Bence herkes senin gibi olmalı. Fakat yemek kültürü ile nezaketin alakası tabi ki var. Ancak seninki gibi fazla yemek yemenin yemek kültürüne veya nezaket kuralarına girdiğini düşünmüyorum.
Eğer öyle olsaydı obezler dünyanın en kaba insanları olurdu. (Sakın yalnış anlaşılmasın)
Bir kuş bile kendi ağırlığının 6 katı kadar yemek zorundayken hele...12 Yorumla- +1 yıl
Canimsin.. Tesekkur ederim 😃😃😃
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence davranışlarınla alakalı yoksa kokorece hayır diyemem ki o kısmı bağdaştıramadım🤔
24 Yorumla- +1 yıl
Davranisimda bisey yok yaa 😂😃 atlamayacakmisim herseye. Kiz dedigin hafif seyler yermis. Ben dunyalari yiyip hesap odemeye kalkiyormusum. Bu kabaymis kenks ben de bilmiyordum ahahh 😂😂😂 bence beni kiskaniyorlar
- +1 yıl
Kim dedi de bu kadar içerledin:dd
- +1 yıl
Kiz icerlenmedim. Öylesine sorayim dedim süper soru sectiler. Cok mantikli seyler sordugumda kimse sallamiyo hakxn
- +1 yıl
Doğrudur😹😹
+1 yılÜstünü arasak emanet falan çıkar heralde
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaah 😃😃😂😂😂😂😂 ayh ahahah
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBizim balici memodan farkın yok
22 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha 😂😂😂😃😃😃 ay koptum
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılParagraf başındaki cümlelerinizle kibarlığı bağdaştıramadım. Ben mesela öyle severim ki; kokoreç, beyin, kelle ve paça; hatta evde kendim yaparım kendi kokoreçimi en güzel şekliyle. Eşim mesela benle beraber güzelce karnını doyursa evde yahut dışarıda büyük kıvanç duyarım bundan, çok güzel olur benim için bu. Hesap olayına katılıyorum; geçenlerde sosyal medya üzerinden bir iletiye yorum yaptım. İki şeyi eleştirdim; birincisi hesabın her zaman erkeğe ait olmamasıydı ve Ramazan'a dairdi. İki duruma da istinaden sağ olsun; sığınla küfürlü mesaj aldım, yorumumun altında artık insanlar gruplaştı birbiriyle kavga etmeye başladı da '' tamam '' deyip bıraktım ve yorum yazmadım. Yani bence de her zaman erkek ödemelidir diye bir kural yok; ya işin açığı samimi bir ilişkide seni beni olmaz bu işin...
Eşitlikse, feminizm ise anlaşılabilir bir yere kadar; ama ötesi maalesef kadının erkeği kullanmasına çıkıyor. Kadının biri mesaj yazmış bana; '' iyi sen bu cimri fikirlilikle kendine kimseyi bulamazsın '' diye :)))) Ki ben; sürekli benim hesabı ödememi bekleyecek birinin yanımda olabileceğini zaten düşünmüyorum.
Ama paragrafı bitirişinizde argo kullanmışsınız, işte burada kibar kız olamamışsınız; '' kızlar argo kullanamaz mı? '' kullanırlar, ama böyle rast gele olursa kaba görünürler.
Hayırlı sabahlar...15 Yorumla- +1 yıl
Üşenmedim hepsini okudum. 😃😃😃😃
- +1 yıl
Böyle bir etkileyici yorum beklemiyordum :D
Selametle !
Hayırlı Kandiller ve sabahlar. - +1 yıl
Haha hayirli kandiller. 😂 kafana takma. Hesabi erkek ödesin diyen kizlarin da kalitesi ortada zaten
- +1 yıl
Yo, takmam hiç; çok şükür ki hayata karşı çok net biriyim ben ;)
- +1 yıl
Vov 😃😃😃 iyi bakalim
+1 yılTek başınayken istediğin gibi yiyip iç ama yanında erkek arkadaşın varsa hesabı bırak o ödesin bunun için kavga çıkmasına değmez yani ve nasıl içimden geliyorsa öyle davran diğer türlü yapmacık olursun sana ne biliyim kibar ol felan diyenlere de beğenmiyorsun takılma benle benim karakterim bu de.
116 Yorumla- +1 yıl
Kavga cikartmiyorum ya 😃 ama teklif dahi edilmezmiş. Erkek ödesinmiş. Ayipmiş 😂
- +1 yıl
Teklif daha edilmez diye bir şey yok ama erkekler hesabı kadına kıza ödetmek istemezler eğer ödemek istiyorsa bırak ödesin ya da aşkım bu sefer ben ödüycem dersin olmaz derse ödesin zorlama yani 😉
- +1 yıl
Zorlamam ama söylerim odicem diye. Ya da ondan önce gidip çoktan odemis olurum. O gun benim icin harcadigi para miktarina da bagli 😂😃
- +1 yıl
Anlaşılan her gün para harcıyor senin için 😂😂😂
- +1 yıl
Olsa harcarmiş ama yok. 😂😃 ama evet eski sevgilimle lavga etmistik bana hediye aliyo diye. Arkadasim da almiyo diye kavga etmisti. Ben bos yere para harcama diye kiziyodum 😂 cok kabaymisim ben haberim yokmus haha
- +1 yıl
Kıymetini bilmiyor kesinlikle hesap öd etmiyorsun hediye istemiyorsun gereksiz harcama yapmasını istemiyosun daha ne olsun yani:))
- +1 yıl
😂 ben de anlamadim yav siz belanizi mi ariyorsunuz?
- +1 yıl
Valla ben aramıyorum numarası da yok zaten 😂
- +1 yıl
Cok pis gaza geldim. Bu aksam da bunu sorcam 😃😂
- +1 yıl
Biri de belamı arıyorum derse ne diyceksin 😜
- +1 yıl
😃😂 Allah versin istedigini derim ne dicem ahhaah
- +1 yıl
Gaza gelip kavga felan etme sakın beklenir senden 😂😂😂
- +1 yıl
😃 dengesiz gunume denk gelirse ederim 😂😂😂😂😂 cok pis kavga ederim ben
- +1 yıl
Et valla ne de olsa kadınsın diye vurmaz lar sen o arada bir iki tane patlat zaten kadına el kaldırıyosa adam değildir diye sosyal mesajımızı da verelim
- +1 yıl
Ben lisansli kickboks cuydum. Isterse kaldirsin el farketmez. 😂😂😂😂 2 gun yataktan kalkamaz 1 ay da sokaga cikamaz ama utancindan
- +1 yıl
Ne güzel işte biri laf atsa kavga etmeye gerek yok sen bitane vursan sorun çözülür 😂😂😂
+1 yılBaştan söyleyeyim. Ağır abi tarzı takılıyorsan bence baştan kaybediyorsun.
Ayrıca kokoreç , işkembe çorbası yemek içmek seni itici yapmaz.
Mıymıntı olup , tırnağı kırılınca oturup ağlayan, ben yumurta dahi kıramıyorum yeaaa modunda takılmaktansa, seninki daha iyi. boşver.12 Yorumla- +1 yıl
Agir abi modunda degilim. Hatta kibarimdir. Gulumserim tesekkur etmeyi ozur dilemeyi bilirim. Ses tonum asla yukselmez. 😃 ama asiri dogalim. Kendimi kasmam ya. Icimden ne geliyosa o an odur. Kasmam gerekiyo herhalde anlamadim
- +1 yıl
Öyleyse bir sorun görünmüyor. Olduğun gibi devam etmeni önerirdim.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakıl kafana göre bu sensin 😊
Aynen devam
Ben de erkek hesap ödesin diyenlerdenim. Ama sen böyle yaşıyorsan böyle de devam et. 😊 çünkü böyle mutlu olursun. Dayatmaları ipleme kardeşim. Boşver sen böyle sensin. Böyle güzelsin. Seven seni böyle sevsin.10 Yorumla
+1 yılBende işkembe, kelle paça çorbalarına bayılıyorum İskender, döner vb vazgeçilmezim bunun kibar olmamakla ilgisi yok. Kibar olmayan kızlar saygısızdır, İnsanların görüşüne saygı duymazlar, birine çarpınca özür dilemezler, tebessüm etmezler kimseye, kabalık bu sen kaba değilsin 😇
10 YorumlaElalem ne der? Diye düşünmek yerine biz nasıl isteriz , biz neyi seviyoruz diye düşünen insanlar genelde daha mutlu insanlardır. Çünkü bir kıyafet alırken bunu giyersem insanlar beni beğenir mi demek yerine ben bu kıyafeti severek giyer miyim diyen insanlardır. Yıllardır kalıplaşmış bir düzende yaşıyoruz ve kendimizin bir akla sahip olduğunu unutup başka akılların ne düşündüğünü sorguluyoruz
Kimsenin dertleriyle ilgilenmez , kimseye yardım etmez ama en çok bu kimselerin ne düşündüğünü önemseriz.10 Yorumlasende kendimi gördüm ve aslında olması gerektiği gibisin dert etme yani 😊 bana da sana dedikleri gibi diyenler oldu kibar ol sen kadınsın, nazik ol vs.. kendin olmadıktan sonra başkalarının kalıbına göre yaşamışsın ne anlamı var ki o zaman hayatın? sen böyle devam et boşver gerisini 😊
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍
+1 yılne alaka kokoreç çok severim lahmacuna aşık falanım bunun kibarlıkla ne alakası var
bana bir arkadaşım bu süsüne o kırmızı ojeli parmaklarınla kokoreç sevdiğine inanamadım demişti ne alaka ben sevemem mi bunları 😒11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yok severmişsin ama erkek oldugu zaman yememeliymissin. Al sana muhtesem bir bilgi 😂😂😂 nerelere gideyim bilemedim
+1 yılBen kibarim ama bende yemeyi severim aynen kendi hesabımı öderim kuru fasulye de yerim ciğer de kebap ta lahmacunda 🙈🙈😇😇 kibar olmak içten gelir zorla olmaz 😏😏😇😇
15 Yorumla- +1 yıl
Yok canim istedigini yiyemezmişsin. Siparis verirken yanindaki erkege soyleyecekmissin o garsona iletecekmiş. Hesabi da odemek icin atlamayacakmissin oyle. 😃😃😃😃 hem slak oluyosun benim gibi hem de kaba ahah
- +1 yıl
Bende hesabımı kendim öderim kibarlık başka yani istedigimi de yerim afiyet olsun sanada boşver milleti😇😇🔪🔪🗡🔫😏
- +1 yıl
Icimi baydiiiinnn😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Kibarlık nedir öğren ozaman 😏😏🔫🔫😇😇
- +1 yıl
Olur ogrenirim 😂😂😂
- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılKibarlıkla alakası yok bunların mıymıntı denen kızlardan değilsin sadece. Ama küfürlü konuşuyorsan yemek yerken hayvan gibi yiyorsan erkeksi hareketlerin varsa sıkıntı
18 Yorumla- +1 yıl
He yok cok sukur onlar 😃😂 kufur etmem. Argo konusurum bazen ama ortamina gkre degisir
- +1 yıl
İyi ozaman senin gibi bir kızla gecenin 5 inde İşkembe yeriz umarım 😂
- +1 yıl
Haha disaridaki iskembe guzel olmuyor. Ben yapayim da yiyin
- +1 yıl
Vay işkembede yapıyor :)) Tamam olur 😃
- +1 yıl
Ahahah 😂😂😂 anlastik
- +1 yıl
Ne zaman geliyorum peki :)
- +1 yıl
8 dk geçti onlinesın cevap gelmedi burdan uzatma yat uyu yok sana işkemde dediğini çıkardım iyi geceler sana :))
- +1 yıl
Su an evde 1 tabaklik iskembe var 😃 ama kimseyle paylasamam kusura bakma. Son 1 tabak cok degerli benim icin haha
+1 yılKişisel gelişim kitapları ile çekicilik nedir öğrenebiliriz. Bak mesela, senin kız olduğundan şüphe ettim.
