Ben 33 yaşındayım okumuş iş güç sahibi biriyim. Bunca zaman karşıma doğru insan hiç çıkmadı. Bir kere aşık oldum aldatıldım. İyice soğudum artık bu işlerden. Var çevremde birkaç kişi benimle evlenmek isteyen ama hiçbiri içime sinmiyor. Benim beğenmediğim adamlara da gencecik kızlardan yoğun talep var sırf parası etiketi için adamların peşine düşmüşler. İlerde yaşım ilerleyince yani bu beğenmediğim reddettiğim adamları da bulamazsam diye korkuyorum. Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Doğru insan karşıma çıkar mı yoksa hiç çıkmaz mı o da muamma. Napim bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem. Içine sinmeyen biriyle evlenmen sadece evlenmek icon evlenmek , cocuk icin evlenmek mantık evliligine giriyor. Eğer sevgi insaniysan hayat zindan olur yok farketmez dersen sorun olmaz yasar gidersin. Yoksa öteki türlü hep içinde yara gibi kalır. Ben mesela 2 bucuk yildir evliyim severek evlendik yani düşünemiyorum sevmedigimi icime sinmeden evlenebilecegimi oyle bir insan degilim çünkü. Yaşa takilma 39 unda evlenip 40 inda mis gibi cocugunu doğuran da var benim bir akrabam 35 inde evlendi 1 yil icinde cocugunu yapti yani boyle örnekler çok kafa dengini bulamamış olabilirsin dert etme hayırlısı olsun kismet.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni çok iyi anlayabiliyorum insan bir kere darbe yediği zaman kimseye güvenip inanamıyor. Ama sevmediğin beğenmediğin kişiyle bu iş yürümez. Tabii ki zamanla belki seversin, alışırsın o bambaşka bişey. Ama benim demek istediğim şey zorla evlenme yaşım geçti diye
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. N'ayır. Evlilik böyle birşey değil. Yani Olmamalı azizim. Neler gördüm şu kısacık ömrümde. Binaenaleyh annemin " Ne gerek var şimdi benim eteğim var sen işte aynı elbiselerle görünme git kendine doğru dürüst bir ceket al." dediğini durduktan sonra öyle bulana kadar arıcam. Nedir yani 2 yumurta kırar yeriz.
00 Yorumla
+1 yılYaş da baya olmuş yani. Kriterleri biraz kısmayı denemelisin. Erkekleri genelde neden reddediyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılTipi itici geliyor
bide çok sivri gıcık tiplerden hoşlanmıyorum- +1 yıl
Haklısın sivri gıcık tipler sinir bozucu oluyor.
Sen bir iş kadınısın, kariyer sahibi birisin. Tabiki seçici olacaksın. Cesur ve güçlü kadınları birçok insan ister.
Ama sanki biraz da bu kriterleri azıcık kısmanın vakti gelmiş gibi ne dersin? Sende biraz farkına varmışsın da bunun. Belkide o bahsettiğin kişilere bir şans vermeyi denemelisin?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
50Cevap
Gerçekten ne kadar tanıyabildiğinle alakalı bence. Hemen kestirme tanımaya çalış hal ve hareketlerine bak belkide sandığının aksine hoşlanmaya başlarsın. Yine olmazsa kimseyi bulamam diye düşünme mutlaka bulursun kendine göre birini.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmis olmak icin sevmeden asik olmadan evlenipte hayatini karartma
10 Yorumla
+1 yıliçine sinmeyen biri ile evlenirsen emin ol mutsuz olursun çocuk da olur sa daha büyük çıkmaza girersin önünde sonunda boşanırsın bence acele etmene gerek yok 40 larında dopum yapanlar çoğaldı
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya evde kalmamak için neden evleniyorsun? Evli kalacaksın 3 5 yıl sonra mutsuzluk uyumsuzluk sevgisizlik yüzünden boşanma süreci. Ne gereği var ki nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et
00 Yorumla
+1 yılBeklentilerini çok yüksek tutma ama içine sinmeyen biri ile evlenme ha ısınırım diye hisseder insan o zaman farklı ama zehir etme kendine hayatı
00 YorumlaYalnızlığı şimdiden sindirdim ileride ne kadar zorlanabilirim ki? 😄 Ayrıca erkekler evde kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san 😂 var çevremde parasıyla evde kalan erkekler 😂 onların durumu çok acıklı
Soran+1 yılEvet bir tanesi eve karı atıyomuş sık sık ama ne zaman normal evlenilebilir biriyle evlenmek istese kızlar onu hep yarı yolda bırakıyorlarmış. nişanlanıyor hatta kıza pırlanta yüzük araba falan alıyor aylar sonra kız ağlıyomuş ben seninle evlenemem sevemiyorum büyüksün benden diye 😂
+1 yılBence evlenmelisin ileride zaten aşık olursun aynı evin içinde yoksa yalnız kalırsın hayallerini gerçekleştiremessin bence
00 YorumlaÇıkar yahu, acele etmeyin biraz daha bekleyin derim sevmediğiniz biriyle evlilik ne kadar doğru bilemedim şu an ileride son pişmanlıkta fayda etmez malum. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn kısa sürede kendi çabalarına basla yaş 33 olmuş artık yani 35 e kadar olmazsa ondan sonrada ugrasma bence ( benim fikrim )
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayatınin hatasini yaparsin ben de 34 yasindayim hic evlenmedim icine sinmeyen insanlarla asla evlenme
00 YorumlaHayır, evlenmem.
Evde kalmak diye bir şey yok bana göre. Elbet doğru insan gelir.00 YorumlaAbla sen hemen evlen bence alışırsın zamanla seversin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe desek boş. Bu devirde kimseye güven olmuyor. Özellikle de evlilikte. En iyisi oluruna bırakmak.
00 Yorumla
+1 yılYaşın sınırda geziyor, evlilik her zaman olur da çocuk işi sıkıntıya girer biraz daha böyle giderse
00 YorumlaBence 30undan sonra aşık olmak zaten zor olur. Mantık evliliği yap bence.
00 YorumlaBen çıkabilirim karşına bende iş güç sahibiyim olur mu...
00 Yorumla
+1 yılİçine sinmiyorsa eylemi gerçekleştirme. Bu işin yaşı yok. Çocuk olmazsa evlatlık alırsınız.
00 Yorumla
+1 yılTanımaya, ısınmaya çalış. Isınmıyorsan zorlama kendini. İçine sinmeyen biri ile evlenme. Nasip işleri bunlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. HAYIR..
hele ki evlilikte içine sinmezse hayat zindan olur..
hakkında hayırlısı..00 Yorumlabenım gıbı secıcısındır dogru frekansı yakalamamısındır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçlerinden en çok kendine yakiştirdiğin bununla olur diye bildiğimiz seç yoksa çocuk için geç kalırsın olsa bile büyütürken yaşlanirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı. Çok tanıdığım var ben buna bakmam diyip körkütük aşık olan :)
00 YorumlaEvlenmek zorundasın tabi obur dünya umrumda değil dersen bekar kal evlenme aldatma konusuna gelince işin zor
00 Yorumla
+1 yılArmudun spı üzümün çöpü deme bence güvendiğin biriyle evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ablam evde kalmak korkusuyla hmn evlendi malesef mutsuz
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden mutsuzmuş sorun ne?
Cevap sahibi+1 yılEşi anlayışlı bir insan değil en ufak bisey de bağırıyormuş
+1 yılEvlen ailen olsun mantık evliliği yap çocuk seni mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenemem hayatımı boktan bir hake getiremem zaten çokta uzun sürmez
00 Yorumlaİşin özüne bakacak. kmursak yaşınız geçiyor şans verin bence
00 Yorumla
+1 yılZor bu devirde Allah yardımcımıZ olsun bende öyleyim zor gerçekten,
00 Yorumla
+1 yıliyi düşün.. hayırlısı kim ise o olur inşaAllah
10 Yorumla
+1 yılşu an bende aynı durumdayım ne zor bi durummuş kimse içime sinmiyor😥
00 Yorumla
+1 yıl35inden once yuvani kur Rabbinden hayirlisini iste ve artik 20 yasinda degil kritleri çok buyutme
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istiyorsan eğer elini çabuk tutman lazım
04 Yorumla
Soran+1 yıl40 küsür yaşlarında da doğuruyorlar
- +1 yıl
Tamam da çocuk 15 yalına geldiğinde sende iş bitiyor bir başına kalıyor çocuk ergenliğinde
Soran+1 yıl55 yaşında insanlar ölüyor mu? Türkiyede ortalama ölüm yaşı 85 olmuş durumda. Sen çıtır kız için bahane arama göster paranı al kızı 😂
- +1 yıl
Ben de pembeyim yav... annelik zor iş belli yaştan sonra insanın kafası kaldırmaz. İş bitiyor derken ölüyor demek istemedim insan yaşlanıyor demek istedim
+1 yılKorkulacak bir durum yok ortada bence 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi?
- +1 yıl
Elbette 😊 O güzel canınızı böyle şeyler için sıkmayın elbet vakti geldiğinde o kiçi çıkacaktır karşınıza belkide hayırlısı için bekliyorsunuzdur 😊
+1 yılArmudun sapi üzümün cöpü nereye kadar
00 Yorumlaİçine sinmeyen bir evlilik olmaz
00 Yorumla
+1 yılAşık olmadan evlenmem
00 Yorumla
+1 yıldoğru kişiyi aramaktan vazgeçme.
00 Yorumla
+1 yılhayir sevmeden evlenemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok yanlış bir şey bunun acelesi yoktur
00 Yorumla
+1 yılDogru insandan kastın ne?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılAblamda 37 .
Halen bekar
Üzülüo00 Yorumla Bence tanımaya çalış artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 sene sonra dul erkekler talip olur sana zaten evde kalmışsın. onu begenme bunu begenme sende etiket için o adamlara muhtacsın herhalde. ben olsan genc kızlar varken 33 yasındakini ne yapoayım
016 Yorumla
Soran+1 yılGenç kız ile benim aramdaki farkı anlayamayacak kadar cahil birine bişey açıklamayı gereksiz buluyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılPardon da ne farkın varmış 😂
Soran+1 yılBunu sana anlatmıycam yok öyle bedava bilgi, yaşayarak öğreneceksin ilerde yediğin kazıklardan darbelerden sonra hatırla bu lafımı😊
Cevap sahibi+1 yıl33 yasındaki kızlar kazık atmıyormu? ben senin farkını sordum
Soran+1 yılBak canım eğer bunu bana soruyosan ağır zeka sorunun var bu yaşta bu cehalet normal değil. Çok ısrar ettin söyleyim.
Ben bağımsız ve başarılı bir bireyim gayet iyi kazanıyorum seçeceğim erkeği parası için seçmem ama hayatın başında bir baltaya sap olamamış kızlar para için maymunla bile evlenir en olmadı aldatır sen kocası yerine başkasından çocuk yapıp kakalayanların ne kadar çok olduğunu bilsen korkudan donuna ederdin.
Belki inanmayacaksın yaşımı bilmeyenler 26 falan sanıyor o kızlar da o civarda görünüyor çok belirgin farkımız yok. Ayrıca günümüz kızları para peşinde koşarken çok erkekle yatıyor aynı çevreden. Genç kızların sebepsiz kaprisi şımarıklığı tribi isteği de hiç bitmez. Memnun edebilmen imkansız.
Cevap sahibi+1 yılbunu sana sorunca nasıl zeka sorunum oluyormuş? 20 senelik arkadaşım mısın? her genç kız öylemi oluyormuş? 24 yaşında öğretmen hemşire ya da bir meslek sahibi kız yokmu? bütün genc kızlar bozuk ama bir sen mükemmelsin öylemi? o yüzdenmi 33 yasına kadar kaldın. demekki sende bişeye takmışsınki kimseyi begenmemişsin sorudada belli zaten. 7 sene sonra menopoza gircen ne ara seks hayatı olcak ne ara cocuk yapcan? bir işi gücü kariyeri olan sen değilsin
Soran+1 yılMenapoz yaşını bilmeyen gelmiş vaaz veriyo 😂
hemşire öğretmen kızlar en çok paraya tapan kızlar sen hiç uyanamamışsın hayata. Çevren yok belli ki tanımıyorsun. Sen tanıyana kadar yediğin kazıklar ile kolleksiyon yaparsın. Hadi bol şans 😂
Cevap sahibi+1 yılyağ gibi üste cıkmak için önüne gelen salla tabi herkeste aynıytı. bir sen paraya tapmadın tipe baktıgında cok belli sana sordum o kadar mükemmelsinde niye evde kaldın kendine yediremiyosun bu durumu bana catıyosun genc kızlara çatıyosun. ben paraya tipe tapmayan genc kızda gördüm meslek sahibi merak etme genc dediğimde kalkıpda 18 19 değil herhalde 27 bile olsan senden genc en azından 40 ya da 45 ne farkeder sanki kaç yılın kalmış :D
Soran+1 yılBen evde kalmış olsam peşimde bu kadar insan olmaz sen tam bir malsın. Benim red ettiğim erkekler için o dediğin 19 luk 27 lik kızlar kırk takla atıyor 😂 27 lik bir kız zaten benle aynı görünüyor sen nerde yaşıyon köyde mi? 33 ile 27 yi kıyaslıyorsun hemde saki arada yirmi yaş var gibi anlatıyosun 😊 baya bakımsız kadınların içindesin anlaşılan.
Ayrıca menapoz yaşı 55 civarıdır bunu da öğren
Soran+1 yılHemşirelerin paraya tapmadığını söylemişsin bu yüzden mi hemşirelerin doktor zaafı var? Sen doktor zaafı olmayan bir hemşire tanıdın mı? Adları çıkmış evli bekar farketmiyo doktorlarla aşna fişne yapmaktan. Doktorlar bıkmışlar hemşire ilgisinden. Heşirelere bu yüzden kaba davranıyor çoğu doktor yani evliyim istemiyorum mesafeli olayım asılmasın diye 😂 ben o kadar çok duydum ki artık.
Öğretmen kızlar hele onlar tam tehlike. Para için ilkokul mezunu adamla kro bile evleniyorlar tek istekleri lüks. Çoğu arkadaşım öğretmen kızlara kutsal saygın güvenilir diye yaklaşıp baya baya boynuz yediler.
Cevap sahibi+1 yıl55 mi hahaha ben hakaret etmediğim halde yaşının insanı bile olamıyorsun çünkü yazdıklarım ve erkeklerin genc kız merakı vede evde kalma korkun yüzünden burda bana çemkiriyosun. tükiyenin en modern şehrinde merkezde yaşıyorum bu kafayla 35 e kadar gidersin dul erkekler talip olur senin hayatın umrumda mı? sanki 55 yaşında seks yapıyodun
Cevap sahibi+1 yılsenin tek yaptıgın insan genellemek. 30 yaş üstü kadınalr erkek begenmeyip evde kalmış kızlar. belkide birçogunun geçmişinde kimbilir kaç sevgilisi oldu kimbilir kimleri unutamadıda evde kaldı. cok gördüm ben adamın mesleğini tipini begenmeye begenmeye evde kalanları bu kadınları mı bana hayır etcek?
Soran+1 yılSenin gibi cahillerin genç kız merakı umurumda değil çünkü benim kulvarımda değilsin. Çok şükür benim kulvarımdaki erkeklerden gayet talep görüyorum. Senin yaşın da 30-35 civarı ve eminim benim kadar kariyerli bile değilsin. Yani o genç kızları neyle alabikeceksin bence kendi deedine yan 😂 benim sorunum evde kalmak değil istediğim gibi birini bulamamak yoksa istesem şimdi evlenirim. Ama Senin sorunun çok büyük bence kendi sorununla ilgilen 😊
Cevap sahibi+1 yılsenin gibilerde anca insanları geneller kendini o kadar yüksek görme bir anda çakılırsın dibe. kendimden büyüklerlede ilişki kurmuyorum zaten ablacım yaşım 32. ben insanları paramla almam karakterimle zekamla alırım. senin tek derdi maddi şeyler ben 35 37 de olsam bişey değişmez ama sen 35 i gecince benle aynı kefede olamazsın cinsiyet farkı var. evde kalma korkun oldugu bariz belli iki saattir bana hakaret ediyorsun diploma cahilliğini almış ama eşeklik baki kalır diye bir laf var ergenler gibi agzını bozma seviyeni dşürme :D sen git evlen abla
Soran+1 yılBenden 1 yaş küçük abla diyor 😂 bence sen komplex yapmışsın. İki lafından biri evde kalmak da sen erkeklerin evde kalmadığını mı sanıyorsun? Kıyamam 😊 ben sana birkaç örnek saysam bunalıma girersin çünkü onlardan bin beter durumdasın onlar evde kaldıysa sen sokakta kalırsın. Bekle gör 😂
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler abla hayırlısı neyse o olsun :)
+1 yılHayatını yaşa Evlilik gelir bigun mutlaka 😉
00 Yorumla
+1 yıl31 yaşındayım..
aşk olmadan evlenmem..00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş olmak için evlenme
00 Yorumla
+1 yılNiye evleniyim canım olur mu öyle şey
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelâm canim konusalim mivdertlesnek için
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bence genç biriyle evlen çok daha iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılGenç derken? Kaç gibi ve neden?
Cevap sahibi+1 yılMesela 25 30 arası senin için daha iyi daha çok sever sen kendini ona adarsan asla gözü dışarda olmaz
Soran+1 yılSaçmalama
Cevap sahibi+1 yılGörürsün bak
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılNe yaptınız acaba evlendiniz mi mutlu musunuz
00 Yorumla
+1 yılBen dogru insanım seninle tanışmak istıyorum 😚
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem.
00 Yorumlasperm bankası
00 Yorumla
+1 yılHoslanmadıgınla evlenmede ne yaparsab yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ciddi düşünen biriyim istersen tanışalım