Babaannenizi sabahın 5’inde garip bir şekilde yakalarsınız ne yaparsınız?

Cidden şaka gibi bir olay... Babaanem olduğu için bir şey yapamıyorum ve babama da söyleyemiyorum , Korkuyorum lütfen okuyun

Bir hafta önce uyanmıştım saat 4 tü. Babaannem’in altında hiç bir şey yoktu. İç çamaşırı bile!! köpek pozisyonunda duruyordu! sinirden gülüyorum... O anda o kadar korktum ki yattım. Sadece anneme söyleyebildim zaten beni önemsemedi.

Sonra dün gece uyuyordum. Bir kalktım yattığım odada yine altında iç çamaşırı yok emekliyordu. Saat sabahın 5’i abdest aldı diyemeyeceğim altında hiç bir şey yoktu ve namaz da kılmıyor zaten. Korkudan napıyorsun dedim “ ışık vardı burda giyindim” dedi... Sonra giyinip gitti odadan zaten kendi yattığı odada ışık vardı.

Babaannem aynı zamanda gecenin 3’ünde kalıp şakır şakır ellerini yıkıyor. Banyoyu 3 saatte yapıyor. Su sesi duyduğunda saymaya başlıyor... Yani banyoda da giyilebilirdi. Cidden hiç normal değil. Hangi insan altını çıkarıp sabah sabah evde gezer ki?

Not: annem babamla yaşamıyorum onlar köyde kalıyor ben babaannemle şehirde kalıyorum.
Babaannenizi sabahın 5’inde garip bir şekilde yakalarsınız ne yaparsınız?