Ben 18 yaşında bir erkeğim.16 yaşında iken büyük günah ve kul haklarına girmişim.16 yaşında iken bir anonim sohbet sitesi duydum ve indirdim. o zamanlar şeytana uydum ve kızlara ahlaksız teklifler ettim. onlara erotik sohbet ediyormusun+18 konu konuşalım mı diye soruyordum. teklif ediyordum. şu an çok pişmanım Rabbim beni affeder mi bilmiyorum ama ben kendimi affedemiyorum. zaten kul hakkı ise bir çok kızın kul hakkını yedim ben cehennem liğim. Lütfen böyle teklif yapmak kul hakkımı. lütfen cevap verin. ve benim hakkımda düşüncelerinizi yazın...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün bu soruyu buraya sormak yerine iki dua etsen. Namaz kılıp tövbe etsen daha iyi olmaz mıydı?
21 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ediyorum ama aklımdan çıkmıyor ki delircem artık?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina oluyor kalben pişman isen Allah affeder umarım
019 Yorumla
Soran+1 yılKul hakkı değilmi bu? Kızlar 17 18 yaşlarındaydılar. ben gibi ben 16 idim
Cevap sahibi+1 yılOnlar kendi iradeleriyle yaptıkları için kul hakkılık bir durum göremiyorum
Soran+1 yılAna kabul etmeyenler oldu hatta tersleyip fena şekilde kızanlarda oldu
Cevap sahibi+1 yılBir şey anlamadım
Soran+1 yılMesela teklif ettikten sonra kabul etmeyenler oldu ya peki onların hakkına giriyormuyum
Cevap sahibi+1 yılKabul etmedikleri halde nasıl oluyor o iş?
Soran+1 yılKabul etmiyor ya ondan sonra ben bidaha rahatsız etmiyordum. işte öyle ahlaksız teklif yaptım diye kul hakkı oluyormu demek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle bir sey yok sen oraya değil de zina yaptığına takıl ve tövbe ederek umut et afolunur inşallah.🙏
Soran+1 yılAklıma hep kul hakkı geliyor ve yüzlerce kızı bulup nasıl helallik alacam diye delircektim. birde içimden bir ses sen ırzcı bir aşağlıksın diyip duruyor. kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılKeşke yapmasaydın ama kalben pişmansan sıkıntı etme artık
Soran+1 yılYa biri benim yüzümden kendine zarar verdiyse
Cevap sahibi+1 yılYa bu işe kalkışan da malum kişidir birak da o da kendi haline yansın şenlik bir durum yok sen kendine yan hepiniz kendinize yanın bu ne iş ya 😂😐
Cevap sahibi+1 yılSenlik
Soran+1 yılBu işe kalkışan derken anlamadım hangi işe?
Cevap sahibi+1 yılSenin bahsettiğin duruma
Soran+1 yılYa kız o siteyi o amaçta kullanmıyorsa peki. ben onu öyle cinsel sohbet teklif etmek kul hakkına giriyormu
Cevap sahibi+1 yılKullanmıyorsa bile teklif et sen dahi onun evet hayır dicek bir beyni iradesi var zorla diye bir şey yok engel vs var. Tövbe et kısaca
Soran+1 yılHaklısın ben tövbemi yapmalıyım ve Allah a bırakmalıyım O Her şeyi bilendir. her şeye gücü yetendir. elhamdülillah.
Cevap sahibi+1 yılŞüphesiz 🙏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
+1 yılTövbe Edip dua et affeder ins üzülme artık
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ırzına biri gibi hissediyorum kendimi. aşağılık ırzına biriyim ben offfff.
- +1 yıl
Kardeşim her gün bunu sorup durma artık bunu düşünmeyi de bırakıp bir daha tekrar etmez sen bu hatanı Allah affeder yani endişe duyma unut
Soran+1 yılAbi sende yaptın mı böyle hatalr
- +1 yıl
Yok canısı gel istersen özelden sohbet edelim tanışalım:)
+1 yılAllah affetsin pismansin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Affeder.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş mk biz ne yapak
091 Yorumla
Soran+1 yılSana biri anonim chat sitesi nde öyle teklif yapsa sen nedersinn. yanlış anlama beni ama sadece bilgi almak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir stede ne işim var benim hadi diyelim üye olduk bir defa cevap bile vermezdim söverdim içimden onu mu kafaya takcam
Soran+1 yılİşte site tekin bir site değildi. bazı insanlar bana olsun yinede sen sormayacaktın kul hakkı diyenler oldu. halbuku site sapıklar ve cinsellik dolu bir site. bence kızların kullanmaması gereken bir site git normal bir sosyal ağ kullan dimi
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptigin zaten g a v a t lık da şimdi bu vicdan ayakları niye cehenemde çekersin cezanı
Soran+1 yılBen ırzcı şerefsiz biriyim dimi o zamn benim yaşamaya hakkım yok dimi?
Cevap sahibi+1 yılKim bilir
Soran+1 yılAma zorla bir şey yaptır madım ki. rızasını isteyip sanaldan teklif ediyordum önce soruyordum istiyormusun diye?
Cevap sahibi+1 yılYaptıgın terbiyesizlik eğer gerçekten pismansan Allah affetsin kardeş ergenliğine ver vicdanını rahatlat
Soran+1 yılHer gencin yapmış olduğu hatar vardır. normalde böyle şeyler yapmazdım. o siteyi duydum şeytana uydum. normal hayatımda güvenilir sevilir bir kişiyim. keşke zamanı geri alabilsem. ama sen şuanbenı ırzcı bir aşağılık gibi görüyon farkındayım. Eğer öyle İsem cezama razıyım
Cevap sahibi+1 yılBenim ne düşündügüm kimin umrunda önemli olan allah affetsin
Soran+1 yılRabbim inşallah affeder duacıyımda. Sence ben nasıl biriyim?
Cevap sahibi+1 yılGerçekte ne olduğunu Allah bilir tahminim yok
Soran+1 yılBu anlattıklarıma göre?
Cevap sahibi+1 yılFişeq zamanlardan geçmişsin bro
Soran+1 yılYani iyimi kötümü anlamadım
Cevap sahibi+1 yılOnu ben de anlamadim tanidigimin iyi mi kotu mu dugunu daha bilmiyorum seni nerden bileyim
Soran+1 yılFişek falan yazdın onu diyorum ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılHaa 16 yaşında o sitelere giren bir kişi fişeklik zamanı olmustur tabi dedim
Soran+1 yılFişekle falan işim yok benim
Cevap sahibi+1 yılKaç sevgilin oldu?
Soran+1 yılHiç olmadı
Cevap sahibi+1 yılCiddi mi bak dogruyu soyle tanimiyorum seni zaten
Soran+1 yılYemin ederim
Cevap sahibi+1 yılTipin nasıl cok mu kötü ondan mı olmadı
Soran+1 yılSosyal hayatının olmaması ve iş yoğunluğu
Cevap sahibi+1 yılİnek öğrenci misin
Soran+1 yılHyr değil olmayı isterdim
Cevap sahibi+1 yılDeğişik birymişsin çözemedim
Soran+1 yılBurda konuşacağımıza özelden konuşsak
Cevap sahibi+1 yılGizlisin ben de gizliyim?
Soran+1 yılÖzelden konuşalım mı?
Soran+1 yılNickini atsan olurmu buraya
Cevap sahibi+1 yılponciking
Soran+1 yılNerden bulacağım bu site karışık biraz kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılKonulara gir saç bakım konusunda "kizlar sizin saç uzatma yonteminiz nedir" sorusu. Var orda" yöntemin yöntemdir" adlı yorumun sahibi benim ordan bulabilirsin. Baska bilmiyorum
Soran+1 yılşu an mesaj atamıyorum xpr 2 olamam lazımmış
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum
Soran+1 yılNasıl konuşacağız peki
Cevap sahibi+1 yılBir soruya gizli olmadan yorum yap
Cevap sahibi+1 yılKullanici adini bulayim
Soran+1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adım yazıyor herkes bilmek zorunda mı
Soran+1 yılnereli olduğunu şöylemiyormusun yani
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılPeki ben sana nasıl güvenebilirm ya beni ifşa edersen
Cevap sahibi+1 yılTanımadıgım bir kişiyi neden ifşalıyayım?
Cevap sahibi+1 yılVe nasıl ifşalayayım
Soran+1 yılBenim sana uluşamam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNickini bilmemi neden istemiyorsun
Soran+1 yılBuraya yazarsam herkes görecek tek sen değilki
Cevap sahibi+1 yılProfilin gizli degil mi?
Soran+1 yılAnladın mı? Gizli
Cevap sahibi+1 yılEe gizliyse neden sorun bu
Cevap sahibi+1 yılZorlar gibi oldu sen bilirsin tabii
Soran+1 yılYorum yaptım dediğin yere.
Soran+1 yılAnlamadım herhalde
Cevap sahibi+1 yılOldu mu dogru mu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHmm sonunda
Soran+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılNeden böyle yaptın ki ben öyle biri değilim
Cevap sahibi+1 yılEminim değilsindir sapık insan
Soran+1 yılyemin ederim Allah belamı versin ki değilim
Soran+1 yılHem bensana kötü bir şey dedimmi
Cevap sahibi+1 yılAçıklama yapmak zorunda degilsin
Cevap sahibi+1 yılEvet dedin
Soran+1 yılTel no mu bikgilerimi hepsini vereyim istersen anla öyle bir insan olmadığımı
Soran+1 yılBenim yüzüm ak benim sana karşı hiç bir yanlışım olmadı. varsa Allah yukarda şahit
Cevap sahibi+1 yılNiye uzatıyorsun tamam mükemmel insansın banane bundan
Soran+1 yılKendin konuşmak istemedinmi doğruyu söyle insan gibi konuştum sana karşı hiç bir kelime hatası yapmadım. Varsa hatam söyle
Soran+1 yılÇıkacak bunlar senden yazmışsın ne çıkacak onu anlayamadım. kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istememekle alakası yok son dediginden anladim ne oldugunu
Cevap sahibi+1 yılHayır yani sen niye abartiyosun
Soran+1 yılNe dedim sana kötü lafmı ettim onu anlamadım bende
Cevap sahibi+1 yılEn son sordugun soruya bak istersen
Soran+1 yılHyr çok sert tepki verdin onun için. ben sana hiç cbir art niyet söylemedim. sadece sen öyle saçma siteler kullanırmısın yazdım. kullan veya her hangi bir kötü bir şey yazmadım. beni kötü biri olarak bilme. ben öyle biri değilim
Soran+1 yılYemin ederim yanlış anlıyorsun bak Allah uzun ömür versin sana art niyetle bir şey yazmadım.
Soran+1 yılAllah belamı versin yazacaktım yanlış oldu
Cevap sahibi+1 yılAçıklama yapmak zorunda değilsin
Cevap sahibi+1 yılUykum geldi iyi geceler sana
Soran+1 yılBen kötü biri değilim ALLAH var gam yok. elhamdülillah.
Soran+1 yılHakkını helal et ben öyle biri değilim bunu bilmeni isterim. hiç bir art niyetim yoktu. bilmeni isterim
Soran+1 yılKardeşim yeminle bak ben kötü niyetle bir şey yazmadım sana. lütfen cevap ver. ben öyle bir insan değilim. eğer benim dediklerimi inanmıyorsan yasımı veya baş bşeyimi kanıtlamak için istediğini yaparım söz yeminle ben öyle biri değilim. tütfen cevap ver. ALLAH rızası için
Cevap sahibi+1 yılNiye abartıyorsun
Soran+1 yılBeni kötü bir olarak bilmeni istemem. ben sana hiç bir kötü niyetle yaklaşmadım. Lütfen beni kötü olarak yargılama. Hakkın varsa helal et
Cevap sahibi+1 yıl50 yaşında sapıksın kesin halâ ne diyor
Soran+1 yılİstersen kanıtlayabilirim. ben öyle şerefsiz biri değilim yaşımda dediğim gibi. Ben sana kötü hiçbir şey demedim dememde
Soran+1 yılYaşım 18
Cevap sahibi+1 yılHadi kanıtla
Soran+1 yılÖzelden mesaj integram takip at
Soran+1 yılO zaman anlarsın
Kızda istediyse neden kul hakkı olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır çoğu kız istemiyordu ben de bidaha rahatsız etmiyordum. Zaten sanal ortm engeller geçer. bir daha ulaşamam
Soran+1 yılAma sürekli aklıma kul hakkı gibi geliyor teklif yapmak kul hakkına girermi?
Soran+1 yılİnşallah değildir Rabbim affeder inşallah
+1 yılAllah affedicidir samimiysen
013 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah abi affeder Rabbim. ama aklıma sen ırzcı bir aşağılık sın dünyada cezas8z kalmayı kendine nasıl kabullendiriyorsun diyor
Soran+1 yılAbi delirecektm
- +1 yıl
Herkes hata yapar mühim olan hatadan dönebilmek
Soran+1 yılHaklısın abide benim vicdanım damgayı yedi ben nasıl aklancım şimdi kendime saygım kalmadı ki. normalde böyle şeyler yapmazdım o uygulama sayesinde oldu. belki hayallerim gitti ortada salak gibi dolaşıyorum. belki benim hakettiğim buydu. belki bir sınav. sınav diyerek kendi yaptığımız hatayı yok edemeyiz. abi kafam çok karışık
- +1 yıl
Adem kıssasını hatırla. Ademoğlu hata yapıyor o ağaca yaklaşıyor, ama sonrasında hatasını anlayıp doğru yola dönebilmek marifet
Soran+1 yılHaklısın abi.
- +1 yıl
Eyvallah kardeş hayırlı gecelerin olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun olsun abim Allah a emanet
Soran+1 yılAbi ben nasıl unutucam bunu ya her dakika aklımdan çıkmıyor.
- +1 yıl
Kendine güzel bir uğraş edin
Soran+1 yılUğraş derken
Soran+1 yılAnlamadım abi
- +1 yıl
Müzikle uğraş mesela
+1 yılTövbe et bisi olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılKul hakkı değil mi
- +1 yıl
Onlarda isteyerek girmis zorla tecavüz etmedin ya
Soran+1 yılEvet zorla bir şey yok tabiki zaten sanal zorla ne olcak ki engeller geçer. ama feci şekilde kızanalr falan oldu. tersleyenler falan.
- +1 yıl
Yani engelleselerdi ozaman.
Soran+1 yılKendi kendime diyorum ki site ne kadar kötü olursa olsun ben niye böyle şey yaptım diye kendime kızıyorum. belki o kız başka problemleri vardı biriyle anonim dertleşmek için girdi o siteye. aklıma böyle şeyler geliyor olamaz mı peki?
- +1 yıl
Olabilir fakat cocuktun simdi büyüdün birdaha yapmazsin olur biter. Sevinmen gerek vijdan sahibiymissin diye.
Soran+1 yılNormalde böyle şeyler yapmazdım. o site sayesinde oldu. hep içimden bir ses adı bir ırzcısın diyip duruyor offff
- +1 yıl
Vesvese yapma tövbe et tamam kendinide ifsa etme.
Soran+1 yılSence ben nasıl biriyim?
Soran+1 yılBir suçum varsa söyle açık açık
- +1 yıl
Nasil biri oldugunu bilemem fakat icinde vijdan var oda güzel bir özellik.
Soran+1 yılBu anlattığım olaya göre?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahtan af dilemeyi sakın bırakma
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki kul hakkı mı ve onu söyler misin.
- Diğer konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılYok birşey olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin niye peki?
- +1 yıl
canım tövbe et ALLAH affeder her eğer birinin bedduasıni da aldıysan helallik işte ve tövbe et ALLAH görüyor dur ne kadar pişman olduğunu unut gitsin artık hadi şimdi rahat bir uyku çek
Soran+1 yılSanal ortam nerden bulunan ben o kişileri yüzlerce hemde offf delircem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem