resimag. com/p1/f049cbd0a4. jpeg
Doğum günümü hatırlamadılar. Bende kapak yaptım. Güzel olmuş mu?
resimag. com/p1/f049cbd0a4. jpeg

Öncelikli olarak doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana mutluluk, huzur, başarı getirsin inşallah. Sevdiğin herkesle sağlıklı uzun ömürler geçirmeni dilerim.😇
Ayrıca pasta da harika görünüyor. Ellerine sağlık. Diğer pastanın üzerine de niye doğdum ben yaz 😂 hani espirisine komik olur diye dedim. 😇😇😇
Ağır gelirse yazma.😂😂 Cidden sadece şaka amaçlı dedim yani hani komik olsun diye
Rica ederim 😇😇😇
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı yıllara 🌹 benim doğum günümü de annem dışında herkes hatırlamıştı 😒
Neyine şükredeceğim beni doğuran kadın hatırlamadıktan sonra :D abimin doğum gününü 1 hafta öncesinde hatırlıyor
Sen nasıl bir kralsın, şaka bir yana eline sağlık kardeşim nice mutlu yıllara
Cevap
3Cevap
Ay herkes ne kadar duygusal. Kızlar ne kadar da hüzünlü yorumlar yapmış hamileler gibi. 😂😂 altı üstü Doğum günü ya😀
Of vallahi üzüldüm insan hernekadar gülüp geçsede azçok koyuyor bilirim :) Öbürünede kıskananlar çatlasın yaz :P
Benim doğum günümü bilerek kimseye söylemedim. 3 kişi falan hatırladı sadece. Çok kötü bir şey la.
Doğum günün kutlu olsun
Bugün benim de doğum günümmm. 😀
İyi ki doğmuşuz aman bırak boşver kutlamasınlar..
Teşekkür ederim, senin de.. :D
İmzan görünse nolucak 😁 Hakan Sabancı'mısın imzandan tanıycaz 😂 İyi yapmışsın.
Normalde ben de takmam diyorum da insana ayrı koyuyor 🤦🏻Mutlu yıllar 🎂
Bu da size kapak olsun yaz.
Ayrıca yeni yaşın hayırlara vesile olsun. Umarım senin için güzel bir sene olur.
Doğum günün kutlu olsun hocam. Nice yıllara sevdiklerinzle. Rabbim hayırlu ömürler nasip etsin😊☺️
Hayde yeni yasin hayirli olsun
Hayat bir gün o da bugün yaz 😂😂😂
Ben de kendime pasta almıştım 😅 İyi ki doğdun.
Çok güzel olmuş. Afiyet olsun.
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun nice senelere 😊😊
Bende bu gün doğdum
Nice yıllara kardeş
Haha çok iyi olmuş. Pastadan da yedirme 👏
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara 🎀
Güzel olmuş eline sağlık
Canım kendim yaz😂
harikasın paşam
Güzel ☻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?