Nerede kaldı yardımseverliğiniz.
20 yaşındayım her şeyim yerinde ama karşı cins ile konuşamıyorum, dilim tutuluyor sanki. Bunu nasıl aşacağım yahu ben?
Nerede kaldı yardımseverliğiniz.
usta zaten konuşa konuşa açılırsın ilk salak salak konuşursun mantıksız konumaya başlarsın sonra kendinede saçma gelir düzeltmeye başlarsın diyeceğim bir arkadaşın var ise ortamı iyi senide götürsün kızlarla konuştursun açıldıkca iyi olursun
Bayanlarla arası iyi olan bayağı arkadaşım var...
Bu söylediğinizi denemeye de çalıştım aslında.
Yapamadım. O ortama bile girmedim.
Yolun yarısında geri döndüm.
Sadece bu konuda cesur olamıyorum.
usta aynı durum bende de vardı bende kendimden yola çıkarak söyledim zaten öyle olur bayanlarla arası iyi arkadaşın olsa bile senin cesaretin olmaz gitmek istemezsin olmaz yapamam diye düşünürsün ama ona bıraksan kendini güvensen mesela aynı küçük yaşta bisiklete çıkmak gibi sürmeyi bilmezsin baban sana destek verir sen ellerini ayaklarını çeksen bile gidersin ama güvenemezsin ilk başta düşücem zannedersin ama ellerini bıraktığın an anlarsın ki baban seni tutuyo aynı onun hesap bayanların ortamına girdiğin an arkadaşına güven özellikle kendine daha çok güven o ortama gir sonra arakadaşına bırak o zaten der konulmayı pek beceremiyo biraz konuşun açılsın diye kızlarda ona göre davranır zaten ben bilmiyodum arkadaşım bayanlara öyle demişti onun arkadaşlarıyla konuştum sohbet ede ede açıldım mesela
Anladım...
Sağ ol be dostum.
Başaracağım!
👍
üniversite yap başarılı ol gör bak bölüm sana gelir
Cevap
6Cevap
Usta açılırsın zamanla bende 20 yaşındayım 17 de açıldım senin biraz geç olmuş.
Hadi inşallah...
😊
Arkadaşlarının illaki vardır kız ortamı, arkadaşlarına söyle seni bir gaza getirsinler 1 haftaya açılırsın ilk zaten saçma sapan konuşursun sonra moralin bozulur bir daha kine daha iyi konuşursun böyle böyle gidersin arkadaşlar çok önemli bu noktada :)
inşallah :)
Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum lakin denemiştim yani bunu da daha önce.
O an bayağı ateş basıyor beni, gidip oturamıyorum kızların olduğu ortamda...
Ben şöyle düşünüyorum, internet üzerinden başlasam konuşmaya, bunu yapabilirim çünkü, diğerine göre çok daha rahattır, öyle düşünüyorum.
Ama hiç bayan arkadaşım da yok.
Hallolacaktır ama ya, ne hallolmadı ki şimdiye kadar.
O ateşte heyecandan işte miden bulanacak kusmak isteyeceksin falan :) İnşallah dostum hallolur tabi.
Arkadaslarinla bulus kizlarla avmlere gidin zamanla acilirsin
sonradan acilanlardan korkacaksin derler :)
Sizce niçin öyle derler?
😊
Anladım...
Teşekkür ederim.
:)
Heyecanla bekliyorum o zaman.
Gün gelecek olursa eğer, bu söylediğinizi de hatırlarım herhâlde.
askerden sonra acilirsin…. nekadar once yirtarsan kendini okadar iyi
ben de öyleyim ne yapacaz
Geneleve git parasını ver sadece sohbet et çık
Bayan bulamadığım için yaşamıyorum ki bu problemi, o tip ortamlara giremediğim, çok fazla çekindiğim için yaşıyorum.
Tavsiyeniz de...
😀
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar