Babamı nereye şikayet edebilirim?

K. bakmayın ama babam tam bir srfsz kucuklugumden kendimi bildim bileli hep dayak yemisimdir simdide oyle , onu sikayet ettim hasta halimle bile dovuyordu bunu kesti ama uzerimde cok baski kisitlama vardi hergun namaz kilayim diye uzerime geliyordu inat oldu bana zamaninda sirf imana geleyim diye lisemin icine etti sagligimdan oldum dinden sogudum belkide bilmiyorum 4 yildir bunun psikolojisini atlatamadim hergun uzerime geliyordu alttan aliyordum ama artik cekilecek gibi degildi beni tehdit etmeye basladi sana net yasagi vericem dedi sesimi etmedim harcligimi kesti gene bisi demedim dersaneye yollamiycam dedi bisi demedim uniye gidemezsin dedi bisi demedim herseferinde alttan aldim ama 2 gundur benden belasini ariyordu orucluymusta sinirliymis ufcik biside bagiriyordu bide izin aldi isten 8 gun evde olucakti dun gece bana herkesin icinde bagirdi kovdu misafirlerin onunde kucuk dustum uzerimi giydim gidicem diye amcam kolumdan tuttu dayıma getirdi 2 saat sonra kendime geldim öyle sinirliyim her seferinde bidaha sana karismiycam diyorlar ama herseferinde aynilar degismiyorlar hastayim zaten bunalimdayim aciklisedeyim benden ne istiyorlar anlamiyorum seneye okulumu bitirip memleketimi terk etmeyi dusunuyordum ama artik sabrim kalmadi babami hapse attirmamak icin sustum herseferinde ama artik susmuycam ama hapsede attirmadan nereye aikayet edebilirim? Sadece uzaklastirma alsin istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Şikayet etmekten vazgeçtim zaten bu dünya kötülere hep kar kalıyor etsemde bişi değişmiycek şu üniye bir gireyim onları tamamen silicem bunada sabır😒
Babamı nereye şikayet edebilirim?