Şu internet alışverişinden illallah ettim bende mi şans yok anlamıyorum. Ürün tamamlandı, kargolandı yazıyor. Sitede kargo takip numarası yazıyor ancak sürekli hata veriyor kargoyu arıyorum bizim referans numaramız değil adınıza bir kargo yok diyor mağazayı arıyorum ekranda takip numarası çıkmıyor kargo dağıtıma çıkmamıştır diyor. O zaman neden ben girince kargo numarası yazıyor. Kaç gün oldu. Okul bitecek haftaya gidiyorum of.
Ürün kargolandı deyip, dağıtıma çıkmamıştır demek ne oluyor? Yardımcı olur musunuz bu nedir?
Ürün kargo sirketine teslim edilmis lakin adrese teslim edilmek üzere dagitima cikmamis demek oluyor. Kargo sirketleri öyledir. Kargoyu bulamazlar. Hepsi biribirinden beter. Eli ayagi düzgün bir DHL var birde UPS. DHL yurtdisindan gönderilenlere bakiyor bildigim kadariyla. UPS de firmalara pahali geliyor. 1 kac gün beklemeni tavsiye ederim. Gelecektir
Daha önce de ürün sipariş ettim en fazla 3-4 güne geldi benim için sorun olan zaman değil neden kargolandı diyor da dağıtıma çıkmıyor iptal de edemiyorum
Yahu hemen dagitima cikmaz. Dagitima cikmasi icin sana en yakin kargo subesine gelmesi lazim. Ve o kargo subesinin sana teslim etmek uzere personel göndermedi lazim. O zaman dagitima cikti yazar
Ya hu bana denen o dağıtıma çıkmadı diye kargo artvine gelsin de gidip elimle alayım şubeden sıkıntı yok yeter ki gelsin takip numarası verip hata vermesi sinirimi bozdu
Sana gün icinde teslim edilmek uzere yola ciktiginda dagitims cikti yazicak. Takma o kadar. Demek ki aliexpressten bisey almis olsan sabirsizliktan ölursun srn
bildiğim kadarıyla mng kargo takip noların da harf olmuyor ve kargoya ilk verildiği andan itibaren sisteme düşer yok öyle yeni verildi sisteme daha düşmedi diye bir şey yok ya kargoya hiç vermediler ya da bir tür hata mevcut
şimdi arıyorsun tekrar siteyi kargo ile görüştüm öyle bir kargo yokmuş sizden şikayetçi de olucam de siteye paramı iade edin yoksa tüketici hakem heyetine kadar ne gerekiyorsa yaparım deyin paranızı alırsınız gidin başka siteden alın bu sitenin adı da aklımız da bulunsun
dağıtımla alakası yok işte takip numarası ne için verilir? kargonun anlık nerede olduğunu hangi şubede olduğunu dağıtıma çıkmış mı henüz çıkmamış mı öğrenmek için eğer takip no sıkıntılıysa bizzat getiren kargo şirketini arayıp isim soy isim verildikten sonra kargonun nerede olduğunu size bildirmek zorundalar
Ama ben zaten iki kere aradım kargonun dediğini de söyledim gizlilik nedeniyle söylememiş ve yanlış yönlendirmiş olabilirler dendi mağaza iyi kime sorsam gelir o mağaza iyi diyor sorun kargo neden kargolandı yazıyor hala dağıtıma çıkmıyor sitede takip numarası yazıyor onlar da takip numarası gözükmüyormuş
bu hizmet ödediğimiz ücretin içindedir kanunen bile herhangi bir aksilikler de tazminat davasına kadar yolu var bu senin hakkın ister aldığın 1 liralık olsun ister 5 bin liralık meblağnın önemi yok
o ürün gelmez gelse de bu saatten sonra hayrı olmaz başka siteden alırsın dediğimi yapın para iadesi isteyin yapmak zorundalar çünkü henüz teslim aldığına dair imza atmadın
Urun kargolandi derken yani aldign urunler kargoya verilmis. Dagitima cijti derken de kargoyu dagitan araba var ya hani. urunun o ablrabaya katilmis. ve o arabada gelen kargolari dagitmak icin yola cikmis. yani kargon bugun yarn gelir
Mng kargosuna kadar gittim konuştum diyor bu bizim referans numaramız değil aradım onlar da aynı şeyi söylediler ve o mağaza ile anlaşmamız yok dendi mağazayı aradım söyledim diyorlar ki taşra yerlerdeki kargo şubeleri pek fazla bilgi sahibi değiller diyor iyi de internet üzerinden takip ediyorum yine hata veriyor doğum günü hediyesiydi ya of
yalnız colinsten almışsınız ve ürününüzün elinize ulaşmama gibi bir ihtimali yok : ) belki sisteme henüz düşmemiştir ve bu yüzden hata veriyordur, hemen eyyama kapılmayın lütfen. biraz olumlu düşünün
Kombin yaptım tişört pantolon çok da güzel yani sevgili olsak bu kadar özenmezdim saatlerce hediye baktım tam sipariş ettim kurtuldum dedim böyle oldu vay be
hee değer veriyorsan al tabii :D gelir gelir rahat ol :D geçen biri de böyle yazmıştı kartım gelmedi henüz 1 haftayı geçti yazmıştı. D yarın gelir demiştim. gelmiş :D
Bu mübarek ayda dua et de gelsin benimki farklı bir durum bende takip numarası var onlar da gözükmüyor kargo ürün yok diyor mağaza topu kargoya atıyor gelse iyi 😄
En İyi Cevaplar