31 Yorumla- +1 yıl
Etraftaki erkekelri görünce ben de kiz oldugumdan suphe ediyorum ahahah bosver sen de et bisey olmaz 😂
Diğer konusunda 693 cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünürsen yaz bana cici kiz :D Her hafta mangala çıkarız. Ocakbasi kapatırız :D iyi düşün hahahahhaha
11 Yorumla- +1 yıl
Ay sen bana ne guzel vaadlerle geliyosunnnnnnnnnn.
Atarli birisin arıza var benim gibisin sevdim seni. Yemek yemek kültürü ile Kibarlık ne alakası var? seni kabul eden böyle etsin kime ne
12 Yorumla- +1 yıl
Ay varmis ben de bilmiyordum.😂😂😂 bence bunlar beni kiskaniyolar hain kopekler
Neden bu dediklerini yapmayanlar kibar mı oluyor? Senin bu dediklerini yapmayanlar kibar değil yapmacık oluyor 🙄
16 Yorumla- +1 yıl
Kibar oluyormuş 😂😃
- +1 yıl
Vardir elbet. 😂😃 kabaymisim ama. Nasil bir zihniyet anlamadim
- +1 yıl
Dedim valla hahaha. Neler saydim. Sonra d ageldim burda saydim 😃😃😃😂😂😂😂
Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. Kendini aşırı kibar göstermeye çalışan yapmacık kızlardan olacağına doğal olman daha iyi. Seni seçinde böyle sevsin insanlar için kendini değiştirmeye değmez. Ne güzel doğalsın işte değer kızlar gibi bir kılıfa girmemişsin
21 Yorumla
+1 yılYok kardeşim boşver ye iç. Sağlık sorunun olmadığı müddetçe ne diyeti. Çıtkırıldım olmaya GEREK yok o kadar. Bende sayılmam yani o kadar ay ne kibar. Sen doğal ol her şey kendisi gibi olursa emin ol o şey her şeyden (BEŞİKTAŞ hariç) daha güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılBen de senin gibiyim, bizim gibilere de mıymıntı sünepe erkekler denk geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Yok hic oyle denk gelmedi çok sukur. Baktigi zaman korkutan tiplerdi hepsi. Cok gulmez, cok konusmaz... bakislarla anlasiyoduk -.- ama ben cok sallamadigimsan bitti herhalde ahah
- +1 yıl
:))) maşallahın var.
+1 yılYa bunlar kibarlıkla alakalı değil ki bunları ben de yaparıms dlsndm
12 Yorumla- +1 yıl
Yav ben de alaakli degil diye biliyodum😂😂😂😂 bence bunlar beni kiskaniuolar hahah
- +1 yıl
Aynen knk bizi kıskanıyolar
+1 yılKokoreç ben de yerim. hatta bazen her gün yerim. Kibarlık bununla alakalı bir şey değil ki.😄
13 Yorumla- +1 yıl
Haha alakaliymis kuzu 😂 ben de bilmiyodum alakali olduğunu
- +1 yıl
İşkembe falan içmiyorum ama asdf 😂
- +1 yıl
😂 güzel şeyler kaçırıyorsun.
Kibar olmak agzindan cikan laflara "anasina satiyima" vs dikkat etmektir agzina giren yemeklere degil.
11 Yorumla- +1 yıl
😂 gercek hayatta kullanmadigim cumleler. Ama argo konusurum eger samimi bir ortamsa
+1 yılGel kız boşver milleti senle iki lahmacun gömekk 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Kiz ne iki tanesi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Lafın gelişi anam 😂😂 başlangıç bu sadece Çiğköfteyede yer ayırmak için 😂😂
- +1 yıl
Ay biktim cig kofteden artik. 😃 herkesin dilinde. bir icli kofte yapim da yiyin. Ay ne ovdum kendimi gece gece be. Firsat vermeyin bana yeter artik
+1 yılİşte aradığım kadin bu ne doğallık ve samimiyet Allah'ım ☺️☺️ izdivacina talibim evlen benimle. Bir ömür kokoreç yiyip kilo alalim, çizgili pijama atlet giyip tv izleyelim beraber, bana uyar valla 😍
20 YorumlaSirke sevmiyordun hanii 😂😂
Hesabı adama ödeten kadın 😂😂 manidar
Ve sen kibar olma böylr çok güzelsin 😍113 Yorumla- +1 yıl
Beni ifşa edesin diye mi link attim 😃😂 uyuz. Ahah
- +1 yıl
😂😃 kismetim acildi l n ne yapacagimi sasirdim hepsine tamam diyiverdim 😂😂😂
- +1 yıl
Tamam tamam seninle de evlencem
- +1 yıl
Ay 😂😃 tamam öyle olsun madem. Ahaha.
- +1 yıl
Hem whatsapp tan hem burdan çemkiriyosun. Karar ver nerde durcaksin 😂😂😂😂😂😂 kaldiramiyor benim naif bünyem
- +1 yıl
😂😂😂😂 hahahshssh
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKokoreç yememek veya işkembe çorbası içmemek mıymıntılık ve gereksiz kibarlık olmuyor.
Aynı zamanda bunları yapıyor olmakta bir insanı kaba yapmıyor.14 Yorumla- +1 yıl
Yapiyormus bak ahah. Ben de bilmiyordum. Bana da aynen boyle sacma gelmisti 😂
- +1 yıl
Kaba mı dediler sana 😂
- +1 yıl
Eveet. Bana kaba dediler gece gece sinirlendim sordum. 😂😃😃 haha su yorumlari okutcam onlara. Kiskanc kopekler
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılElden gel aynı benim kafa yaw bence de herkes Alman usulü hesabını kendi ödesin abi erkek ödeyince zorla ödüyo kasılıyoz ya az yiyoz o yüzden 😂😂 oruç oruç bak şmdi canm çekti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIskembe falan yememek kibarlıkla alakalı degil damak lezzetiyle alakalı. Bende asla yemem bu saydıklarini, tatları guzel degil bana göre.
15 Yorumla- +1 yıl
Kadin dedigin salata felan yermis anlayacagin. Öyle cani iskembe corbasi cekmezmiş. 40 tane midye dolma yemezmiş 😂
Cevap sahibi+1 yılsevdigin her seyi canin cekebilir normal kadını erkegi mi olurmus😄 insanlarda her seyin bokunu cikardi kadin yemez icmez sunu bunu yapmaz sıçmaz agds can bogazdan gelir neyi canin istiyorsa onu yap😄
- +1 yıl
Haha bence de !!! Uyuz oldum yaaa. Bence beni kiskaniyolar. Sence de oyle degil mi 😂
Cevap sahibi+1 yılIvet bence de ben bile kıskandim Şu an agsfd😄
- +1 yıl
Hahaha 😂😂😂😂😂
+1 yılValla bende istediğimi yiyorumm istediğim gibi de yaşıyorum ve herkes bana çok doğal olduğumu yapmacık olmadığımı söylüyorlar 😊
20 Yorumla
+1 yılYediğin şeylerin kibarlığa engel olduğunu nerden çıkardın
11 Yorumla- +1 yıl
Ben cikarmadim 😂😃😃😃 sorun burada basliyor zaten ahah
+1 yılsen kendin olmaktan vazgecme.. dogru bir insansin. sirf adam kendini biraz daha adam hissetsin diye ona odetme :)
20 YorumlaÇünkü sana gülmek kibar olmak değil hırçın olmak kaşları çatık olmak yakışıyor. Sakın kibar olmaya çalışma. Seni keşfeden kişi asla birakmicak merak etme 😊⚘
19 Yorumla- +1 yıl
Keşfetmek ne demek?
- +1 yıl
Ahahah 😂😂😂 öyle biri degilim. Kavgaci degilim. Sadece cesurum. Ve sinirlendigimde gercekten kimse beni tutamaz 😏🙄
- +1 yıl
Ahaha. Insallah kendine gore birini bulursun
- +1 yıl
bir kafa yasamiyorum. :/ noldu ki simdi la
- +1 yıl
😂 hahaha sağol.
Zaten böyle olmalı bence, çarşıya çıktıydım öğlen anam avrat bir gerile gerile yürüyor baş dik kendini bir kasıyor anasını satayım gören kraliçe sanacak
10 Yorumla
+1 yılBunları yemeyenler kibar mı oluyor sanmam bence kibarlık insan olmak karsıdakine saygılı davranmaktır. Doğal olmak en güzeli 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO saydıkların benimde en sevdiğim yiyeceklerdir.
Kibarlık yediğin yemeklere göre olmaz
Sen gayette kibar bir kızsın
Aldırma kimseye12 Yorumla- +1 yıl
Kiskandilar beni bence 😃😃😃 fesatlar
Cevap sahibi+1 yılBencede :)
Ye koçum ye can boğazdan gelir geldiği yerden geri çıkar kokoreç işkembe ne alaka bagdastiramadim davranislarinla
10 Yorumla
+1 yılayni benn hic kibarliktan anlamam bana vahsi sey derlerr yabaniii disi aslan diyolar benn napimm sinirliysem bazen kurnaz seytan diyolar😂
14 Yorumla- +1 yıl
Diyenler salak boşver sen
- +1 yıl
hee burchn ne
- +1 yıl
Bilmem ki kesin bir hayvan adıdır
- +1 yıl
kim😂
+1 yılHarikasın. Adamı yolmak için değil de yedirmek için çabalayan kız görmek güzel. Bu zamamda böylesi kalmadı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman kibar olmaa doğal ol boşverr seni seven bu halinle sever zatenn
14 Yorumla- +1 yıl
Ay kesinlikle. Ama sinir oldummmm
Cevap sahibi+1 yılSinir olmaa yapmacık değilsin en azından harbisinn
- +1 yıl
Simdi gaza getirdin beni gece gece kendimi ovcem yeter artik. Cogu erkekten daha delikanliyim 😎😃😂 hahaha
Cevap sahibi+1 yıl😉😉 tam gaz ileri bacım
+1 yılBence sen en iyisisin kırışıp buruşanlardan, zoraki kibarlıktan nefret ediyorum 👍
40 Yorumla- Diğer konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılkız kendinde değil bol sarımsaklı kelle paça çekin kıza
20 Yorumla
+1 yılBence kabalık değil ki senin doğallıgın samimiyetin. Insanlara bok gibi davranmiyosan kibarsındır
36 Yorumla- +1 yıl
Haha yok davranmiuorum. Ama sansursüz küfür etme gorüs kalkar 1xpersin harcarlar seni 😃😃😃😃😂😂
- +1 yıl
bir soru icin açtım zaten hesabı 🤷♀️
- +1 yıl
Ohaaaa benim icin mi yoksaaaaaaaaaa
- +1 yıl
Evet kesinlikle senin için 🌸❤
- +1 yıl
❤❤❤❤❤❤❤ artik kardeşimsin 😃
- +1 yıl
❤❤❤❤
Diğer konusunda 8b cevap paylaştı. yemek yeme ile kibar mı olunuyor ne garip düşüncelerin var
11 Yorumla- +1 yıl
Olunuyormuş. Kiz dedigin az yermis hesap odemek icin atlamazmis 😂😃
+1 yılBunları yapıyor olmanız sizi kaba biri haline getirmez ki.
10 Yorumlayediğin yemek ile kibarlığın alakası yok, yemeği nasıl yediğinin kibarlıkla alakası var.
10 Yorumlaistediğini ye, iç afiyet olsun. kibarlıkla ne ilgisi var anlamadım.
10 YorumlaAmaaan önemli olan kendin olman. Bırak başkası nederse desin 😂
10 Yorumla
+1 yılSen doğalsın içten ve samimi davranıyorsun aslında harbi kızsın. bu halin de çekici öyle düşünme ;)
10 YorumlaKibarlık değil bu. Kendi kendilerini kokona yapıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKibar bir insan sonradan olunmaz yapısaldır bu durum.
Seni seven bu halin ile sevsin12 Yorumla- +1 yıl
Ay bence de. Kendimi kasmak istemiyorum ya.
Cevap sahibi+1 yılKasma eğer öyle yaparsan yapmacık olursun bu seni daha da itici biri haline getirir.
Kendin malın bir alıcısı var diye boşuna dememişler.
Kaybettiğin yok
Ne yediğin nasıl yediğin değil konu nasıl çıkardığın da önemli zorlanma varmı😃😃🤙
20 Yorumla
+1 yılSeni nerde bulablirim. Böyle kızı zor bulurum. Birde gezermisin
17 Yorumla- +1 yıl
Gezmeyi severim. 😃😃😃
- +1 yıl
Vay buldum buldum hatunumu
- +1 yıl
Hemmen nikah islemlerini baslatiyosun. Turşum kurulmadan evlenelim
- +1 yıl
İşkembe içelim bol sirkeli😂
- +1 yıl
Tamam yıldırım nikahı ile😂
- +1 yıl
😂 içelim beeee. Hayat yiyince güzel. Yiyelim guzelleselim
- +1 yıl
Yiyelim güzeleşelim oradanda sahile gidelim
Damak tadı herkesin farklıdır yiyebilirsin sıkıntı yok bende yerim. Diyet yapmak normal özellikle sağlık için yapılıyorsa. Kişisel farklılıklar olması normal. Herkesin aynı olmasını beklemek yanlış olur☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimin çok acıktığı zaman yemek yediğinde hesabını ben ödedim. Sevgililik kavramı 1 kişiye yüklenmek değildir
10 YorumlaYemeği bende çok seviyorum. Spor yapıyorsan sorun yok. Kibarlıkla alakası yok.
10 YorumlaBen de yemek yemeyi çok severim. Bence kibarlığın bunlarla alakası yok.
20 YorumlaBende gıcığım. Hem kadın erkek eşit diyor hesap ödeneye gelince hesabı kadın öder mi oluyo. Çok saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle kadın denk geldi de ben mi sevmedim? Atar yapma bana 😌
10 Yorumla
+1 yılHerkesin karakteri farklı seni sen yapan seyde kibar olmaman😊
10 Yorumla- Diğer konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılSakatat seven ve hesabı kendisi ödeyen kızlar kibar olamıyor muymuş?
10 Yorumla Ölümlü dünya ne gerek var kibar olmaya istediğin kadar ye ve iç 😎
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın aynen
- Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDernek kuralım mi? 😂😂 Bende sen gibiyim sjdjdjd
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah kuralim. 😂😂😂😂 ismi de yiyip içen naif insanlar dernegi olsun ahxjsn
- +1 yıl
Olsun valla ya 😂😂😂 bende çünkü can boğazdan gelir sözüne sonuna kadar katılıyorum.😂😂diğer düşünceniz de doğru hesap mevzusu Alman hesabı olmalı sjdkskx😂😂😂
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat