EVDEN ÇIKMAYI SEVMİYORUM neden olabilir , ev çok rahat geliyor ve arkadaşlarım çağırdığında bahane buluyorum neden?

Evde aşırı mutluyum, laptop, kitap, tv, film , dizi, sosyal medya, falan derken yatıyorum mis gibi ve aşırı rahat geliyor , birisi çağırdığında eriniyorum bu rahatlığı bırakmak istemiyorum. Arkadaşım çok bu arada kimse çağırmıyorda çıkmıyorum falan değil ama çağırdıklarında bile işim var diyorum genelde, insan ilişkilerimde iyi çekinmem falan zaten yok ama insanlar durmadan evden niye hiç çıkmıyosun falan diye sitem ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada Üniversite öğrencisiyim okula gittikten sonra çıkışta kesin biyerlere gideriz gezeriz falan ona hiç erinmem ama eve girip pijamamı giydikten sonra herşey bitiyor eve yapışıyorum artık :D
Güncellemeler
+1 yıl
offf :D depresyondur, asosyalliktir falan değill hep bunu vurguluyosunuz ama rahat düşkünüyüm ya , hazırlığa eriniyorum, ulaşıma eriniyorum , insanları takan birisi değilm iletişimim iyi , ama ev aşığıyım yani dışarda çok mutlu olduğum anda bile ahhh şu an eve ışınlansam diyorum
EVDEN ÇIKMAYI SEVMİYORUM neden olabilir , ev çok rahat geliyor ve arkadaşlarım çağırdığında bahane buluyorum neden?