hiç biri diyenler yazmasın erkekler kadınlar ayrı bu kadar abartı olmasının sebebi kız kardeşi yok beni kız kardeşi olarak görüyor :) ^_^ hangisini almalıyım? bir hoşuma gitti açıklığını sormuyorum :)
Bence 1 ve 3 neden dersen senin harika tenine uygun hem derin bacak yırtmacı senşm o şahane bacakalrına yakışır birdee derin gögüs dekoltesi harika olur sende düşündüm dee nütün gözler sende olacak hımmm harikaa kavalye olarak gelsem mi
1 ya da 3 ama bir numara çok iddialı omuzları düşük bir elbise yırtmaçlı. ben buranın kraliçesiyim gibi girersin içeri. 3 ile çok şık olursun. buranın prensesi benim yeniyim ve güzelim diyebilirsin. 4 çok kötü söylemicem bile ama 2 numarada ben de buralardayım diyen bir elbise nişanlıyım sevgilim var bana bulaşmayın der gibi bir kıyafet.
bir çok ağır bir elbise yıkarım burayı gibi bir havası var he ama senin üzerinde belki saçınla makyajınla farklı durabilir. ben elbiseyi yorumladım. varsa foton üstünde öyle at
Su bordo olandan bende var cok guzel ama bosver su ikinci siyahi al daha asil daha guzel durur altinada gumus gri renginde bir topukluyla canta al sacinida bilmiyorim😂
En İyi Cevaplar