Bir insanın gözlerinin içi ne zaman yıldız yıldız parlar?
Soru açık ve net değil mi, hadı bakalım cevapları görelım :)
Soru açık ve net değil mi, hadı bakalım cevapları görelım :)
aşık olduğunda, beklenmedik bir yerden para gelince.
bir de çocukken. bir ara depresyondaydım ve beni ne iyileştirdi biliyor musunuz? 3 yaşındaki bir kız çocuğunun gözündeki parıltı. eski resimlerinize bakın göreceksiniz?
keşke aşktan olmuş olsa :)
anlamadım kı uzun bır süreden sonra bir araya gelmıstık akşam olmasına ragmen gözleınde yıldızlar yanıyordu sankı
mutlu oldugunda hayati sevdiginde parlar... sevgilimin en cok bayildigim yonu budur, gozlerinin ici piril pirildir adeta onlar ayrica guler :) insana enerji veriyor bu durum, bana baktiginda bile canlandigimi hissediyorum
1 nişan yüzükleri takınca
2 balayının ilk gününü geride bırakınca
3 çocuğunu kucağına aldığında
4 torununu kucağına aldığında
ben bu sorununun cevabını biliyorum kendimden :D birşeyi çok istediğinde umutla dilediğinde :))
Yani süpersın mantıklı :)
Cevap
8Cevap
Olmasını çok arzu ettiğin bir şeyin gerçekleşeceği haberini almak bile gözlerin yıldız yıldız parlaması için yeterlidir.
tşk ederım ,gayet acık yorumda bulunmussunuz
sevdigin insan yaninda ve mutluyken bulutlarin ustunde hissedersin ya hani zaman duru iste ozaman gozler parildar yildizlar gibi
İki kişi arasında, dile gelmeyip, gözlerle anlaşılabilen bir konu olduğunda..
Parlaklığın kontrastı, konunun ilgi çekiciliğine göre değişebilir..
hiç bir sey anlamadım
İnsanların Gözlerinin Ne Zaman Parlıyıcağını Bilemem Ama Benim Gözlerimin Her Zaman Parlaması Beni Şaşırttı Doğuştan Gelen Bir Özellik Olmalı Diye Yorumluyorum
Cebimdeki bozuk paralar bişeyi almaya yettiği zaman :D:
ya ben güler yüzlü bir insan olduğum için gözlerim her daim parlıyo ama aşkımla yanyana olunca mutluluktan gözlerim fenere dönüyo resmen :)
iddia'da son maça kalınca yıldız yıldız, fıldır fıldır oluyor gözlerim:)
Heyecanmı yanı nedenı
heyecan tabisi, gelecek olan parayada bağlı gerçi heyecanın şiddeti:)
Söylenenlere göre, aşık olduğu zaman. O zaman herşey parlamaya başlar gerçi.
Hoslandıgı sevdiği bir şeye baktıgında :)) Bu da cok net bir cevap :D
Behzat Ç de hayalet gazeteciyle cafedeyken çok heyecan yapmıştı ve gözleri parlıyordu.Güzel bir aşık rolüydü.Sanırım aşk heyecanla birlikte gözlere duyguları yansıtıyor.
Kesin etrafta bir ışık kaynağı vardır.
Kesin. Durduk yere insanın gözleri mi parlarmış.
sami abi?
Gerçekçi olun, canımı yiyin.
candır can :)
Evreka anlarında.
çok mutlu olunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar