Numara +62 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +62 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. 62 nerenin kodu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numara +62 başlıyor bu hangi ülkenin telefonu ya? Beni de gün içinde yurtdışından olduğunu düşündüğüm +62 ile başlayan bu numaradan arıyorlar. 62 nerenin kodu?

Endonezya 😊
Selam,
Zaman zaman farklı ülkelerden gelen aramalar yapılabiliyor. Her ülkenin ayrı bir telefon kodu olduğu için gelen aramanın nereden olduğunu kolayca anlayabilirsin. 62 nerenin kodu diye sorarsan öncelikle bu arama yurt dışından yapılıyor.
62 hangi ülkenin kodu diye sorarsan Endonezya ülkesine ait. O ülkeden yapılan aramalarda 62 ülke telefon kodu ekleniyor.

+30 lulaeda beni arıyor bazen bizim numaralarimiz herkeste ne işi sekerem böyle operatöru
Cevap
3Cevap
www.google.com.tr/search
Abicim gozunuzu seviym sunu yazmak cok mu zor google a? Niye gereksiz sorular soruyosunuz ya
aynı şekilde bana da whatsp'dan "essalamün aleyküm" diye bir mesaj gelmiş, hemen engelleyip sildim, dolandırıcı mı bunlar? eğer telefonumu ele geçirip herhangi bir dolandırıcılık eyleminde bulundular ise hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum!!! yeter artıkk!!!
tabiki de tavşanya :D
Haftalık soruyorsun kardeş yeter ENDONEZYA.
Buraya yazana kadar araştırsaydın ya 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?