acunu sevenler neden hep küfürbaz ve çirkef ? ramiz paşayada küfür ettiler ... garip .. :)
Acundan nefret ediyorum ...
acunu sevenler neden hep küfürbaz ve çirkef ? ramiz paşayada küfür ettiler ... garip .. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Patronluğu o yapıyor demişsin bir yorumda. Programı hazırlayan zaten o adam neyin kafasını yaşıyorsun dostum. Adam akıllı bir gişimci patladı gitti zaten. Kanalda aldı yakında daha da zenginleşir.
iticiliğinden bahsediyorum. neden paraya getirdinki konuyu kanal aldı falan demişsin alsın işte kıskanıyomusun yoksa ? :D buraya getircektin dimi :D parasında gözüm yok yerin dibine batsın malı mülkü ... emekli öğretmenlerin açlıktan öldüğü ülkemizde bir insan bu kadar zengin olmamalı burası ayrı husus ..
Yav he he. Birileri başırılı olunca insanlar çekemiyor. Adam patronluk taslıyor diyorsun adam zaten programı yapan kişi patronluk taslamayacak da ne yapacak. Ayrıca çok iticiyse neden bu kadar tutuluyor programları ?
yav he he ? ne demek ya ne kadar kaba ve şirret bir üslup. senin gibi bir adamın acunu sevmesi garip değil zaten. ve konuyu neden tartışmaya kavga getiriyorsunki acunun iticiliğinden bahsediyorum. biraz daha medeni ol.
Bunun medeniyetle ne alakası var ? Medeniyet ne bir açıklasana velet ?
velet, yav he he vs ... dostum sen afrikaya git orada tam tam çal kazanda insan kaynatın falan acunu izleyin bol bol. hadi hoşçakal sağol cevabın için. yaptığın ilkel yorumlara rağmen -1 vermedim insaniyetimden bu medeniyettir mesela . konu kapandı
eski halini severdim şimdi kendini önemli biri hissediyor merak etme oda inecektir ordan =)
Mesela biri evet deyince acun evet dedi demesi cok sacma değilmi..biz sagirmiyiz yoksa anlamakta zorlandigimizimi saniyor
yeteneksizsinizde her şeyi kendi tercihine bırakıyor bence enson o cevap veriyor bence saçma
Cevap
3Cevap
programlarını izlemiyorum. acun firarda'daki halinden eser yok şimdi.
yahu programı sunan adam o o yönlendirecek konuşacak normal sen takıntı yapmışsın
ama patronluğunu hep ortaya koyuyor bu onu itici yapıyo ister istemez ... :/
Çok gıcık zengin ga vat
ga vat kelimesi bile bir iltifat onun için ...
pis fakirler sevmiyo genelde çekemedikleri için.adam o programların sahibi olduğu için müdahale ediyor olmasın?sevimli biri değil ama bana gıcık biri gibi de gelmiyor
fakirlikle ne alakası var ? insan olması önemli .. kaldıki sen çokmu zenginsin yani ?bugattiye biniyormusun mesela ?
evet ben çok zenginim.özel helikopterim var bugatti de neymiş.program adamın istiyorsa donunu indirir ekranda z*çar bir güzel.beğenmiyosan izlemezsin bukadar basit.
ekranda sıcamaz ... çok hatalı ve fevrisin. parası var diye herşeyi yapma hakkı yok.
parası var diye sana hakkına ailene tecavüzde şerefsizlikte mi bulundu?adamı sev demem ama yaptığınız çekememezlik sizin gibilerin.bu bariz belli.emin ol o adamın zamanında yaşadıklarını sen yaşasaydın şuan ks de yazı yazıyor olamazdın.
ekranda sıcamaz tamammı bunu bil sonrada ramiz paşayı dinle. ''senin gibiler '' yüzündende tv yayın kalitesi bu duruma geldi .. ekranda sıcabileceğini söylüyosun senin annen ekrandag*tve kaka görse hoşnut olurmusun ? :)
tam dangalaklık yaptığı şuan bu adamın.eğlence programı üzerinden vatan millet bayrak piyasası yapmakta neymiş la neyin kafasını yaşıyonuz:D:D fakirlerin çekememezliliği bu düpedüz.bunağın dediğine bak "beyefendi geliyooor malı götürüyoor" :D adam nerelerdeydi neler yaptı nerelere geldi allah daha çok versin çekemeyenler de senin gibi işte b*k atar ancak.o tv ye zçma muhabbetide ironiydi oraya takılıcak anlamıcak kadarda cahilsen ben napıyım.sana yazıcak daha tek kelime lafım yoktur.
acun neden ekranda sıcsınki ? çok istiyorsan çağır evinize acun bizim ağzımıza biraz zıcarmısın de (buda ironi ) :D sıcsın bol bol :D ayrıca bir generale bunak ve dangalak diyen bir adamın acunu sevmesi doğladır ..
boş eğlence programına dangalakları karıştırıp prim yapan biri ancak senin gibi gay lerin fotoğrafını koyar profiline işte öyle :D ricky gelip z*çar sizin eve merak etme ;)
Saçmalıklarüzerineyapılmışbirürün.com.tr
Aynen bende pek sevmıyorum.
ben begeniyorum
olabilir tabi ... :/
Sana katılıyorum müdür COk itici
kim ne yapti
çok kibirli biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar