Rus kız arkadaşımın Türk kızlarına mesajını öğrenmek ister misiniz?

2 senedir londrada yaşıyorum bir rus ile beraberim hayatımdan bir çok milletten kız geçti ama 25 yaşına kadar yaşadığım Türkiyede onlarca kzı arkadaşım oldu TÜrk kızını iyi tanırım yani. Rus kız arkadaşım "Türk kızları biraz kendini fazla beğeniyor eskilerin nasıldı" dedi. Bende biraz anlattım sonra dedim ki türk kızlarının boy ortalaması 1.61 kilo ortalamsı 67 dedim. Kız önce uzun bir kahkaha attı sonra size bir mesaj iletti gördüğün ilk türk kızına şunu söyle dedi "karbonhidratı kesin bol bol spor yapın, iyi temizlenin (sizi pis buluyor), ama hepsinden önemlisi kraliçe gibi davranmayı kesin çünkü kısa boylu tombul kraliçe diye bir şey yoktur." elimden geldiğince yumuşatarak çevirmeye çalıştım sonuç olarak ülkemizin kızları yahu D:D:D:D:D Dikkate alın bence :D:D:D:DD:D
Güncellemeler
+1 yıl
RUs kızları şöyle yaşıyor böyle yapıyor diyen arkadaşlar :D Ben trde neler gördüm ne hikayeler duydum :D yaptıklarını saklama uzmanı olmuş, "mervelere ders çalışmaya gitmek" diye bir deyişe hayat vermiş kızlarımız, lütfen hayatını açık açık saklamadan yalan söylemeden yaşayan insanlara çamur atmasın :D:D:D komik oluyor :D
Güncellemeler
+1 yıl
Neden "ne dediğiniz düşündüğünüz umrumuzda değil" diyen kızlar 31321421 tane görüş atıp herkese herşeye küfür ediyor?
Rus kız arkadaşımın Türk kızlarına mesajını öğrenmek ister misiniz?