Numara +675 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurt dışından olduğunu düşündüğüm +675 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. Bilgisi olan bu hangi ülke olduğunu paylaşabilir mi?+675 kodu papua yeni gine
+675 ile başlayan numara beni aradı, +675 hangi ülkenin kodu?
"675 nerenin kodu?" diye sormuşsunuz. +675 ya da 00675 telefon kodu "Papua Yeni Gine"ye aittir. Papua Yeni Gine, Okyanusya kıtasında bulunan bir devlettir. Batısında Endonezya ve Avustralya bulunmaktadır. Başkenti Port Moresby'dir.
Yakın bölgelerdeki ülkelerin telefon kodları:
Palau +680
Panama +507
Papua Yeni Gine +675
Paraguay +595
Beni +675 ile başlayan numara neden arıyor?
Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen çeşitli aramalara dikkat edin. Bunların büyük çoğunluğu çeşitli sahtekarlıklara sahne olan aramalardır ve uluslararası dolandırıcılık şebekeleri tarafından yönetilen kandırmacalardır.
Beni +675 ile başlayan numara ararsa ne yapmalıyım?
Eğer sizi bu tür uluslararası numaralar arar ise, telefonunuza bilmediğiniz numaralardan aramalar gelirse en iyisi hiç cevap vermeyin, aramayı açmayın.
Papua Yeni Gine telefon kodu +675′ dir. Muhtemelen çağrı bırakıp kapatıyorlar. Geri dönüş yaptığınızda ise hattınız faturalı ise yüklü bir miktarda fatura geliyor. Yani +675 kodu ile arayanlar dolandırıcı oluyorlar.
Sakın telefonu açmayın ve geri dönüş yapmayın. Hatta numarayı engelleyin.
Sanıyorum Filipinler ya da Papua y. ginenin koduydu ya Filipinler daha ağır bastı emin değilim ama. Genelde bu durumlae dolandırıcılık amaçlı yapılıyor.
Bende önceden +30 telefon kodlu yunanistandan aranıyodum. Bilmediğim numaraları açmıyorum o yüzdenmidir nedir artık kurtuldum şimdide bazen digitürk arıyo bir alakam yok ama