Yav abicim 21 yaşındayım bir kere de polis durdurup kimlik sormadı veya hayırdır nörüyon bu saate filan demiyor. Gece metrobüs duraklarında polisler olur. Önümden geçen adamı alıyor arkamdaki adamı alıyor kimlik soruyor beni hiç kaale almıyor geçip gidiyorum önünden. Böyle çevirsin diye de yüzüne bakıyorum uzun süre ama yok yani. Böyle bir ayrımcılık olmaz ya bir sor nereye gidiyorsun kimsin hayırdır filan diye. Şu yaşıma kadar polisin çevirmesine takılıp kimlik çıkartma deneyimine sahip olamadım.
Otobüs yolculuğundayim adamın biri kimliği unutmuş kimlik yok. Otobüsü durdurdular kimlik soruyor jandarma zaten herkes yorgun bian once varmak istiyoruz jandarma baktı adamda kimlik yok baya bekledik adamı hakli olarak bekletiyorlar. Otobustekiler biraz hainlerdi jandarmaya kızıyorlar içeride Bnde asker polise karşı bisi diyince duramam Kızdım iyice koskoca adamın it mi kopuk mu kacak mi nerden bilsinler eşşek mi alsın dedim jandarma işini yapıyor onun yüzünden birsürü insan bekliyor die kizdim. Hepsinin sesi kesildi.
Bir kere kimlik kontrolü yaptılar. Yarım saat sonra bana da arkadaşıma da instagramdan takip isteği attı. Başka bir amaçla kimlik istemiş pislik herif.
En İyi Cevaplar