Var ise nerenizde?
Rahatsiz oluyormusunuz?
++benim kolumda dikis izi var
Rahatsiz oluyormusunuz?
++benim kolumda dikis izi var

Sol kaşımda ok yarası izi var, küçükken yaptığımız oklarin ucuna attığımız yere saplansin diye, gazoz kapağı takardik. Sağ kol üstünde bıçak yarasindan dikiş izi, sağ ayak diz üstünde bıçak yarasi, sol ayak bilege yakın, iç kısımda bıçak yara izi, sol ayak üstünde 10 kuruş büyüklüğünde yanık yara izi 😀ilk aklıma gelenler bunlar oldu, epey postu deldirmisiz yahu 😄
Dövme ile kapatabilirsin takma kafana oyle cok belli olacak bir yerinde değil yüz boyun gibi ve kolun iç tarafi bide
Dikiş izi yok. Yara izi var. Dudağımın iç tarafında küçükken düşmüştüm. Sol elimde 4. parmagimda küçük bir iz var ve sol ayak bileğimde bıçak izi var.
Elimin ustunde cok küçük kesik izi var. Salça kavanozunu acarkan kapagi kesmisti 😁
Cevap
54Cevap
Sırasıyla yazayım çenemde 5 dikiş kulağımın arkasında 7 dikiş sol göğsümün üzerinde 8 dikiş sağ göğsümde 2 dikiş sırtımda 4 tane kurşun yarası 3 er dikiş olmak üzere sağ bacağımdan şarapnel çıkardılar 23 dikiş sol bacağımda ise diz kapağın üzerinden 4 dikiş baldırımda 4 dikiş karnımda 12 dikiş öldürmeyen allah öldürmüyor be gülüm
Sol Bacağımda 5 tane dikiş, sağ diz kapağında motorda sürüklendi bir tane büyük yara, sağ elimde kurşun saçma yarası var o kadar.
Benim iki kolda var. Rahatsız değilim

Dizimde 2 tane dikiş izi var çapraz bağ ve menisküs ameliyati olmuştum. He bir de küçükken salıncak çarpmıştı kafamda ufak bir dikiş var 😄
Elimde ve bacağım var sen naptın böyle bileğe çok yakın?
Omzumda bıçak izi var
Kalbimde dahil olmak üzere görünür ve görünmeyen yerlerimde pek çok izim var bırakanlar sağolsun (!)
Alnımda, çenemde ve parmağımda dikiş izi var. (Küçükken çok yaramazmışım 😊)
Kasığimın sağ ve sol kısmında ve Dudağımda damağımda dikiş izi var
Parmağıma bıçak saplandı dikiş izi var ve alnımda yara izi var. Rahatsız olmuyorum
Sol omzumda vardı malesef şimdi de kasigimin biraz üstünde var çapraz... İçten estetik dikişli inşallah iz kalmaz
Var alnimda küçükken Erzurum/Hasankale', de at arabası çarptı
avcum da 6 dikis izi var ekmeknkesrken elime daldim izi de kaldi
aslında vücudumun çooğu yerinde vardı ama zamanla geçti artık yok
benım kolarımda omuzumda yıllar öncesının kesıklerı var kapanmak üzere ama yınede bellı oluyorlar
Alnımda çok ufak bir iz var küçükken Ablam sallarken düşürdüğü için olmuş
guatr ameliyatı oldum askerde iken iz hala duruyor rahatsızlık yaşamadım çok şükür
cana yumruk atmıştım belli olmuyor fakat 9 dikiş atıldı
Boynumda morarma olıyor bazı günlerde ama geçiyor birkaç güne
Kaşımda var yara izi, seviyorum onu. :D
Alnımda, dizimde, saçımın içinde 4 tane
Kol. bacak, sirt, kas.
evet çok büyük yara ve dikişlerim ama seviorum
Dikkat çekici bir iz yok
alnımda. kollarımda ve göğsümde ameliyat izi var.
Hayır bu şekilde belirgin bir iz yok
var kolumda üçgen yara izi var
Var kaşımda dikiş izi.
var bacağımda 44 adet
Yüzümde iki tane iz var.
Resimde görünmeyen kısmında mi?
Bence gerek yok olan birşeyi saklamanin anlamıda yok biz gormesek bile sen olduğunu biliyorsun hem kızma ama bu kadar güzel bir yüzü iki çizginin bozacağını sanmıyorum 😊
Rica ederim ama iktidar olsun diye söylemedim açıkçası yüzünün diğer kısmını de merak etmedim değil 😊
Alnımda var. Derin bir kesikti :/
Ne oldu koluna kim yaptı 😢
6-7 ameliyat izim var :)
Avucumda, parmaklarımda ve elimin dış yüzünde
Ne oldu koluna jiletledin mi ne yaptın
Iz var
Kolumda var cama yumruk atmistim açılmıştı
Bende var miğde delinmesi oldu
Elimde dikiş var rahatsız olmuyorum kız ayool
var rahatsız olmuyorum
aynisin bir benzeri ayni yerde bende var
gecmis olsun nasil oldu