Tek suçum kız doğmak
Denize gitmeye izin vermeyen aile?
Tek suçum kız doğmak
evlenene kadar bende sen gibi şort askılı bikini falan giyemedim, mayon ninelerin giydiği etekli modellerdendi. evlendim eşim o mayoyu görünce çöpe attı dedim artık onuda giyemiycem tatile giderken de istediğim bikiniyi aldı. belki sende evlendikten sonra rahatça giyebilirsin
Ben Babamın yanında zaten girmiyorum denize ama bana yine kızım sen şortlu mayo giyin diyor. Geçen seneye kadar hep Bikini giyindim annemlerin yanında ama bu yıl ya tankini ya da mayo giyineceğim çünkü zaten utangaçım ne gerek var ki
Aileleri degiştirme sansın yok. Karsına alma ya da kadınlar plajı vs gibi şeylere ikna et.
hakkındır illaki ama aile işte ne düşünüyor kim bilir
Cevap
13Cevap
Denize yakın yerlerde bazen çarşaflı kadınların yanında yarı çıplak erkekler görüyoruz. Ne kadar ilginç demi 😂😂
22 yaşındasın neden onlardan izin alıyorsun ki artık reşit bir bireysin.
@Happy6161 Hangisi?
hakkın tabi. ama onlar da öyle. kendilerine göre doğru olanı yapiyorlar.
abimle denize girerim ben.
ondan sonra gızlı saklı işler cevırdımı kızlar sasırıyolar🤨
hakkın tabi millete gtunu göstermek senınde hakkın :D
Gizli git. Ailelerin böyle saçma şeyler yapması insanı bşr çok hataya sürüklüyor malesef.
Aman evlenceğin kişiyi doğru seç bari
Kiz kac gel buraya.
Ben seni sahile gotururum.
Orda erkekler sana bakarak mstbsyn yapar
Sende denize gitmeden ver
sker bayiltirim oyle yobaz kafali aileyi ben
Ailen haklı. Sende şort giydiren biriyle evlen
üzücü. çok şey kaçırıyorsun :D
gizlice git?
Gizli işler bana göre değil :(
mayo giymek iyi bişeymi
En doğal hakkın.
Helal olsun denir..
evde giydiriyorlarmi
Evdede giyemiyorum gerçi
haber verme sende
Oylede yapamıyorm
evlen kocişinle gitv😂😂😂 ben oyle yapiyorum 😂
:D :D yazık
Denizsiz olur mu ya
habersiz git.
yobazlık
Yobaz aile detected
Yanlışın var. Eğer islamda doğduysan kız olarak doğmak suç olur. Yoksa gâvur dediğiniz ülkelerdeki kadınlar baya gül gibi geçiniyo
ne alaka be islamda sen merak etme kadinın da erkeğin de karışık plaja gitmesi günah yok öyle ayrımcılık senin ailen geri kafalı bir gelenekçi aile dertleri din değil güya senin namusun kendilerinin namusu nerede acaba kes bir daha dinime laf atma pislik salak git nerede giriyosan gir denize
Acayip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar