Annesi ve babası ayrı olan var mı? Bu size nasıl bir olumsuz etki bıraktı?

Ben annemle yasadim hep. Babamla hic kanimiz kaynasmadi onun kanindan olmama ragmen. Hep ne zaman diger kardeslerimi savunsam, beni susturdu. Ama simdi diger butun kardeslerimle can ciger kuzu sarmasi, beni ayri tutuyor. Kuzenlerime soruyormus beni. Abilerime. Ama ben ne zmn agzimdan kiz kardesimi savuncak bisi soylesem sus kalbini kirarim diye tersledi beni. Abimle barismasini saglamak icin diller doktum. Abim bigun benimle kaldi diye evlatliktan reddetme konumuna getirdi. Cok gaddar. Hayatimda bu rol eksik oldugundan hep aklima takilan soru ben ilerde nasil baba olacagimdir. Arkadaslarimla takilirken hepp bir seylerde eksikligimi gordum. Futboldan nefret ederim cunku anlamam. Bilardo oynayamam. Hep 2.planda kalmak kotuydu. isterdimki ayakkabilarimi baglamayi ondan tras olmayi ondan ogrenmesini. 18 yasima gelince gel oglum bar gor ortam gor diye goturmesi ya da abimleri tesvik etmesi. Nebileyim piknige gidince mangal yakmasini ogretmesini. Hep icimde uhde kaldi.simdi birseylerde eksiksem, bunda babami suclarim. Sizde ne gibi olumsuzluklar birakti bunlar.Annemin bizi kiz cocugu gibi buyutmesi falan, oraya gitme dusersin buraya atlama fitik olursun hizli kosma gece gec gelme arkadasinda kalma. Belki hepsi benim gelecegimde saglikli olmam icindi, ama eksik buyudum. hep buyudukce kisiligimizi oturttukca zaraarli gelmeye basladilar.
Annesi ve babası ayrı olan var mı? Bu size nasıl bir olumsuz etki bıraktı?