Çok değişik ya cidden.
Allah neler yaratıyor.
Yarın bakalım haberlere çıkabilecekmiyim 😁😂😁😊

La olum cezası var onun. Sal geriye. Soyu tükenmek üzere onların. Valla ihbar ederim ha. Yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kalırsın. Bırak böceği. O kadar ettiği falan yok. Sadece kabuğunda keratin çok olduğu için değerli. Ama öyle tek satamazsın. Türkiyede alıcısı bile yok onun.
Niye kendini bu kadar kastın ki. Yarın araştıracam ederi , yoksa ilgili kurumları arıyacam. Gelip alsınlar.
Ya onlar geldimi ceza yersin işte. Sessizce sal çimenlere. Aç telefondan bak gergedan böceği fiystı diye. İlk çıkan habere tıkla görürsün zaten. Yapma kardeşim. Özellikle sincap ve saka beslemenin bile suç olduğu bu ülkede gergedan böceğinin affı bile olmaz.
Neden ceza yicem ilgili kurumu arayınca 😊 belki bu hayvan da deney yapavaklar yeni bir . il veya buluş yapacaklar. Şu an işteyim zaten , yarın kapsamlı araştırırım. Yanılmıyosam bu hayvanla habere çıkabilirim , en azından 😊
Oha korkmadin mi kurban oldugum Allahim ayni gergedan gibi vallaha. gergedana benzeyen bir bocek cok ilginç skdjjsnsjdjsakskdjdn
Vet biraz ürkütücüydü , ama aldım işte 😊
ülkemizde değeri yok ama yabancı sitelerde satabilirsin para almak istiyorsan
Yok okadar uğraşamam , yarın araştıracam ederi yoksa , ilgili kurumları arıyacam.
hayır siteye yüklüyorsun fiyat belirliyorsun hemen alıcı bulursun meraklısı çok yabancılarda.
Cevap
5Cevap
😀😀 gece gece hayvanı neye kapatmis
7/24 elimde tutamam ya 😊
Yemini suyunu ver bari açlıktan ölmesin 😂
Yok ölmez , bir tek çiftleşme mevsiminde beslenirmiş. Bozuk ot ve fosil böceklerle
Polisi ara adamı sakat eder bu
Zararsız elime alıyorum bir şey yapmıyor.
O plasticden kacmazmi?
Üzerine ağırlık koydum , kaçamaz. Yarın araştıracam , ederi yoksa , arıyacam bir kuumu gelip alsın.
japonlara öldü fiyatına satarsın artık dfgdf
Şehir efsanesi tabii
Bence de
Oha.
Derken 😊?
Böcek savar
bırak o yolunu bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar