Ya daha 20 dakika önce eve geldim, hava sıcak diye başımda da şapkam var. Kulakığım kulağımda, şapkam başımda kapıyı çalıyorum. Annem kapıyı açıyor. O sırada şapkamı çıkarıyorum ve ayakkabımın bağını çözmek için eğiliyorum, şapkam elimde bu arada. Annem telefonda babamla konuşuyor, kulaklığımı çıkarıyorum. Salona giriyorum, annem telefonu veriyor babamla konuşuyorum. Babamla vedalaşıp anneme veriyorum, sırt çantamı, hırkamı, kulaklığımı odama bırakıyorum. Lavaboya gidiyorum, telefonda oyalanıyorum.
Ardından, odama tekrar döndüğümde hırkam ve çantam var sadece. Annem salonda TV izliyor o sırada. Yatağın altına, masamın altına, dolaplara, tuvalete, mutfağa, salona, ayakkablığa, kapının önüne, her yere bakıyorum ama bulamıyorum.
Annem de görmediğini söylüyor anneme arıyoruz ve bulamıyoruz. Bu kaybolma işi çok sık olmaya başladı ve ben 4 yıl önce okuduğum bir kitabı bile harfi harfine hatırlarken, nereye koyduğumu unutmam. Bilginiz var mı, nasıl oluyor bu artık bıktım ve hafif tırsma da var.
Küçüklüğümden beri kuzenimle hep cinleri falan araştırır dalga falan geçerdik de, bunun onlarla alakası varmıdır ki?
Ardından, odama tekrar döndüğümde hırkam ve çantam var sadece. Annem salonda TV izliyor o sırada. Yatağın altına, masamın altına, dolaplara, tuvalete, mutfağa, salona, ayakkablığa, kapının önüne, her yere bakıyorum ama bulamıyorum.
Annem de görmediğini söylüyor anneme arıyoruz ve bulamıyoruz. Bu kaybolma işi çok sık olmaya başladı ve ben 4 yıl önce okuduğum bir kitabı bile harfi harfine hatırlarken, nereye koyduğumu unutmam. Bilginiz var mı, nasıl oluyor bu artık bıktım ve hafif tırsma da var.
Küçüklüğümden beri kuzenimle hep cinleri falan araştırır dalga falan geçerdik de, bunun onlarla alakası varmıdır ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer