Müdür yardımcısının küfür etmesi , öğrenciyi dövmesi ?

Bugün sınıfta kavga oldu daha sonra sinirimden kapıya yumruk attım kapı yere indi . Daha sonra müdür yardımcısı derste geldi küfürler etti dersin ortasında si.ktirin gidin vs. vs. yani o kadar kötü şeyler söyledi ki daha sonra beni odasında 2 kişi dövdü . Yüzümde filan bişey yok ama çok kötü dövdüler . Ben yurtta kalıyorum Şu an ailem bilmiyor ben cezamı çekmeye razıyım okuldan atsın etsin ama kızların içinde küfürler etti bide odada 2 kişi girdi . Ben napıyım şimdi böyle bir şeyi kameraya filan çeksem olurken başları ağrımaz mı ? Ne yapıyım ki ben tamam suçumu kabul ediyorum yapmamam gereken bişeydi ama yaptım sinirle ver disipline ne uğraşıyon öyle değil mi ? Atıyosan at okuldan ama neden bunlar ? Nasıl bir şerefsizlerse yere düştüm tekmelediler .

Benim anlamadığım nokta bu kadar kolay mı herkesin içinde küfürler saydırmak , dövmek ? Ben bu olayların üstüne set çektim intikamımı alıcam orası kesin . Önerebilceğiniz bir yol var mı ? Tek tek bulup bende indiriyim mi bunları napıyım akıl verin canlar ?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 18 lise son sınıftayım
Müdür yardımcısının küfür etmesi , öğrenciyi dövmesi ?