Gamer The sims 2 de komşu ziyareti yapabiliyor muyuz? 123lana1234 Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben sims 2'de konu komşu ziyareti yapmak istiyorum mahalledekiler ile. Fakat sadece parklar, dükkanlar mekanlar vs.'ye gidiyor. modu varsa atarsanız sevinirim En güzel cevabı EN İYİ GÖRÜŞ SEÇECEĞİM! The sims 2 de komşu ziyareti yapabiliyor muyuz? Cevapla En Güzel Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Qgwhia Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl www.mediafire.com/.../CJH_VisitOtherSims-AL%2B.zip buradan indiriyorsun bildiğim kadariyla 0 6 Yorumla 123lana1234 +1 yıl nereen buldun bunu? Yorumla Qgwhia +1 yıl Netten baktım bir ara bende oynamıştım. Yorumla 123lana1234 +1 yıl hangi sayfa paylaşmış bulabilir misin bide nasıl oluyor tam olrak? download klasörüne attım Yorumla Qgwhia +1 yıl simdunyasi.com/.../the-sims-2-komşu-ziyareti-modu buradan bak Yorumla Qgwhia +1 yıl Bu sen misin şimdi fark ettim aynı yazmışsınız😂 Yorumla 123lana1234 +1 yıl hahahha :D Yorumla
Sanasoranoldumuğ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bu oyun mu acaba güzele benziyor ya 0 1 Yorumla 123lana1234 +1 yıl evt:)http://www.simdunyasi.com/genel/the-sims-nedirburadan bilgi edinebilisin :) Yorumla
En İyi Cevaplar