Avrupa'da ya da asya'da doğsaydınız yine de müslüman olur muydunuz?
Olmazdım
Olurdum
Ateist olurdum ( ateistler için şık )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir video var soruyo
-dininiz ne
+müslüman
-neden
+nasıl neden
Çoğu insan bu cevabı veriyor. Ben inanmıyorum herkesin ben müslüman olurdum diyeceğine. Yahudi bir ailede öyle yetiştirilerek büyüyebilirdi ozaman bulurmuydu acaba. Biz müslümanız bazıları için kimlikte yazan ibareden başka hiçbirşey değil.
Yani kimse kendini kandırmasın kendini, müslüman ülkede müslümanlığımızı tam anlamıyla yerine getiremiyorsak ( 5 vakit namazını kılan, orucunu eksiksiz tutan, zinayla, yalanla hiçbizaman işi olmamış insanları tenzih ediyorum) bence başka bir kültürün dinin içinde büyüyüp doğruyu bulabilmek sayılıdır.. ki dışardan bakılınca bizim dinimiz insanlara çok katı ve kuralcı göründüğüne göre bizde öyle görücektik belki kimbilir.
Zaten başka bir ülke de doğdum ve elhamdülillah müslümanım
ailen müslümandır
dinimden sonra gelecek bir olduğunu bilirsem, allaha da inancım varsa neden olmayayım ki
Cevap
6Cevap
Müslüman değilim zaten
Din coğrafyayla alakalı
Deistim ben
Of 12 yasindaki veletlerde buralarda ateistim deistim diye bik bik otuyo ya agizlarina kurekle vurasim geliyo
Ay Allahin cahili yobaz diye bir kelime ogrenmis kendisi gibi ergen olmayanlara yobaz diyor. Sen daha yobazin anlamini bilmezsin orda burda gordugun kelimeleri kullanma ne mal bebesin ya
size ne insanların inancı ya da inançsızlığından? müslümanım dediğiniz de ağzına kürekle birisi vurururum dese ne hissedersiniz? müslüman olun ama yobaz kültürsüz cahil olmayın lütfen.
Dinler bana gore. degil..
ben kainatın yaratıcısını yine bulurdum
Baska bir ulkede dogdum ve muslumanim
Nasıl doğarsam öyle olurdum
Olabilirdim belki
Elhamdulillah
Olurdum
Olurdum
sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar