Toz pembe ya da pembe paketli idi. Üstünde bir kız illustrasyonu vardı. Şıpsevdi formunda bir paketi vardı, kare. İçinden de dövme çıkıyordu. Punto, party time değil, buna eminim. Gece gece çocukluğum geldi aklıma... bir yardımcı olursanız sevinirim! 😊😊
Güncellemeler
+1 yıl
...
90'larda bir sakız vardı. Hatırlayanlar yardımcı olabilir mi?
Ops! Duygulandım kahretsin. Bir de eksik çıkardı hep. Minnak bedenime zulmünü unutmayacağım kahrolası sakız!!
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanser olacaksın diyerek ebeveynlerim tarafından defalarca tehtit altında bırakılsam da, iki koluma da boş yer kalmayacak şekilde yapıştırmaktan vazgeçmezdim. Ah...
Güzel zamanlardı. Yozlaşmamış insanlar, mahalle kültürünün verdiği içtenlik. Ufacık şeylerle bile mutlu oluyorduk.. Geçmişi de yad ettim sayende.. 😊 open.spotify.com/.../064SVQsmWl5EF0zahmzkQk Armağan edeyim bari.. :)
İsmini hatırlamıyom ama her alip dövme yaptigımda annem kolumu yıkıyordu kanser yapar diye 😁
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha bunu bana da yapmaya kalktılar ama her dışarı çıkışımızda belki bir 10 tane daha aldırdığım için o dövmeler asla bitmezdi. Yani bir süre sonra akışına bıraktılar 😊
En İyi Cevaplar