Başımı açmak istiyorum fakat babamla baya zıtız yardım eder misiniz bana fikir verebilir misniz?

arkadaşlar ben 6. sınıfa başladığımda ailem beni zorla kapattı ve hala kapalıyım fakat ben kapalı olmak istemiyorum. Daha farz bile değilkn babam bana kapan dedi bende ikiletmedim ama istmiyorum işte. İstemediğimi babama söyledim babamla konuştuk ama ojeye ve makyaja bile izin vermeyen babam tabiki bunada izin vermedi baya ağlattı beni kendiside sinirlendi sonra ne yapıyosan yap ne halin varsa gör dedi. Bunun üstüne açıldım okuldakiler çok üstüme gelmeye başladılar baskı acayip arttı değişik bakıyolardı tekrar zorunda kaldım. köyde bu konu yine konuşuldu dedemlerle filan o gece babam bana ' sen daha başını örtmicen mi ' dedi kaşlarımı kaldırıp hayır işareti yaptım sonra bayram için bayramlık alacağım sırada kısa kollu olduğunu söyleyince de annemle babamda kavga ettiler. annemde çok üstüme gelmeye başladı tüm kuzenlerim açık beni öyle erken kapatılar onlarla aramda bir yaş var bu zoruma gidiyo sürekli düşünüp ağlıyorum ağlamamak içinde antidepresan hapları içiyorum bunu sadece 2 arkadaşım ve kız kardeşim biliyo lütfen yardım edin babam çok katı bir iinsan dediğim dedik biri birde biraz doğu tarafında yaşıyoruz o yüzden işim daha zor oluyo burdaki erkeklere göre oje sürüp saç yapıp makyaj yapan kız afedersnz or***u oluyrmuş o yüzden izin vermiyor elalem ne der diye düşünüyo bide yaklaşık 1 sene önce kasap olarak haca gitmişti babam ama şimdi namaz filan kılmıyo yeri gelincede bana hacı kızısın diye baskı yapıyolar oysa sayın hacı babam kahvehaneden çıkmıyo kendisi ne namaz ne kuran dini kendisi değil bize yaşatıyo konuyu konuşurken kendisine eğer açılırsam yinede tunik filan giyiceğimi söyledim ama off nasıl açıla bilirim lütfen yardım edin bana onu nası ikna edebilirm?
Başımı açmak istiyorum fakat babamla baya zıtız yardım eder misiniz bana fikir verebilir misniz?