Evliyim ama eşimle aram kötü ayrılmayı düşünüyorum. Bu arada komşumuzun 20 yaşlarında ki oğlundan aşırı hoşlanıyorum. O da benden hoslaniyo gibi ama cok cesaretsiz. Kocama hissettirmeden onunla nasil gorusebilirim. Numarami verdim ama aramadi. Daha ne yapabilirim etkilemek icin? Belki de sevgilsi var ama soramiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSoru bana troll gibi geldi ama cidden cevap vermem gerekirse büyük ihtimalle gelip geçici bir heves çünkü 20 yaşında bir erkekten bahsediyoruz henüz ergenlik çağında belki sakalı bile çıkmamış fiziği yerine oturmamış servise yaşını başını almış koca kadınsın Ayrıca evlisin hiç gerek yok bence böyle toplara girmeye eşinden memnun değil Sen ayrıl ondan sonra ne yapıyorsan yap çünkü sen şimdi o oğlanla görüşmeye başlarsan kendini eşini varsa eğer çocuklarını o oğlanı o oğlanın ailesini herkesi yakacaksın farkındasındır umarım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cok kolay bir erkeği etkilemek
49 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Soran+1 yılIste o asamaya gelebilsek yapacam da gelemedik bi turlu
Soran+1 yılTamam deniycem
+1 yılBunun için boşanmana gerek yok ki Kocana da söyle üçlü gezersiniz işte Sonra da belki bir grup falan yaparsınız olayı tatlıya bağlarsınız 😂😂😂😂😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKocama soledim kabul etmedi
- +1 yıl
Vay ya
+1 yılVay be aşka bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bence yani yaş olarak küçük birisine ilgi duymak
00 Yorumla
u +1 yılSen git önce kocandan boşan 🤦♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin yorumuna baktım kadın olarak yerin dibine girdim. Biri de yaptığın yanlış dememiş biz ne ara böyle olduk yahu. Bacım kocanla aran kötüyse git boşan. Bir de yakalanırsan vay haline deli misin divane misin. 5 dakikalık zevk için yapılacak şey mi. Çocuğun varsa çocuğunu düşün inancın varsa Allah'ı düşün ahireti düşün. Hiç bir şey umurun da değilse dâhi kadınlığını düşün. Bu devran böyle gitmez 20 yaşında çocukla ne yapacaksin aşık olsan ne olur ki. Seninle anca zevk için gelir sonrasi da yok. Yazık valla yazık kesinlikle kinamiyorum. Ama yaptığın normal değil soyluyeyim. Burdan da erkeklere söylüyorum aynı şeyi eşlerinizin size de yapması dileği ile ❤️
312 Yorumla- +1 yıl
erkek yapınca bişi demiyonuz ama sanki 60 yaşında kadın abartma yaşın bi önemi yok
Cevap sahibi+1 yıl@KafasınıŠktmSewer yaşı önemi yok erkekler yapsın sen yapsın demedim ki herkes kendine yakışanı yapar. Sırf erkekler yapıyors diye de bir insan kişiliğinden olmamalı diye düşünüyorum Rabbim kimsenin başına vermesin tâbi ki ama bu durumlar çoğaldı erkeği kadını yok bu işin. Kadının kendisine ithafen yazdım
- +1 yıl
amaan aşk olduktan sonra ne önemi var
- +1 yıl
sevenleri ayırmak günah
- +1 yıl
peygamber bile kendinden kaç yaş büyük kadınla evlendi
Cevap sahibi+1 yıl@KafasınıŠktmSewer Allh seni 😒😏
- +1 yıl
yalan mı
Cevap sahibi+1 yıl@KafasınıŠktmSewer knka sorun o değil lakin şimdi 25 yaşında olsa sıkıntı yokta daha 20 yaşında neyse onu geçtim evli yahu evli bir boşansin da. Bakalım çocuk alacak mı. Hanım efendi eşiyle arası kötü diye böyle hissediyor da olabilir bazı boşluklar insanı günaha iter. Sabır edip boşansin. Yoksa gider evlenir mi kaçar mı ne yaparsa yapsın. Ki o çocukta evli kadına bakacak kadar ahlaksız zaanimca. Herkes kendine çeki düzen verse ne boşanmalar artar ne mutsuz yuvalar olur.
Soran+1 yıl@KafasınıŠktmSewer evliyiz diye tum duygularimizi copemi atalim evliyiz diye hayat bittimi yani. Kocam beni sevmiyorsa deger vermiyosa benimde baska erkekten etkilenmem gayet normal degilmi?
Cevap sahibi+1 yılTatlım elbette sevmek sevilmek seninde hakkın ama bence ilk önce boşan sonra istediğini yap. Kimse sana niye sevilmek istiyorsun demiyor ki. Demek ki esin sana aynısını yapsa sende sevilmek onun da hakkı deyip anlayışla karşılayacaksin öyle mi
Soran+1 yılBen esimin naptigini umursamiyorum bile isterse aldatsin cunku ona karsi herseyim bitmis artik ayrilcam zaten
Cevap sahibi+1 yılHadi inşallah umarım mutlu olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılToplum, Aile, kültür, gelenek, görenek hepsinin altına dinamit koydunuz. Senin gibi düşünenler ve senin gibi düşünen erkekler
Evlenmekte haktır.
Boşanmak'da haktir.
Evvela aranı düzelt düzeltmeye çalış uğraş didin mücadele et savaş
Olmadı ayrıl.
4 ay 10 gün bekle sonra ne halin varsa gör00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibiler yüzünden yaş aralığı 30 sonrası olan bütün kadınlara isterik gözüyle bakılıyor hayır madem o haltı yapacaksın neden komşunun oğlu aklını peynir ekmekle mi yedin?
34 Yorumla
Soran+1 yılCok hoslaniyorum elimde degil
- +1 yıl
ne alaka istek yaşa mı bakar erkekler 60ında ne bklar yiyor
- +1 yıl
ulan bu da ahlak bekçisi gibi tanıdım şimdi Allah bilir bu naptı
- +1 yıl
@KafasınıŠktmSewer ulan okumayı öğren önce ne yaptığını umursamıyorum beni de bağlamaz komşusu ile mi yapılır diyorum bu sensin ayrıca sanane ne yaptığımdan kemik mi attım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne yapabilirim etkilemek için diye soruyorsun bir de. Pes yani. Trol soru bu belli ki ama böyle şeyleri aklınızdan geçirebilmenize bile şaşırıyorum. Kıymet verin biraz kendinize, eşinize sizi yetiştiren ailenize hayatınıza. İleride utanacağınız büyük pişmanlıklar yaşatacak şeylerle uğraşmayın!
01 Yorumla
+1 yılNumaranı vermen onu etkilemez ya da seni arayacağı anlamına gelmez. Bende de evli bir çok kişinin numarası var ama bu normal bir olay. O kişiye arzuladığını söylemediğin sürece o kişi senden geri duracaktır çünkü evlisin diye
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında olmuş o zaten ateş ediyordur her yere muhtemelen. Olgun da seviyorsa kaçırma derim. Sen az belli et o kendi atlar gelir sana zaten. Gazan mubarek olsun bakalım 😄
010 Yorumla
Soran+1 yılBelli ettim aslinda o da bulusmak istiyo ama kendini cekik tutuyo numarami verdim aramadi falan
- +1 yıl
Buluşma ayarla belli bir gün ver ona bir şekilde. Gerekirse mekanı da sen ayarlıycan artık. Genç sevgili yapmak emek gerektirir bazen 😉😀
Soran+1 yılEvet zor surekli pesinde kosuyorum
- +1 yıl
Gelir o uygun bi zamanda takma kafana sen. senin gibi tecrübelisini bulmuş kaçırırsa bıraksın bu çapkınlık işlerini falan o zaman 😃
Soran+1 yılEvet ve de guzelim yani fizigim yerinde onu cok memnun ederim her acidan ama utaniyomu sevgilisimi var anlamadim gitti
- +1 yıl
Utangaçlar da daha bi çekici oluyo ama di mi 😃
Soran+1 yılEvet 😂
- +1 yıl
Ahh seni hınzığğ senii, 😃 ne yangınlar vardır senin içinde şimdi. Ahh o şanslı ergen yok mu neler kaçırdığının farkında bile değildir belki. Bi ara dm gel dostça muhabbet edelim ya detayları bi konuşalım senle 😉
Soran+1 yılEvet cok sansli ama kiymetini bilmiyor. Korktugu biseyler var belkide bilemedim cesareti yok. Yqzarim bi ara simdi yatacam iyigeceler size
- +1 yıl
Haydi iyi geceler güzellik. Görüşmek üzere 👋😉
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılkadinlara aldatiyor derler bir de. Yorumlara bak. Bu kadar rezil erkek nasil da toplanmış buraya. Utanmazlar. Bir de akıl veriyorlar. Aynısını yasayin inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
Siru trol çünkü eğlencelik bir soru sen burdaki soruların ciddi olduğunu falan mi düşünüyorsun ciddi akıl verenlerde ayrı bi aptal geç dalganı bitsin gitsin
Troll değilse ahlaksızlık bu eşinden boşanırsın bir müddet geçer başka bir insanla görüşürsün ama daha boşanmadan bunları düşünmen birde komsunun gencecik oğluyla.. senin adına utandım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Çeşme sularına falan bi şey katıyor olabilirler mi? Çünkü bu millet hiç normal değil
20 YorumlaSana öyle geliyor bence senin ruhunda var bişey.. gelip demedikce bişey düşünme ayrıca yazık zihniyetine..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zihniyetinin batsın her şey iki bacak arasında mi bitiyor bu doyumsuzluk nereye kadar Allah ıslah etsin utanmaz arlanmaz namussuzlar
00 Yorumla
+1 yılAhlak bekciligi yapmak istemem ama kendine gel bence yanlis seyler. Numaraini verdin e ne dedi trol muusn nesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önce ayrıl ablacım sonra skmsonik fantezini tatmin etmek için kucağında zıplarsın ama ÖNCE AYRIL AYRIL AYRILLLL
00 YorumlaÇok ayıp bir şey bu, gözleriniz elalemden çekin de eşlerinize yöneltin. Belki güzel taraflarını görseniz aranızda düzelir
00 YorumlaKocana hissettirmeden değil ilk bir boşan sonra ne yapıyorsan yap.
12 Yorumla- +1 yıl
hak etmiş
- +1 yıl
Ya neyi hak etmiş kodumun salağı seni anlaşamayan insanlar için medenice ayrılmak varken neden travma etkisi yaratacak bir eyleme girişmek istersin ya naapsın evlendiğinde böyle. olacağını bilememiştir çoğu insan zaten evlenince umduğu gibi. gitmiyor ayrıca sırf kadın mutsuz diye istediğini yapamaz kendisine de bakmalı kocası onun kölesi değil o kadın kocasının bir hatasında başka erkeğe yönelemez ha eğer çok istiyorss tamam adam akıllı bitiricek sonra ne halt yerse yesin kimse karışamaz ama evlilik basit bir sözleşme parçasından ibaret değil.
+1 yılTepikleyebilirsin: Etkiye-Tepki, sizde "tepiğe-etki" olarak gerçekleşebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Her ne kadar aranız kötü olsa bile, eşindir ayrılın sonra napcaksanız yapın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO çocukla anca seni kullanıp atar napsın evli kadını üstelik kim bilir kaç yaşındasın utan azcık kocamdan genç kızlarla seni aldatıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yıl@Keynesyen kullanmak diye bisey yok karsilikli biseyler yasamak istiyorum iki tarafinda istegiyle
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evlisin belki ondan cekiniyordur ya da senden hoşlanmamıştır
00 Yorumla
+1 yılçocuğu da yakacaksın kocanı da rezil edeceksin gerek yok
00 YorumlaAcil sende komsuna hoslanti guzel bazen yaşamak lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle bir şey varsa boş ver, hem cinsin ile takıl başını belaya sokma bnce
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla adam akıllı otur ufacık çocuğunda günahına girme kocan da katil olur ya komşu oğlu olmaz başka birini bak illa rahat duramıyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk aşırı mı yakışıklı neden aşık oldun? özel değilse nedenini söyler misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekici geliyo çok
Cevap sahibi+1 yılabla kızmassan boyu kaç? çekici geliyor demek yani çok yakışıklı değil ama tipi normal?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöşeye sıkıştır mıncıkla aramasını beklersen daha çok beklersin
016 Yorumla
Soran+1 yılTum yaptiklarimi anlatim. Ilk evine girdim zorla napiyon ya dedi kizdi ciktim. Sonra o geldi kapima istersen arkadasimda var gel birlikte takilalim dedi ben yok baskasi varken olmaz dedim. Sonra numarami verdim aramadi gorunce guluyo selam veriyo ama baska bi icraat yok daha napacam bilemedim.
Cevap sahibi+1 yılKuşu sana ötmüyor olabilir başka birine geç daha olgun işini bilen 🤣🤣
Bir erkek bir kadına nasıl yok diyebilir
Soran+1 yılYani yokta demiyor ama kendini cekik tutuyo. Napayim surekli benmi kosayim pesinden anlamadim. Evine dalmisim daha ne yapayim dimi?
Cevap sahibi+1 yılEvine daldın sana git mi dedi olmaz mı dedi
Soran+1 yılEvet zile bastim kapiyi araladi uyku sersemiydi ittim kapiyi girdim iceri tam yapisacaktim napiyosun ya dedi kizdi bana bende ozur dilerim diyip ciktim. Uzerinde boxer vardi. Sonra o geldi kapiya uyku sersemiydim anlayamadim olayi istedigin zaman gel dedi gittim ama arkadasi vardi. Gel birlikte takilalim dedi yok dedim. Arkadasi aklina girdi sanirim cagir grup yapalim diye. Yoksa kendi cesareti yok cagirmaya. Oyle iste napayim baska?
Cevap sahibi+1 yılGruba gitseydin iki fantezi bir arada asansörde filan direk elini onun önüne at elle
Soran+1 yılArkadasina guvenemem sagda solda anlatir hem o hosuma gitmedi
Cevap sahibi+1 yılO çocukta anlatacak ki zaten o arkadaşına anlatmıştır yoksa neden grup yapalım desin
Soru trol değilse çok iyi ya 😀
Soran+1 yılNapmaliyim peki uzakmi durayim. Ama onu da asiri istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılRisk işte ama ergen çocuk kesin anlatır sı tutamaz Hele ki böyle heyecanlı bir şeyi dünyada ne güzel komşular var
Soran+1 yılGuzel komsu benmi oluyorum bu arada
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki sensin hem yakın hem heyecan dolu
Soran+1 yılNeden peki kendini cekik tutuyo olabilir?
Cevap sahibi+1 yılEşinden korkuyor olabilir eşin yakalarsa ne olur onu bilemez senden korkuyor olabilir başıma bela olur diye kendinden korkuyor olabilir hemen boşalırım diye
Soran+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılAçıkça de benimle yatmak istiyormusun diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi trol o kesin ama ergen olduğu için tabiki senin ilgini beğenecektir. Kendine gel trolice istekli karı
00 Yorumla
+1 yıluzak durmalısın..
kısa sürede tüm mahalle öğrenir aksi takdirde..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisi olsada sorun olmaz yaz ona sosyal medyadan sohbet baslasin gerisi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana verseydin numaranı şimdiye bacakların belimde kuacgimda olmaliydin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. o kadar numara verdin bide yazmadıysa demek ki baya canım
00 Yorumla
+1 yılsizin gibi kaşarlar yüzünden , erkekler bu ülkede kotuleniyor siz böyle yapıyorsunuzki erkekler şiddet uyguluyor
00 Yorumla
+1 yılşöyle bir kadın bana yanaşsa onu ateşini söndürür idim kesin
04 Yorumla
Soran+1 yılKimiside kiymet bilmiyor iste
- +1 yıl
kıymet bilmeyenler tadına bakmadıkları içindir bence başka arayış içine gir
Soran+1 yılEvet bi baksa tadima begenecek haberi yok
- +1 yıl
ister isen konuşalım yanan ateşini az da olsa azaltabilirim :)
Abuk subuk flimler izlemenin sonucunu görüyoruzzz
11 Yorumla
+1 yılSize çağır. Kapıyı çıplak aç. Ondan sonra tüm erkekler sapık diye otur ağla.
00 Yorumla
+1 yılAbla popona itfaiye hortumu ister misin tazikli su dayarız sana kalitelisinden
00 YorumlaNe diyorduk troll
09 Yorumla
Soran+1 yılTrol degilim
Soran+1 yılDemirden korksak trene binmezdik
Soran+1 yılE bende oyle herkese vermiyorum belli kriterlerim var. hoslanmam arzulamam gerek. Yoksa elimi sallasam ellisi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşmüyor ki böyleleri 😂
015 Yorumla
Soran+1 yılSans iste
- +1 yıl
35 yşaındasın yana yana senin gibi olgun birini arıyorum bende
Soran+1 yılSen kacsin?
- +1 yıl
26 :) yapım gereği olgun kadınlardan hoşlanıyorum çıkmadı şöyle güvenilir hayatımı paylaşacağım biri
Soran+1 yılBen ama yasimi gostermiyorum 35 im ama en fazla 25 duruyorum minyonum
- +1 yıl
ne güzel işte :) hayatının en güzel yaşlarındasın görmek isterdim seni ne yalan söyleyim aradığım gibi birisin
- +1 yıl
hele bir de balık etli kilolusan öf diyorum :)
Soran+1 yılZayif degilim ama kiloluda degilim 60 kilo 160 boy
- +1 yıl
çok güzel :) keşke tanışma şansım olsa seninle bence yaşına göre harika bir fiziğin var kimse değerini bilmiyor
Soran+1 yılTesekkur ederim. Keske o cocukta sizin gibi dusunse
- +1 yıl
bence sizin değerinizi bilecek birini bulun mesela beni deneyin sizden küçüğüm bu sizi cezbediyor bende büyük olgun seviyorum bir şans verin bence bana
Soran+1 yıltamam dusunucem
- +1 yıl
bence çok isteyen benim gibi değer bilecek birini bulun
- +1 yıl
bekliyor olacağım ben çok istiyorum değer bileceğimden eminim
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim
Normaldir onun enerjisşdir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNapmam lazim peki
Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Çocuğun başını belaya sokma
00 YorumlaFrikik ver. Samimi cümleler kur. Evine davet et
00 YorumlaYazık çocuğun basını yakma.
00 Yorumla
+1 yılOh ohh maşallah dbhddj
00 Yorumla
+1 yılOna sürekli yakın davran
00 Yorumla
+1 yılBen de ergenlikten çıkmadım daha😑
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun yakma basini ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocugun yaşında be utan utan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çek kenars yapış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen benimle takıl çoluk çocukla uğraşma bak
00 Yorumla Madem bu kadar çok istiyorsun sen adım at.
00 YorumlaE sen numarasına yaz onun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. önce eşinden ayrıl, sonra erkek kovala.
00 Yorumlakocan işe gidince
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıkla nude at
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ev işi için çağırabilirsin.. ?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇağır eve yapış dudağına
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen şaka mısın ya umarım troll sorudur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndan birsey cikmaz sana sert erkek lazim benim gibi troll degilsen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sosyal medyadan falan bul
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Komşumun ergen oğlundan hoşlanıyorum, etkilemek için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler