Hadi içinize atıp söyleyemediğiniz ne varsa buradan söyleyin...
Cevabın nedir?
+1 yılsizin gibilerde erkeklik kalmamış ya çekip gidersiniz anca cesaretsiz onursuz haysiyetsizce DUYGULARIMIZLA OYNARSINIZ biz severiz ama siz hayallerimizi yıkmaktan başka hiçişey yapmazssınız
16 Yorumla- +1 yıl
çok acıdı be canımız
- +1 yıl
artık krizlere dönüşü hastanede sakinleştirici vurmaya çalıştılar pisikiyatriye gönderdiler doktor terapi ve ilaç tedavisine başladılar ayrıca duygusal olayları artık gerçekleştiremiyomuşum
En İyi Cevaplar
+1 yılBence atmayın yaa söyleyin nolacak sanki. Kalbinize yüreğinize hayallerinize yazık etmeyin.
06 Yorumla- +1 yıl
Yani cesaret li olun. Belkide boşa zaman geçiyor dur. Sonuca ulaşmak en iyisi.
- +1 yıl
Pas diyorum 😊😊
- +1 yıl
😊😊😊
Ayıp olur şimdi söylersem çok fena soverim gelmişine geçmişine 😅hayatın
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha kopsun dimi kopartalım anasını satiym😉ya ben ne varsa söyledim hep içimde birşey yok Muş ki 😅iicimde tutmam ben söylerim hep sadece insanları uzmemek için seni sevmiyorum diyemiyorum o kadar gençleri genelde arkadaş çevremi...
Belki söylemediklerim de vardır da söyleyemem onları da sivilden bir sürü arkadssim kardeşim var burda.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Diğer konusunda 636 cevap paylaştı. Okadar çok ki nerden başlayacağız bilemiyorum o nedenle bırak deşme kuyuyu kalsın icerde
10 YorumlaDiğer konusunda 664 cevap paylaştı. Ben hic tanimadigim insanlara anlatıyorum düzenli olarak birazcikta olsa rahatliyorum
045 Yorumla- +1 yıl
Ne faydası olacak deme Belki birileri Ulan Benimki de dert miymiş diyecek ya da başka birileri Oooo benim derdim yanında seninki ne ki diyecek ya da başka birileri ne kadar benzer şeyler yaşamışız deyip seninle dertleşmek isteyebilir sayende kendi derdine çare bulabilir Ya da karşılıklı konuşarak rahatlayabilirsiniz
- +1 yıl
Dönüp geçmişine baktım ben neler yaptım karşımdaki buna rağmen bana neler yaptı onun için üzülmeye değer mi yoksa üzülmeyi bırakıp hayatıma kaldığım yerden devam etmeli mi diye düşündüm durdum sonra farkettim ki benim bir hatam yok karşımdaki de bana senin şu hatan vardı sen söyle hatalı bir kadındın da o yüzden ben seni aldattım diyemedi Sadece kendi gevşekliğinin kendi karaktersizliğin buna sebep olduğunu söyledi sonra dedimki Ne yapıyorsun kızım sen 40 yaşındasın kendine gel hayatını yaşa mutlu ol sevdiklerinle vakit geçir sevmediklerini hayatından çıkar Çok kolay olmadı ama oldu
- +1 yıl
Neler yaşadığına bağlı bazen bir kalemde silip atabilirsin bazen de uzun yıllar aklından çıkaramazsın ama her halükarda zamanla kendine daha çok vakit ayırdıkca dostlarınla arkadaşlarınla daha çok paylaşım içine girip hayatı kendi bakış açısına göre yönlendirmeyi başarabilirsen 4 yıl değil 14 yıl yaşanmışlığın da olsa içinden söküp atabilirsin diye düşünüyorum ben böyle düşünüyorum ama tabii ki senin hissiyatının ne kadar kuvvetli olduğu ile de alakalı bir durum bu Ya da içinden ne kadar söküp atmak istiyorsun onunla da alakalı unutmak istemezsen zaten Unutamazsın
- +1 yıl
Gördün mü bak dediğim gibi unutmak istemiyorsun hala onu takip ediyorsun nasıl bir hayat yaşadığını biliyorsun bunu kendine yapmamalısın gerekirse bütün sosyal medya hesaplarını kapat insanlarla bir arada olmaya çalış Belki bir yerde çok başka çok güzel bir insanla karşılaşırsın güzelliği burada göreceli olarak kullanmıyorum öyle güzel girer ki kalbine bu kadar zaman boşu boşuna kendini yıprattığı na üzülürsün
- +1 yıl
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum telefon kafayı yedi klavye çıkmıyor tekrar açıp kapatmak zorunda kaldım Bence artık onu takip etmekten ondan haber almaya çalışmaktan vazgeçmelisin o kendi hayatına nasıl yeniden yön vermeyi başardı isesende yeniden kendi hayatına yön verip herşeye yeniden başlamalısın
- +1 yıl
Aklındaki O başka birini aklından çıkarabilmen için başka birinin aklına girmesi gerekiyor Bunun içinde körü körüne git bir kızla görüş demiyorum ama belki birlikte olacağın kişi seni o kadar çok sever ki daha önce gerçekten sevilmediğini ve sevmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu öğretir sana kim bilir hayat bu karşımıza ne çıkar bilemeyiz
- +1 yıl
Aynen hayata bakış açımızı değiştirmezsek hayatın bize sunacağı güzellikleri fark edemeyiz hal böyle olunca Sürekli mutsuz huzursuz sıkıntılı bir süreç yaşarız sence Hayat bu kadar mutsuz olmaya değer mi Hem de ne için kendi hayatını kurmuş mutlu bir hayat yaşayan başkasını düşünerek Çivi çiviyi söker mi bilmem ama eğer gerçekten aradığın şey sevgi ise mutlaka seni gerçekten seven biri çıkacaktır karşına ve emin ol seni gerçekten seven biri çıktığında karşına sende onu çok seveceksindir
- +1 yıl
Kesinlikle bu hayat uzulup aglamak icin degmez kisacik omur de mutlu olmak gerekir sana katiliyorum.
Gercekten yalandan yanlistan okadar sıkıldım ki tek istedigim gercek sevgi ve deger bunlar beni dunyanin en mutlusu edebilir. Ve ben mutluysam karsimdaki insani gokyuzune çıkarırım mutluluktan
- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıl... seni cok seviyorum :(
07 Yorumla- +1 yıl
Umarim oyledir, ne diyeyimki :(
- +1 yıl
Fazla belli etmiyorum ama tahmin ediyodur
- +1 yıl
Abla belkide simdiye kadar söyledigim icin şu an bu durumdayim bilmiyorum. Ugruna harcadigim cabaya degmiyor :(
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılneler yok ki bea. sığmaz buralara
08 Yorumla- +1 yıl
içim başka kişilik dışım başka kişi. içimdeki kişilik her şeyi başarabilen her şeyi yapabilen ama tabi bunlar hep içimde olan şeyler hissettiğim şeyler ve bunları kımseye açamıyorum kendimi kimseye gösteremiyorum. ama dışım işe yani dışarı vurduğum dışarı kendimi açtğım kişi ise dediğimin tam tersi. düşüncelerimi anlatmak istediklerimi hep içime atıyorum.
- +1 yıl
evet hem de baya bir özgüven eksikliğim var. bir de utangaç ve içime kapanık birisiyim bunlarda etken böyle olmama. haklısın ilki başarabilirsem gerisi gelir dediğin gibi. inşallah yapabilirim zamanlan ya
- +1 yıl
her şeyin farkındayım ama çözemiyorum yapamıyorum hiç bir şey işte inşallah bir gün çok geçmeden kurtulurum bu dertten ya
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirini cok seviyorum sadece
012 Yorumla- +1 yıl
Soylemeyi dusunmuyorum nasipte varsa olur yoksa olmaz zaten
- +1 yıl
Yaratmak degil de sadece engellerim var
- +1 yıl
Engeller sandigin kadar kolay degil elimde olmayan nedenler
- +1 yıl
Engeli soylesem boyle demezsin emin ol care bazen bizde degil
- +1 yıl
Kolay bir cozumun tedavisi yurt disinda yapiliyo ve gec kaldim bu tedaviye umudun bitgigi yerde mucize baslar ama sirf bu nedenden dolayi hayatimdan gidenlerin arkasindan aglamadim o yuzden sadece uzaktan sevmek istiyorum hepsi bu bazi basit olaylar insanlara yuk olur caresi onun elinde olmus olsa zaten yapar ben gucsuz bir insan degilim sadece anlat diyince anlatim hepsi bu
- +1 yıl
Umarim tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlünmüyor mutsuzluktan
01 Yorumlailk sen bsslaaaa
02 Yorumlaİyimisin?
022 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir düşüncemi ve duygumu saklamadım açtığım ilk konuya bakarsan zaten neler yaşadığımı orada anlattım şimdi nasıl olduğumu soracak olursan sorunun üstesinden geldim gayet mutluyum huzurluyum Hayatı seviyorum Yaşamayı seviyorum dünya tatlısı bir oğlum var Onu çok seviyorum hayatı kendime zehir etmiyorum Hayatı bana zehir etmeye çalışanları da kendi zehirleri ile baş başa bırakıyorum
- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği