum bazıları gelip yorumlara saçma şeyler yazacaklar bilmem olamazsın heves hayalleri yaşın küçük oldugu için öylesine hayal ediyorsun falan filan yazacaklar bu dedikelri umrumda olmayacak hernyese demek istediğim bir insana böyle üzücü kırıcı şeyler diyerek hayallerinden uzaklaştırıyorsunuz bakın şimdi oyuncu olmayı çok isteyen vardır illahaki ama bazı aptallar kızın hayallerini mahvediyorlar ve bu çok saçma yani bir insan çok çalışıp başaraırssa tabikde istediğini yani istediğin mesleği yapar şimdi şu an bende liseye yeni ibr geçmiş kız olarak bende on sekiz yaşında koreye gidip idol olamayı çok istiyorum ama şimdi bazı mallar yazacakkı olamazsın korede ırkçılık bilmem daha neler neler yapıyroar ama korede ırkçılık yapmaları kimin umrunda yeterki hayallerimizin peşinden gielim doğru değilmi? bir insan çok çalışıp başarıra tabikide idol oyuncu doktor vb. olur yani demek istediğim inşallah her insan hayallerin peşinden koşup başarır bn bile :)
İdol olmak konusunda?