İlk kez Esrar içtim çok pişmanım yardım?

Merhaba 19 yaşımdayım, şu zamana kadar sadece alkol ve sigara kullanmışlığım var. Çok güzel bir aile'nin tek çocuğuyum. Asıl konuya gelelim... Arkadaş ortamım da kafamında güzel olması sayesinde biraz da kafasını merak ettiğim için Esrar içmiş oldum galiba skank diyorlar. Kafasını yaşamak için biraz da merak ettiğim için 3 kez kullandım. Aşırı derecede pişman oldum yanımda bu zıkkımı kullanan arkadaşlarımın kafaları çabucak güzel oldu ve yemek yediler bana hiç bir etki olmadı kafası sonradan geldi diyebilirim. Ertesi gün hiçbir sorun olmadı. İçmemin ardından 2 gün geçtikten sonra sanki kafam güzelmiş gibi hissettim, rüyadaymışım gibi, birazda uyuşma oldu vücudumun belirli bölgelerinde, hissisleşme gibi bir durum. çarpıntım var gibi. Bu olaydan sonra arkadaş ortamımı kesinlikle değiştirdim, aşırı derece de pişman oldum. Sizce bu ilk içmeden dolayı olan psikolojik bir şey mi yoksa başka bir durum mu var, yardımlarınızı bekliyorum sürekli uyur oldum. O maddeyi bir daha kullanacağımı sanmıyorum ve sanırım bu kötü tecrübem sayesinde sigara ve alkolde bırakacağım çünkü midem bulanır oldu. Yardımlarınızı bekliyorum napmamı önerirsiniz veya bu olan şeyler normal midir? Ekliyeceğim bir şey daha var 1-2 aya kadar safra kesemde taş bulunduğu için ameliyat olacam, eğitim araştırma hastanesi mutlaka kan tahlillerinde çıkabilir diye düşünüyorum. İşini severek yapan bir doktorum var. Bu lanet durumdan ona bahsetsem sorun olur mu? Hastane polisine teslim etme gibi bir durumu olur mu. Dediğim gibi kesinlikle bağımlısı değilim! Arkadaş ortamında bir cahillik yapmış oldum. Yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
İlk kez madde kullandım acil
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olacak birileri
İlk kez Esrar içtim çok pişmanım yardım?