Internetten yakin arkadaşimla bağlantiyi nasil kesebilirim? Lütfen yardim edin?

Instagramda taniştiğim 3 yillik arkadaşimla (kiz) ilişkimi kesmek istiyorum. Çok yakindik, yakiniz ama git gide daha sık kavga ediyoruz. Kavga etmemizin nedenleri büyük nedenler değil. Bana, sağliğima, okuldaki notlarima iyi gelmiyor. Uyumak istiyorum diyorum saat 1e kadar tuttugu halde, ama hemen kiziyor, benle konuşmak istemiyorsun artik değilmi diyor. Her seferinde açikliyorum: 'uykum var, okulum var, derste uyuya kaliyorum' diye ama dinlemiyor. Ve o geceden sonra bana trip atiyor ben konuşmak icin mesaj atiyorum 2 saat sonra cevap verip, yabanciymis gibi yanit veriyor geceye kadar. Ders çalismam gerek diyorum yine ayni olay oluyor. Dersteyken konusmayinca yine öyle, bu yüzden derslere ilgimi veremiyorum, ogretmeni dinlemiyorum. Ve bu arkadaşlik yüzünden dişari dünya ile bağlantim kesildi. Başka bir arkadaşla dişari çikmak isteyince hemen yine ayni olaylar tekrar ediyor konuşmuyor benle, annemle gitsen bile yine ayni. Sürekli telefonda tutuyor beni kiziyor 10 dk gidince bile abartmiyorum. Nerdeydin diyor ve trip atmaya başliyor. Mesela telefonu birakip, oturma odasina gitmek isteyince yine öyle oluyor. Biktim burama kadar geldi gercekten cok sıkıldım kendimi baski altinda hissediyorum, istedigim seyleri yapamiyorum. Bunu ona defalarca söyledim lütfen böyle yapma diye ama dinlemiyor. Ve ben ona değer veriyorum, gerçekten eminimki oda bana, ama böyle olmuyor. Çözüm bulun lütfen.
Internetten yakin arkadaşimla bağlantiyi nasil kesebilirim? Lütfen yardim edin?