Aile tarafından istenmemek?

Çocukluğumdan beri yüzüme karşı seni bu evde isteyen seven yok dedi kardeşlerim. O zamanlar çocukluktan sanrm şaka beni kızdrmaya çalsyrlr diye düşünüyordum. Üniversiteyi bitirdim geldim. İki ablam Ankara da çalşyr biri İzmir de okuyor. Geldikten sonra hep yanlarında oldm anne babamn hastalandlr hep ilgilendim işleri oldu ben kostrdm. Onlarda hastalasansam falan ilgilenirler. Ama bana hep hizmetçi gibi davranldı o yapar o eder dedem evde mesela bız cıkalm o bakar oldu. Geçen sene ablam yüzüme annem babam herkes varken seni bu evde istemiyoruz kimse sevmiyor annem babam bile evlatsn diye mecburiyetinden bakyrlr egıtımıne saglgna dedi. Tek kelime etmedm anneme baktm gec odaya insan harcama dedi bana :) Şimdi işim yok bir senedr iş arıyorum bir yere girmiştim pandemi olunca cıkarıldm. Önceden kızıp kırlmsnlr dıye yaptgm seylerı artık yapmamaya basladm bazen hayır dıyorum ay sorunlu sinirlisin oluyor. Diğer kardeslermle ilgili anne babama hiç bir sey demem etmem beni ilgilendirmez diye. annem onlardan bir konuyu gelıp bana dıyeck olsa kı genelde demez ama dyck olsa bn bır sey desem aha harcadın olur:) Az önce kardeşm yine dedi deme sebebi de mutfakta yemek vardı gördm sonra girdim yok sordm ben sadece bu tabagı yedm dedi (hastaneye gtmstm 12 saattr actm) gördgumu söyledim ye veya yeme bana dogru söylemen yeterli dedm (kabul ediyorum belki sert bir tepki) sen bana yalancı mı diyorsun diye dövmeye kalktı. herkes haklı seni sevmemekte istememekte nefret ediyoruz senden dedi saydı baya aynı şeyleri. Dedikleri doğru senn hakkında konusulanlar dogru sorunlu hastasın nefret ediyorum dedi. Arkamdan sürekli konusldgnu anladm. Sizce ben mi abartıyorum kendi kafam da mı istenmedgmi düşünüyorum?
Aile tarafından istenmemek?