Numara +685 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +685 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. 685 nerenin telefon kodu?

Numara +685 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +685 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. 685 nerenin telefon kodu?

Batı Samoa
+685 ya da 00685 Batı Samoa telefon kodudur. Batı Samoa, Avustralya'nın yanında bulunan bir ada ülkesidir. Başkenti Apia olup telefon kodu ise +685'tir.

batı samoa çıkıyor internette
Cevap
12Cevap
+685 Hangi ülkeye ait?
685 Nerenin Alan Kodu? 685 alan kodu Samoa'ya aittir. Samoa, Güney Pasifik'teki volkanik adalar zinciridir. Samo adalarının bir bölümü ABD kontrolü altındadır
Benide 40 dakka öncr aradılar duymamısımda neden arıyorlarki ya pp fotosuna nerden baktınız numarayı ekleyip mi baksammıki🙄
Biride acmayın sakın virüs yayıyorlarmıs diyo o nasıl olcak ya telefondan mümkünmiki öyle bişe
Adamın biri de bana yazmıştı. Ss falan almıştım ölür kalırsam arkamda delil olsun diye 🤣🤣🤣 harbiden çok korkunç
Bende numarayı ss aldım her yerden de engelledim
Arabanın içinde karanlıkta çekilmiş bir adam resmi vardı bende 😂
Hiç sorma vallaha bununda flakka içmiş gibi bir tipi vardı ay çok korkunç ya
Bilirim o duyguyu 😂 sonradan birşey çıkmıyor korkma
Aşık olduğumda bile kalbim bu kadar hızlı atmamıştı tabii bende korktuğumu hiç belli etmedim adama sövdüm de ne o beni anladı ne de ben onu 😀
🤣🤣🤣
@MsGeceGüneşi benide aradi ya fotoğrafina nerden bakacağım acaba? şu an size bişey oldumu?
@MsGeceGüneşi pp resmini nerden gördün nasıl baktın hangi uygulamada wadsapmı
@kızlarsoruyor yeter artık şu adamın üyeliğini iptal edin hep aynı şey
Yeter ya yeteeeerrrr
Salak mı yok?/!
Engelle numarayı, araştırma bile ne gerek var?
Engelledim her yerden daha demin
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Googleden arayıp öğrenmek buraya yazmaktan daha kolay değil mi 🙄😁😁
Korktum direk aklıma buradan sormak geldi
Evet
Bulgaristanlı garılardır.. para ver kocamdan kacıp sana varacam diyip dolandırırlar..
Yok ya erkekti
Belki telefon dolandiricısıdır.. yurt disından birileri arar sende acarsın senin actiğın tele yüksek miktarda fatura gelir.
Yok ya korkunç birisiydi dolandırıcı olduğunu sanmıyorum
Sitenin meşhur botu. Google de kelime kasma oyunu yine başladı
Yatağın altına dolabın içine bakmadan uyuma 😂 ha birde banyoda ceseet olabilir 😂
Ne diyorsun sen abi ya korkuyorum zaten ☹️
Tövbe estağfirullah ya 😀
Tövbe haşa ya ne içtiysen bende istiyorum kafa baya güzel :d
Benide bu gece 04.00 civarları 685 ile başlayan bir numara aramış
+685 73 20013 müydü acaba? Beni de birkaç dakika önce aradılar. Ayrıca son saatlerde wayfair sitesine girdiniz mi?
Beni arayan numaranın sonu 00 12
Hayır öyle bir siteye girmedim
Bu site ne işe yarıyor
Ya bugün saat gece 2 buçuk gibide ben +685 le başlayan 2 farklı numara aradı ama açmadım korktum.
+685 73 20013 müydü acaba? Beni de birkaç dakika önce aradılar. Ayrıca son saatlerde wayfair sitesine girdiniz mi?
@Forgottenmemories ya harbi bir kaç dakika önce benide aradı hayırdır ya ne oluyor
Batı Samoa koduymuş ilk kez duydum
Bende ilk kez duydum vallaha öyle ülke olduğundan bile haberim yoktu
نگیمگنسگبثشزبbe aradom پقشرجsyria nomera
Anlamadım
Sorma sorma çok karışım bum bum
Bum bum ne alaka
Google amcaya sorsaydın ya
Git internetten bak ne numaraymış ya
tanimadigin numarayi acma dolandiricilar cok
Bundan dolandırıcı olmaz ya olsa olsa bir korku filminin başrol oyuncusu olur
Tövbe ettim daha açmam zaten
keainlikle açmaa.. sakıncalı olabilir
Dediğim gibi açtım ve köpek sesleri çıkartıp yabancı bir şeyler geveledi anlamadım tabii pp’sine bakmaz olaydım flakka içmiş gibi bir tipi vardı
😂😂😂😂😂😂😂
Batı Somoa 🤣
He ya öyleymiş bende ilk defa duyuyorum
yurtdışı
Engelle geç
Öyle yaptım zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?