Yorumlarınız merak ettim?

Bu arada Deist inanca sahibim ben.

Bir tanım yapmış. Tanrı kelimesine yüklenen anlamı irdelemiş ve sorgulamış. Doğru bir düşünce. Kader diyenler elbette olacaktır, adaletin olmadığı her şeye kader dediklerinin farkına varamadıkları içindir.
Ben katılmıyorum, bu çok sığ bir bakış açısı dünyada herkesin sınanacağı kesin olarak belirtmiştir zaten, kimisinin imtihanı çok zor kimisinin ki ise nispeten daha kolaydı ona göre de mükafatları vardır.
Küçücük çocuğa tecavüz edilip öldürülmesinin neyi imtihan
Küçücük çocuğa tecavüz edip öldüren kişi cezasını mutlaka çekecektir, dünyanın ahireti var kardeşim
O çocuğun suçu ne?
Başına bir şey gelmesi için suçlu olman gerekmez kardeşim, bu o çocuğun bu dünyadaki zorlu imtihanıdır
Sokarim oyle imtihanimtihana 3 yaşında çocuğun ne imtihanı olacak
Uyusmuslar bunlar kardeş
@gece_kartalı71 herkese saygin olmali bence.😊
Kız sen burda mısın deli 😅
@gece_kartalı71 arastirirken bu lafi yine seni burda gordum.😂😂
Alpacinonun sözümüymüs bu? 😂
Söyledikleri hakkında dedim
Sözü demedim
Sadede gel sadede
Amacın derdin ne? Soruya cevap ver geç neden gereksiz şeylerle uğraşıp insanları küçük düşürmeye çalışıyorsunki aklinca?
i.pinimg.com/.../...76d5eeb1934b71649b9de71055.jpg
Ozaman Tony Montana ne dedigini bilmiyor demekki 😁😁 kendinizi kandirmaya devam edin.
Senden daha akilli birine tahamüllün yok dimi 😁 ya kiyamam. Hadi by.
Cevap
1Cevap
Bunu o gercekden soylemiyor bu şeytanin avukati filminden bir replik al pacinonun john milton rolunun repligi
Deist değil deizm inancı
Ikisi de ayni
Deist deizm inancına inanan bireydir.
Biliyorum deistin bir inancı olmuyor mu?
Demek istediğim şey deist inancı yanlış oluyor mantıksal açıdan bakarsak deizm inancı diyebilirsin çünkü inandığın şey deizm
Ama benim bir inancım var değil mi?
Senin inancın deizm işte
Ben ara bunu soyledim
-Al pacino
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar