Komşumun oğlunu görünce kalbim çarpıyor heyecanlanıyorum

İstanbul'un bir semtinde ikamet etmekteyim.3 yıldır bu evde yasıyoruz 10 katlı bir apartman. yaz sonu gibi apartmanımıza bizim 2 üstümüze bir aile taşınmış.Ben ekimde annem sayesinde öğrendim.bayram ziyaretine onlara gitmek istediğini benide götürmek istediğini söylemişti.Bende gittim.Annemle komşumuz yani o bayan sohbet ettik vs derken ben içeriye giderken oğlunu gördüm göz göze geldik çekindim ama ilk görüşte etkilendim.ama hiç konusmadık sesini duydum sadece.çok etkilendim.Çok çok yakısıklı değil ama ne bilyiim ben etkilendim.hiç böyle olmaz normalde.Bidaha gitmedik onlara ama. okuyorum henüz. o bitirmiş okulu çalışıyomuş.ben evde oldugumda bazen cama cıkıyorum onu görmek için cama çıkmasam göremicem.. Şimdi komşu oldugu için mantık olarak hatalı bir olay biliyorum. zaten imkansız ama Şu an vazgeçemiyo gibiyim..tanısmak çok isterdim.ha buarada kız kardeşi ilk görüşte bana gıcık oldu.bunuda çok iyi biliyorum kesin bilgi bu.kendisi söylemedi ama ben öğrendim . nerden oldguunu boşverin.Böyle bir çıkmaz olay.. imkansız ama onu görünce heyecanlanıyorum ne yapmalıyım yerimde olsaydınız napardınız
Komşumun oğlunu görünce kalbim çarpıyor heyecanlanıyorum