Çocuğu aldırmalı mıyım?

9 aydır biriyle çıkıyordum ve onunla ayrıldık daha doğrusu ben öyle zannetmişim o da şöyle gelişti ben aradım ayrılalım diye konuşmak için aslında yüzyüze konuşmak istiyordum ama o çok meşgul biri sonra ben seninle çok önemli bir şey konuşmam gerek dedim o da eğer hamileysen beni bunun için rahatsız ettiğini söyleme sakın dedi bende bağırıp yüzüne telefonu kapattım sonra bende ayrıldık sandım ve yeni biriyle çıkmaya başladım çok mutluydum onu çok seviyordum o da beni çok seviyordu ve bundan yaklaşık 2 ay sonra sürekli midem bulanmaya başladı doktora gittiğimde hamilelik bulantısı olduğunu söyledi ve büyük bir ihtimalle eski sevgilimden ne yapacağım diye düşünürken eski sevgilim birden evime geldi ve sonra ona hamile olduğumu söyledim ve aldıracağımı söyledim yeni bir sevgilim olduğunu söyledim ve o da beni odaya kapatıp sevgilimi aradı ki eski sevgilimle de lisede sınıf arkadaşıydılar eğer çocuk bendense onu kabulleneceğim sende kabullenecek misin peki dedi ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Çocuğu aldırmalı mıyım?