Kızlar saçlarım uzun ve kızıl gibi bir renge boyatmak istiyorum. Bu işlemi evde mi kuaförde mi yapayım ve kuaförde ne kadar tutar💸Kuaförde saç boyatmak mı, evde boyamak mı?
Daha önceden ben de saçlarımı kuaförde boyatıyordum, sonrasında evde boyamaya başladım ve bir süre sonra alıştım. İlk başlarda kuaför gibi rengi tutturabilir miyim, ya çok kötü olursa gibi korkulara kapılıyoruz ancak zamanla kendi saçlarımız üzerinde kuaförlerden daha profesyonel hale geliyoruz bence :)
Saçlar evde mi boyanmalı, kuaförde mi?
Saçlar evde mi boyanmalı, kuaförde mi?
Kuaförde hem sıra bekleyerek vakit kaybediyoruz hem de saç boyası fiyatlarından kat kat fazla para ödüyoruz. Saçlarımızı evde boyayarak hem bütçemizden hem de zamandan tasarruf yapabiliriz. Üstelik evde saç boyamak oldukça pratik :) Saç boyanızı sürdükten sonra evinizin konforunda dinlenmeye çekilebilirsiniz ya da işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Renk tutar mı endişesini bir kenara bırakın, kaliteli bir saç boyası sayesinde istediğiniz mükemmel saçlara kavuşabilirsiniz :)
Evde saç boyamak artık daha kolay! İlk kalıcı jel boya Pure Color
Evde saç boyamak
Ben saçlarımı artık hep evde boyuyorum :) Bunun için de ilk kalıcı jel boya olan Pure Color'ı tercih ediyorum. Jel formülü sayesinde akma, bulaşma gibi sorunlar yaşanmıyor ve saçlara kolayca yedirilebiliyor. Bu sayede saçları evde boyamak çok daha kolay hale geliyor.
15 iştah açıcı renk seçeneği sayesinde istediğin saç rengine kolay ve pratik yoldan ulaş!
Kutu içerisinden zaten saç boyamak için gerekli olan her şey çıkıyor :) Uygulama şişesi içerisinde oksidan bulunuyor, tüp boyayı içerisine sıkıyoruz. İyice karıştırıyoruz ve sonrasında eldivenlerimizi takarak uygulamaya başlıyoruz :)
6.88 Pure Color
Uygulama öncesinde kullanma klavuzunu dikkatlice okumanızı, bekletme süresine uymanızı öneririm. Bu sayede istediğiniz saç rengini kolayca tutturabilirsiniz. Benim renk tercihim 6.88 Vişneli turta oldu hem ismine hem de kendine bayıldım. Diğer renkler de tarçınlı kek, frabuazlı çikolata gibi iştah açan isimlere sahip. Üstelik hepsi birbirinden güzel renkler, karar vermek biraz zor olabilir ama kızıl istediğin için benim kullandığım rengi öneririm :)
Aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçların neme doysun!
İçeriğinde bulunan aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçlarım yumuşacık oldu. Bakım kreminde de jojoba yağı bulunuyor, bu sayede saçlar neme doyuyor :) Boyama sonrasında kuruma, sertleşme vs olmuyor. Saçlara hem bakım yapıyor hem de istediğimiz renge kavuşmamızı sağlıyor :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendin boya yaparak saçlarını riske atma kuaföre git bence ücret konusunda da kuaförden kuaföre değişiyor saç boyutuna göre fiyat çıkartırlar ve güvenilir bir yeri tercih et
Tecrübe yoksa bence boyama çünkü ben ettim sen etme 😂 Ve ben açmadım bile direk boyayla baktığında basit bir işlem ama renk eşit olmadı. Dipler açık oldu
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evde kızıla boyadım iki kez iyiydi ama kuaförün yaptığı ile fark çoktur tabiki
Fark olarak bir fikrim yok ama kuaföre göre değişir. Yakan da var. Yani rezil eden de var vezir eden de. Aman çok dikkatli seç. Yani yanmasa bile yıpratıp aman ne oluck kafasında olanlar da var. Onları boğasım geliyor😂
Merhaba öncelikle. Saçınız genetik ya da stres vb. Etkenlerden dolayı eğer dipleriniz beyazladıysa kuaförde boyamanız daha iyi olacaktır hatta boyanızı loreal paris almanızı öneririrm pahalı ama indirim günleri denk getirebilirsiniz. Ama eğer ben keyfi boyamak istiyorum saçımı diyorsanız boyamayin hiç birşey doğal renginden daha üstün basmıyor emin olun güzelim saçlarınız ziyan olur daha çok kırılmaya meyilli oluyor sac daha çok hassaslaştırıyor
En İyi Cevaplar