Ben kendimi beğenmiş ukala bir insan değilim ama ülkemin ne kadınlarını ne de erkeklerini ezdiririm o yüzden sana ve o matruşkaya diyeceklerim var.
Birincisi annem yarı rus benim. Aynı bizim ülkemizde olduğu gibi bakimlisi bakimsizi, fit ı zayıfı , pisi temizi olan bir irk.
Hani temizlik sadece erkeklerin altına girince olan bir durum değil.
Annem türkiyede doğdu buyudu teyzelerim dayilarimda, ananem orada doğup belli bir yasa kadar kaldikttan sonra buraya gocmusler. Orda yaşayan diğer bütün akrabalarimisin hayatına bizzat şahit oldum. Yatmadiklari sikilmedikleri tarafları kalmadı. Çok mutluyumki anneannrm annem teyzemler ve dayilarim gibi herseyleri usturuplu namuslu şerefli kalabilmis.
Çok uzak akrabam 12 yaşında bekaretini kaybetmisti ve bana aramizda 7 buçuk yaş var , sen hala kaybetmedin mi dedi?
Bende benim daha 1 tane sevgilim oldu onla da birşey yaşamadım. Yasamayida dusunmuyorum dedim
Peki ya ruslar sadece güzelliklerin den sebep mi ilgi görüyor? Ucuz malin alıcısi çok olur lafı bosa denmiyor.616 Yorumla- +1 yıl
of of of siz namus ahlak abidesi, kocalarına kadar kimsenin eline dokunmayan rahibelersiniz. Zaten dünyanın en çok kızlık zarı diktiren ülke olmamızın sebebi ülkedeki yabancılar :D ve biraz deneyimli her türk erkeğide yanılıyor zaten hiçbir türk kızı ünide sevişmiyor, hiçbiri mervelere gidicem diyip sevgilisine gitmiyor :D
- +1 yıl
Her millette bu insanlar var zaten başında da belirttim
Ama beni o siniflamalara, ve benim ailemdeki bir cok kadını da koyamazsınız. O yüzden genelleme yaparak konusmamaniz gerekiyor. Haddinizi bilmeniz gerekiyor.
Çok şükür ki erkek denilen cinsiyetin uckuruna hizmet etmedim. Etmekte bu yasima kaadar da istemiyorum.
Çünkü siz erkekler sadece uckurunu düşunürsunuz. Yani kimsenin oyuncağı olma gibi bir isteğim yok olmadimda
Ha Erkek diyorum ADAMLAR farklı oluyor. 😂😂
- +1 yıl
türk kızlarının genel bir özelliğide hemen "adam değilsin :S" falan demelri :DsaDsadmaskmdasmsl çok gülüyorum varya şunu diyince. Kız daha 18 yaşında mesela bana diyorki "adam değilsin" lasdmşsadmşasds
- +1 yıl
Sen ne idügü belirsiz bir kimsesin seninle tartışmaya girip , seviyemi dusuremicem
Kesin senin bir rus sevgilin vardır. Kesin çok sevgilin olmuştur. Nami değer playboy gibi , görmüş gecirmissindir.
Bunlar hep yasanmistit
Bence senin acil bir psikologa görünmen lazım 😂 şizofreni olabilirsin? 😂😂 ahahha - +1 yıl
güncellemeyi oku :D
- +1 yıl
okadar çok kendinle çelişiyorsunki bir herkesi genelleme herkes aynı değil diyorsun bir türk kızı şöyledir böyledir diyorsun :D
- +1 yıl
Senin anlama kitligin mi var kardeşim yazdığım yazı var ya hani ilk gorusumde bizim milletimizde olduğu gibi ruslarinds çürük elması var diyorum
Burda birde ahkam kesiyorsun sen daaha okudugunu anlamıyorsun.
Işte o rusta beyin fonksiyonlarinda arizalanma olduğunu anlamış, ha babam senle eğleniyor m
Hakkaten Şu an kimle tartistigima bakip üzülüyorum bir yanda traji komik bunu hemen alıp twitterimda capslicem. - +1 yıl
kendi yorumlarınıda caps al at bakalım ne diyecek takipçilerin :D.
- +1 yıl
"Aannecim sen çok mu yaralandin agucuk gugucuk " ya cidden mi ya :D yani caps alıp atıyorumdan sonra oldu mu şu :D biz şöylee kaliteliyiz böyle muhteşemiz dedikten sonra oldu mu yani :D
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHahahahah uzun bir kahkahadan sonra Sende ona ilet namus kavramını öğrensinler onun bunun altına yatip gecelere kadar icip sıçıp gezmesinler. Basit ve rahat oldukları için turk erkekleri tarafindan sevildiklerini unutmasinlar. Dış görünüşten ziyade.
01 Yorumla- +1 yıl
ben kaç türk kızıyla çıktım bilmem yatmadığım bir tanesi olmadı. Kİmi kızlık diktirdi sonra evlendi. ÜNiversite okurken sevgilisi ile ilişki yaşamayan bir tane kız görmedim. Türk kızı kadar çok yaşayıpta iyi saklayananı görmedim yalana gerek yok o yüzden :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. @misogynymen Türk kızları sana battığına göre bir yaran var gibi senin.
2. olarak herkes aynı değil. yok ruslar böyleymiş yok güzelmiş yok seksiymiş geç bunları, moskovada 2 hafta kaldım kendi pisliklerinde boğulanı da gördüm şişko tombul çirkin olanlarını da gördüm çok güzel olanlarını da gördüm ve Türk abazalarını enayi yerine koyup para yemeyi severler. ha sevenleri tam sever Allah var bırakmaz ama Türk kızlarımız onlardan daha mert daha cesur ve sevdi mi emin ol biz erkeklerden hatta çoğu milletin kızlarından daha adam akıllı sever daha kalpten sever. Eğer Türk kızları hakkında böyle diyorsa da ilk kendisine baksın her şeyin güzellik olmadığını bilmeyen bir insan anca piyasa yapar kendi güzelliğini73 Yorumla- +1 yıl
hangi semtinde kaldın moskovanın :D
- +1 yıl
ooo 1 saatlik araştırmadan sonra gelen cevap alırım bir dal dölsaşdşada
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakamyında pis olma konusuna katılmıyorum havuzda mubarek yıkananı dahi gordüm camur gibi pislik cıktı onun için ilk önce ona söyle medeni oldum zanedip aşağı gördü irkı pis görmesin biliyoruz kimin pis oldunu...
65 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeneleyen beynini s. km ben onun tamam mı bunu da söyle kendilerini bir b. k zanetmesinler...
- +1 yıl
kardeş orda burdaki döküntü eskortlar yüzünden bütün rusları aynı sanmayın :D
Cevap sahibi+1 yılGenellemiyorum moruk senin bahsettigin kiza diyorum ve ben kıza o. pu demedim farkında misın😂
- +1 yıl
yok desende farketmez kızla yaşayan benim zatende ben hijyen için dedim :D tr deki ruslar genelde rusyanın en fakir tabakası çünkü orda tr ye tatile gidenlerle dalga geçiyorlar fakir falan diye. Ya da eskort.
Cevap sahibi+1 yılHehe kardeşim milleti geneleyip yermek sizin için zevk haline gelmiş konusmaya gerek yok.✋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aaaa cidden mi avrupalı erkekler neden fiziğime hayran o zaman? Benim erkek arkadaşım da türk erkeklerini begenmiyor 😹😹
37 Yorumla- +1 yıl
OOOO AVRUPA FİZİĞE HAYRAN abladaki levele bak dslşadmaksmdkasmkaskla yalanını yiyim :D
- +1 yıl
AVRUPA FİZİĞİME HAYRAN AMA BURDA ANONİM TAKILIYORUM MİDDLE EAST AÇMIYOR BENİ dmlşsadmlsamdlşasmkldaldsa süpersin devam :D:D:D
- +1 yıl
sen avrupa fatihisin boşver anonim kal.. fiziğinle yak romayı
- +1 yıl
Ahahahhahahhahahahhahahahahah
He Rus kızlarını da gördük onlarla aynı odada kaldım ben pisliklerinden burnumun deliği kopardı, temizlik erkeklere vereceğin zaman yapılmaz sadece. Hepsi de uzun boylu depil, kısası da var uzunu da biri benim omzumu az geçiyordu. Güzel senaryo yazmışsın ama tutmadı.
022 Yorumla- +1 yıl
şu sitede rus oda arkadaşım vardı, en yakın arkadaşım rusdu diyen 30. kız falansın dmsakldaskmdkl çok gülüyorum size ya çok komiksiniz :D
- +1 yıl
kıskanmıyorum diyorsun ama gelmiş savunma mekanizması geliştirmişsin sinirden delirmişsin :D rus oda arkadaşım falan diye yalan söylüyorsun gerek yok böyle şeylere cidden ya :D
- +1 yıl
Bunun kıskanmakla alakası yok, sen kalkmış millete iftira atıyorsun tabi ki savunacağım ülkedeki kızları 😂😂 ayrıca Rus çibgeneleri kıskanmak için aptal bir kezo olmak lazım hepsi manken değil çünkü ve hiçbiri yanıma yaklaşamaz. Bazen Ruslarla evlenen erkekleri görüyorum evlendikleri kızlar bir şeye benzemiyor 😂😂 sizin gibilerinin neyini kıskanakım, herkes dengi dengine
- +1 yıl
he he kesin adrinasın sen :D bu sitedeki kızların genel özelliği hepsi süpermodel mdksmadlam :D
- +1 yıl
valla süpermodel diyemem ama sizden bir milyon kat bakımlı ve güzeller diyebilirim. BUna rağmen sizden mütevaziler :D
- +1 yıl
ooooooo abla bizi suriyelilere itekledi kendisi 1.60 boyuyla italyan alacak dmlsşamdaas yürü be :D
- +1 yıl
tamamda tek bir soru soracağım :D türk erkeklerini umursamıyorsan neden bu soruda herkese saldırıyorsun ve neden sinir krizindesin :D:D:DD::D
- +1 yıl
sen içişleri bakanımısın kimin türk olduğuna sen mi karar veriyorsun :D :D:D
- +1 yıl
insanları eleştirirken tc kimlik mi alıcaz ne saçmalıyorsun :D:D
- +1 yıl
tamamda resmi gazete verileri bunlar ne anlama geldiğini biliyor musun :D ikincisi bir türk kızı olarak ağzın neden bu kadar bozuk mesela :D hiç anlattığın gibi biri değilsin. D
- +1 yıl
aynı şey bizim içinde geçerli ama senin gibilerede bu layık o zaman. D
+1 yılSeni rus bir anne mi doğurdu? Kız meraklisi ve kendi milletinin insanını bu kadar ezen bir insan zaten dönmesin orda yaşasın.
12 Yorumla- +1 yıl
klasik ks cevabı "senin annendemi rus bıtbıtbıt" ödlşasödşsa
- +1 yıl
Aklın yolu bir demekki 😉
kısa boylu tombul kraliçeler vardır tıpkı o*rspu alçak seviyeli rus kız olabileceği gibi :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen vardır avutmaya devam :D
Türk erkeği nasılmış peki önce kendine bak. İnsan millettini yermez
01 Yorumla- +1 yıl
dsapodsadas ve bir misilleme geliyor...
+1 yıl😂😂😂 ah mesaj alınmıştır
12 Yorumla- +1 yıl
Eksi veren pembeli bu ciddi bir cevap değildi
- +1 yıl
ben artı verdim :D:DİSad, sadas
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızları gibi herkezin altına yatmıyoz en azından ayrıca onlar bizden daha pis
04 Yorumla- +1 yıl
tabi tabi yatmıyorsunuz :D ondan türkiye kızlık diktirmede dünya şampiyonu
Cevap sahibi+1 yılOnlarda bakire arasan bulamazsın bizde bulursun
- +1 yıl
bende onu diyorum işte :D bizde bakire çok sıkıntı orda :D bakir kalabilmek için ters ilişki yaşayan diktiren çok :D
Cevap sahibi+1 yılBen yok demiom ama ben hiçbir şey yaşamamışlardan bahsediyorum
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah. Elin kızına böyle madara olursunuz işte pire torbaları sizi 😂
04 Yorumla- +1 yıl
@Bbczcvh edemez çünkü bizim bir kezbanlığımız , kendimizi beğenmişliğimiz olmaz
- +1 yıl
@Bbczcvh öfff. Ne diyosun ablacım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızlarının boy kilo ortalaması öyle değil sende iyi şey yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılSenin annene hakaret ediyor da farkinda deglsin...
06 Yorumla- +1 yıl
annem şimdiki kızlar gibi kendisini uzayda gören bir zengin koca delisi değil :D lafın ona gittiğini sanmıyorum :D
- +1 yıl
Her kiz da öyle degil burda kac kizin günahini aldiginin fsrkinda miskn? Genelleme yapiyorsan bunda annene de o hakaretlwr edildigini kabul edeeksin ya da genelleme yapmicaksin. Ya senin annen de pis dedigin gibi ya da genelleme yapmicaksin.
- +1 yıl
ya söylediklerin aşırı çocukca az büyü rica ediyorum ya :D "annene laf söyletiyorsun" falan komik bunlar ya :D annem farklı bir insan ben farklı bir insanım annem kendini savunur sen kendine bak :D
- +1 yıl
Söylediklerim cocukca degil. Sen kendi annene laf söyletecek kadar gurursuzsun ve anca bir rus kizi senin gibi gurursuzun tekiyle sevgili olur zaten🙂
- +1 yıl
güncellemeyi oku. D
- +1 yıl
Okudum söylediklerimle ne alakasi var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ayıp sana yeter sakın Türkiye'ye dönme
04 Yorumla- +1 yıl
kız doğruları söylüyor neresi ayıp :D
Cevap sahibi+1 yılUğraşma bizlerle dönünce pişman olursun
- +1 yıl
niye döneyimki :D
Cevap sahibi+1 yılDönme zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarından daha namuslular
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk kızlarının çoğu zikismis
Cevap sahibi+1 yılNamusluyuz ayakları yapiyolar. çoğu bakire değil.
Cevap sahibi+1 yılZora kalınca anayi nasilda sokarsiniz araya patlaklar yarası olan gocunur bacım yok bunu kafana sok anamda babamla tam 35 yıldır mutlu mesut namus şeref nedir çok iyi bilirlerki halen yaşatıyorlar. sizin gibi yalama şeref siz değiller. eskileri örnek alın. ben aliyom adiler üzerine alınan zaten her türlü pisliği yemiştir.
Cevap sahibi+1 yılZora kalınca anayi nasilda sokarsiniz araya patlaklar yarası olan gocunur bacım yok bunu kafana sok anamda babamla tam 35 yıldır mutlu mesut namus şeref nedir çok iyi bilirlerki halen yaşatıyorlar. sizin gibi yalama şeref siz değiller. eskileri örnek alın. ben aliyom adiler üzerine alınan zaten her türlü pisliği yemiştir. elimede el değmedi şerefsiz kim belli oluyo ağlamandan sen namuslu birine benzemiyon zaten boş yere ağlama. simdi ikile çoğunuz patlaksiniz.
Cevap sahibi+1 yılOnun bunun altına yatıp kölelik yaparsınız.
Cevap sahibi+1 yılBacım yok irosb anamda 35 yıldır namuslu şekilde yuvasina sahip çıkıyor şimdi uza.
- +1 yıl
Genelleme yapma kardeşim bir çok kişinin günahını alıyorsun bari bunu düşün yakışıyormu ya insan kendi ırkına bunu nasıl yapa biliyor ne merak sizdeki rus kızı gidin askerliğini orda yapın tamamı gelmeyin buralara bu nasıl bir aşağlamadır.
- +1 yıl
@Bbczcvh Yakışmıyor sizede tartışmaya değmez kardeşim birakın değermi sıf bir rus kizı için kalp kırmaya.
- +1 yıl
@Bbczcvh Sakin olun bu konular hep tartışılıyor erkek tarafı kadın tarafı hep bunu yapıyor cahillik yaptığı halbu ki doğru değil birada olayı kapatın çünkü sonuca bağlanmicak boşverin.
Cevap sahibi+1 yılŞu irosb yu boğasım var daha konusuyo mu karşımda.
+1 yılFena koymuş 😂
081 Yorumla- +1 yıl
Senin annen rus heralde böyle güldügüne göre
- +1 yıl
Annemi nerden tanıyorsun?
- +1 yıl
E böyle güldügüne göre annen rus olmali yoksa annene laf attiracak kadar gurursuz degilsindir degil mi?
- +1 yıl
Doğru söyledin
- +1 yıl
Yinede böyle seylere gülecek kadar seviyesizsin bisey fark etmez.
- +1 yıl
Neyi doğru söylediğini söylediğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
Sanane?
- +1 yıl
Cok sacma konustugunun farkindasindir insallah o kadar zeka vardir
- +1 yıl
Belkide eksiği olan sensin
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 dsanhdjhsahdas kız mavi ekran oldu.
- +1 yıl
Ne sacmaliyorsun? @misogynymen
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 şşşşş tamam geçti.
- +1 yıl
@severus__snape eksigi olan ben degilim, ben sizin gibi genelleme yapacak kadar ve bunu destekleyecek kadar seviyesiz degilim
- +1 yıl
@misogynymen cocuk gibi konusma demistin bana da sen kendi konusma tarzina bir bak. Beyinsiz oldugunuzu lütfen bu kadar da belli etmeyin
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 tm. :D:D
- +1 yıl
Yarası var bırak
- +1 yıl
Sizin de beyninizde yaraniz var sanirim
- +1 yıl
Oy oy canını yesinler beyinsiz sazan 😂
- +1 yıl
yaram var bütün türk kızları nişan attı, beni aldattı, evimi üstüne yaptı kaçtı :D:D neden sadece yorum yapamıyoruzki illa yaramız mı olması lazım :D
- +1 yıl
@misogynymen senin gibi karakteri olan birisine zaten anca öyle kizlar denk gelir
- +1 yıl
@severus__snape genelleme yapmanin ne kadar seviyesiz ve salakca bisey oldugunun farkinda degilsin sanirim. Ben en azindan öyle bisey yapmadigim icin böyle konusamazsin. Ne türk kizlri icin ne de diger ülkelerin insanlari icin genelleme yapan insan beyinsizdir.
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 neden karakterim bozuk mesela türk kızlarını eleştirdiğim içinmi bu mudur yani :D karakter türk kızlarını övmek midir :D
- +1 yıl
Misongmyenfg senin safindanim dostum
Immortal kralice gibi davrandığınız doğru bu genelleme değil fact - +1 yıl
@misogynmen ben öyle bisey mi yazdim iyi oku. Sana türk kizlarini öv demedim. Istedigin ülkenin kizlarini öv ama herhangi bir ülkenin kizlarina veya erkeklerine hakaret ettiginde ayni tepkiyi veririm. Bu sadece türk kizlari icin gecerli degil. Almanyada yasiyorum ve alman kizlarina hakaret edilmesine de karsiyim ben ve öyle. Bisey yaptiklarinda da alman kizlarini destekliyorum su an da sen türk kizlarina hakaret ettigin icin türk kizlsrini destekliyorum. Ben en azindan diger ülkelerin vatandaslarina hakaret edecek kadar seviyesiz ve beyinsiz degilim senin ve o görüs paylasan kisinin gibi ve senin beyinsiz kiz arkadasin gibi
- +1 yıl
@severus__snape bu ülkede o kadar kizlar var hepsi öyle degil anliyor musun? Ne olursa olsun genelleme YAPAMAZSINIZ bunu yapan insan cidden seviyesizdir ne türk kizlari icin ne de diger ülkelerin vatandaslari icin kötü anlamda genelleme yapamazsiniz
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 ozaman seni yukarıda durmadan suriyeli vatandaşlara hakaret eden kızı kınamaya davet ediyorum.
- +1 yıl
Ben su an 2 beyinsizle ugrasiyorum bir zahmet onunla da sen ugras.
- +1 yıl
Belki 20 den 1 oda senin güzel hatrın için daha da tamam biraz eleştiri kaldırın sen öyle değilsin diye türk kızlari öyle değil anlamına gelmez hadi artık bu genneleme değil istatistik
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 beyinsiz isek neden son 40 dakikanı bizimle tartışarak geçirdin ve neden bu kadar sinirlisin :D ben beyinsizlerle tartışırken güler eğlenirim mesela şuanki gibi. D
- +1 yıl
Istatiklerde türk kizlari pis felan mi yaziyor ne sacmaliOrsun? Öyle istatik felan olmaz. Bu baya hakaret. Istatiklerde anca boy kilo felan yazarlar. Sizin ysptiginiz da elestiri degil hakaret bunu ayirt edemicek kadar salak degilsinkz degil mi?
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 arkadaş pis olma durumunu kendi deneyimlerinden çıkarmış olamaz mı :D
- +1 yıl
Yahu sn hiç mi türk kızı görmedin Allâh akıl vere 😄
- +1 yıl
@misogynmen bende sizin gibi beyinsizlere yardim etmeye calisiyorum yaotiginizin ne kadar yanlis oldugunu görün diye. Ama anlar misiniz orasini bilemem. Bu arada bana beyinsiz felan da diyemezsin, ben su an hakaret ettiginiz insanlari destekliyorum sizin gibi seviyesiz yorumlar yapmiyorum. Simdi söylersin ki sende bize hakaret ettin ama hayir, ben hakaret etmedim. Baska ülkelerin vatandaslari icin kötü anlamda genelleme yapmak cidden salakca bisey oldugunu sizde biliyorsunuz ve ben bunu size acikca söyledim hakaret degil.
- +1 yıl
@misogynmen bende almanyada yasiyorim ve burda da ruslar coooook ve bende cok pis rus kizlari gördpm bu yüzden ben her rus kizi pis diyor muyum sizin gibi? Burda asiri bakimli ve güzel türk kizlari var. Genelleme yapman cok yanlis o yüzden pis rus kizlari da cok, pis türk kizlar da cok. Güzel rus kizlar da cok güzel türk kizlar da cok. Esit yani genelleme yapamazsin
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 ben beyinsilerin yüzüne beyinsiz demem çünkü bir şey ifade etmez. beyinsizlere hakarette etmem ben ne gerek var yahu adam beyinsiz zaten :D mesela hiç hakaret ettim mi sana :D
- +1 yıl
@severus__snape cok ama cok güzel türk kizlari da gördüm, bakimsizlari da gördüm. Güzel rus kizlari da gördüm bakimsiz rus kizlari da gördüm ben skmdi sizin gibi sacma genellemeker yapiyor muyum?
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 tamamda biz güzel bulmuyoruz demekki :D sen almanyadaki kızları güzel buldun diye biz bulmak zorudna mıyız :D
- +1 yıl
Ben pisten ziyade kraliçelikten bahsediyorum lannn her gün ceremesini çeken kim haaa bilmeden öyle aptal aptal konuşma
- +1 yıl
@misogynymen ben beyinsiz oldugumu düsündürecek bisey yapmadim. Senin gibi genelleme yapmiyorum bunu herkes biliyor genelleme yapmak salakca bisey oldugunun herkes farkinda bubu sende biliyorsun o yüzden ne yüzüme söyledenilirsin bunu nede böyle bisey düsünebilirsin cpnkü ben senin gibi öyle sacma bisey yapmadim
- +1 yıl
@misogynmen güzel bul demiyorum saana ama güzel bulmiyorsan bile hakaret etmiceksin genelleme yapmicaksin nokta
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 "bütün genelleme yapanlar beyinsizdir" diyorsun bu da bir genelleme değil mi mesela? :D:D:D:DSlşdmsaşldmasmdşlasmldş asidças
- +1 yıl
Ne istiyorsun haa olmayan bir seyimi söyleyelim bir Türk kızı ile konustugumuzda attigi havaları nerden bileceksin
- +1 yıl
@misogynmen bu genelleme degil hakaret etmeye sen basladin ne dememi beklyiorsun? Kötü anlamda genelleme yspmsk salakca bisey dedim bu da beyinsiz oldugunu gösteriyor dedim. Iyi anlamda genelleme yapanlar icin gecerli degil genelleme her konuda yanlis iyi veya kötü fark etmrz ama iyi bir genelleme yaptiginda en azindan kimseyi rahagsiz etmez
- +1 yıl
@severus__snape türkiyenin tüm kizlariyla konusmadigina göre genelleme YAPAMAZSIN anlatabildim mi?
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 Tamam da erkeklerin hemen hepsi aynı şeyi genelliyorsa bu genelleme aptalca diyebilir miyiz :D İkincisi "salkça genelleme yapanlar beyinsizdir" demekde bana göre salkça bir genelleme nasıl olacak?
- +1 yıl
Sana bu genelleme lafını öğretini varya peki canım siz türk kızlari her seyinizle mükemmelsiniz buyur gerçekler
- +1 yıl
@misogynymen sen bu konuda sucsuz insanlari da o genellemeye kattigin icin yaptigin beyinsizce. Ben bu genellemede sucsuz hatasiz insanlara hakaret etmiyorum. Her türk kizi anlattigin gibi olmadigi icin senin yaptigin genelleme yanlis, ama benim yaptigim genellemede herkes kötü niyetli hakaret eden insanlar olduklari icin benim yaptigim genellemede yanlks bisey yok
- +1 yıl
@ImmortalLoove12 " ama benim yaptigim genellemede herkes kötü niyetli hakaret eden insanlar olduklari icin benim yaptigim genellemede yanlks bisey yok" dsıadknlasdasklkldsklad:DD:D:D:D:D kendi yanlışın olmadığına kendin karar vermen mesela bu nasıl bir durum?
- +1 yıl
@severus__snape ben. Bunlari türk kizlarina iltifat etmen icin söylemiyorim. Istediginiz ülkeye kizlarina iltidat edin istediginiz kadnar hatta burda uzuuuuncaaa paylasin ama SAKIN baska bir ülkenin kizlsrini veya erkeklerine hakaret etmeyin ne sen ne de soruyu paylasan arkadas nede onun seviyesiz kiz arkadasi.
- +1 yıl
O zaman o güzel gözlerini aç ve nesnel bir şekilde türk kızlarını yorumla genelleme cahili
- +1 yıl
@misogynmen ben burda sucsuz kizkari destekliyorum. Kötü anlamda genelleme yapan insanlar hak ediyorlar bunlari mesela senin gibi. Onlar kötü anlamda genelleme yapiyorlarsa böyle bisey gayet normal. Ama egolu olmayan, uzun boylu olan ideal kiloda olan güzrl olan temiz olan türk kizlari da cooook ve sen bunlara sucsuz yere hakaret ettin. Bende buna izin veremem
- +1 yıl
@severus__snape ben sizin gibi bir ülkeye öyle genelleme yapmam seviyesiz deglim. Yapsam bile olumlu seyler söylerim. Olumsuz seyleri de söyledenilirsiniz size kalmis ben söylemem ama söyleden bile hakaret etmeden söyliceksin anliyor musun?
- +1 yıl
Yaw kes kes saçmaladın yeter
- +1 yıl
@severus__snape sacmalamadim dogrular bunlar.
- +1 yıl
20 den 1 müsaade ettik senide o 20 ye şüpheli de olsa kattik gerçekler bunlar canım
- +1 yıl
@severus__snape senin uydurdugun sayilar gercek olamaz. Dedigim gibi türkiyenin tüm kizlariyla konus sonra tekrar gel. Türkiyenin tüm kizlariyla konusmadigin sürece asla hic bir sekilde öyle kötü bsiey diyemezsin.
- +1 yıl
Görünen Köy kılavuz istemez
- +1 yıl
Iste bunu anca salak insanlar düsünür. bir ülke icin gecerli degil bu. Her ülkenin kötü ve iyi vatandaslari var ve sen su an sucsuz insanlara hakaret ediyorsun bu kadar seviyesiz olma
- +1 yıl
Haaa bu arada aranizdan biri türk kizlari icin zengin koca pesindeler gibi bisey dediler de, bir TV programi var hatta ismi Galileo. O TV programda Moskauda rus kizlarin nasil giyinip de zengin erkekler pesinde kostuklarini gösteriyorlar istediginizde linki bile atabilirim ama almanca 😉 görselden yinede belli ama. Düsünün alman Programi rus kizlari icin böyle bisey paylasiyorlsr da neden türk kizlari icin paylasmiylrlar o zaman? Onlarkn yaptiklari da yanlis ama bakin demek ki rus kizlari öyle sandiginiz kadar kusursuz degillermis.
- +1 yıl
Ististik yapilirken belli bir kesim ölçülür bütün ülkeyi ölcsem bu istatistik olmaz sen goLerinj açıp hemcinslerine bir baksan artık diyorum eğitim Kültür seviyesini doldurmamış bir çoğu her hangi bir konuda konusmak misal adres sorarken bile Kleopatra hatalarına giroyirlar konusulmuyor coguyla hem ben 20 den 1 i bile iyi niyetle soykedim bu oran daha azdır inan dedigin türde türk kızlari gerçekten azda olsa mevcut ona bir şey demiyorum ama böyle kör bir at gibi onlari savunmandan dolayı senin de onlardan bir farkın olduğunu düşünmüyorum şu genelleme saçmalığıni bir yere bırak artık çoğunluk diyiruz senin için artık kızma gerçekler bunlar canim istediğine inan sen beni bağlamaz
- +1 yıl
Rus kizlarida orps da olsa en azından konusulabilen insanlar unicorn gibi davranmiyirlar
- +1 yıl
@severus__snape o zaman cogunluk diyeceksiniz bu egolu kizlar icin gecerli diyeceksiniz sizin ilk basta yaptiginiz baya genellemeydi cogunluk diye bisey dememistiniz. Ve ne olursa olsub egolu olsalar bile „pis“ diye hakaret edemezsiniz sonuxta o egolu insan bile temiz olabilir bilemezsin bunu bu konuda iste genelleme yaptiniz tüm türk kkzlarina ilk basta hakaret ettinnz ben de dahil ve ben benim milletime kimsenin hakaret etmesine izin vermem ne türk erkeklerine ne de kizlarina ben kac kere türk erkeklerini destekledim diger ülkelerden insanlar hakaret edince biliyor musn? Sonra böyle karaktersiz insanlar gelip ben onlai destekledigim halde hem bana hem aileme ablama anneme türk arkadaslarima hakaret ediyorlar ben daha önce tam o insanlari destekledigim halde. Türk müsü nesin bilmiyorum umrumda degil ama sen bana ve benkm millletime haksret edemezsin. Diger ülkenin insanlarina da edemezsin ben her ülkeyi bu konuda desteklerim ama kendi milletime asla izin vermem.
- +1 yıl
Rus kizlari o... degiller benim söylemek istediigm türk kizlarini sucladinkz da sizin o xok begendiginiz rus kizlari da yaoiyorlar bunu rusyada cok mesur bisey kisacik seyler giyip barlarda zengin erkeklerin pesine düsüp onu tavlamaya calismalari bunu da o alman programinda gösterdiler
- +1 yıl
Benim rus arkadaslrim da var burda ne türk kizlarina ne de rus kizlarika hakaret etmeyin yeter artik
- +1 yıl
Ben kimseye pis demedim 1
Biz sadece insan gibi kizlarimizla konusmak
İstiyoruz ama bu mümkün değil çünkü çoook havalolar anla yeter artık ne yani bunu inkar mi edelim - +1 yıl
Soruyu paylasan arkadasin kiz arkadasi pis dedi sende buna güldün ve destekledin. Sende anla artik. Her kiz öyle degil anla bunu kafana sokk
- +1 yıl
Bende diyorum ki o kızlar nerdeeeeeee
- +1 yıl
Demek ki senin etrafinda yokkkkkkkk benim varrrrrr
- +1 yıl
Sen Türkiye de degilsunnnnnnnnnnn sana bulaşan biraz alcak gönüllük varsa oda oralardan bulasmistir
- +1 yıl
Türkiyede akrabalarim arkadaslarim vvaaaaarrrrrrrr onlar da öyle dgilerrr
- +1 yıl
Türkiye yi bilmiyorsunnnnnn en Son ne zaman geldin kaç akrabani gördün öyle olmadiklarina ne kadar eminsin
- +1 yıl
Her sene geliyoruz ve orda arkadaslarim da var onlarla da her gün konusuyorum öyle degiller
- +1 yıl
Eminim öyleler
- +1 yıl
Öyleyler zaten
- +1 yıl
Tamam canım git at gözlüklerini çıkar uyu iyi geceler
- +1 yıl
Bak yine sacma konustugunun farkinda degilsin. Benim tanidiklarim anlattigin gibi degiller sen onlari tanimadigina göre böyle sacma konusamazsin hadi sana da iyi geceler
- +1 yıl
3 5 şüpheli şahısla böyle bir kor zihniyeti savunuyorsun ya neyse 👋👋👋
- +1 yıl
3 5 degil akrabalarim da arkadaslarim da cok türkiyede yasayan hadii iyi geceler sana
- +1 yıl
He heee
- +1 yıl
Heeee
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım