Basit sordum, fazla örselemeyin..
İçmeyenlere yollarım kapalı..
Ha, yanında hangi çikolatayı yıyorsunuz?..
İçmeyenlere yollarım kapalı..
Ha, yanında hangi çikolatayı yıyorsunuz?..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunyeden bunyeye degısır. ıste ta mbı turk ıcıcı .sarhos olmak ıcın ıcne baska bı mıllet dah varmıdır bılemm.. alkol onerırsın ya o kafa yapmıyor mantıgı. sarhos olmak ıcın ıcmek mantıksız arkadas ortamında bı ıkı sohbetle gıtsın dıye.. yok bızım ulkede ılla sarhos olmak ıcın ıcılecek... alkolu bırakıp tıvbe etmemıs olsam guzel tavısyelerde bulunurdum... budecılık yaptım asagı yukarı sana en kralı hangısı solerım yanı .. ama kafa yapma bunye mesellsı bıde alısmıslık. bazısı var rakı ıcer bı sey olmaz rum ıcer yamulur .alısmıslık meselesı yanı
Jack le oturup bir karsılıklı icemedik ki :-) ama kiminle ictigin gercekten cok onemli oyle arkadaslarim var saatlerce iciyorum. Birgun firsat olursa jack le. Karsilikli icecegim ozaman yazarım :-) Arkadasim johnny ile icmek cok keyifli:-)ilk johnny walker iki dolu kadeh sodayla seyreltilmis ayaklariim yee basmiyordu.:-) sonra cok sevince 1000 lik sisenin yarirsini ictim ucmaya bile firsat kalmadan iptal oldu ucuslar:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Cikolata bitter :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Bünye alıştığından hemen hemen çakır keyif olamıyorum. İlk içtiğim zamanlar hiç unutmam nasıl çarpardı. Amelelik bu olsa gerek.
Genel olarak bitter tüketiyorum. Vakti zamanında ülkede pek çikolata çeşidi yok iken, koyunun olmadığı yerde keçinin abdurrahman çelebi olduğu yıllar hayatımıza girmiş ve de çıkmamış bir ürünü yani ''toblerone'' tüketmiyorum. Çikolata olmasa da olur. Şişeyle iyi sarar.
Az önce koca bir yudum içtim şileden. İlk başta çok hafif bir baş dönmesi , fark edilemeyecek kadar hafif. Sonra bir garip oldum. Üstüne bisküvi yedim. Şu an işin dalgasındayım. Ne kafam güzel ne de normal. (Çok içmediğim için bünyem alışık değil)
Cevap
26Cevap
Genellikle üçüncü bardak beni çakır keyif yapar, yanında Milka'nın üzümlü/çikolatalı drajelerini seviyorum ve birbirlerine yakışıyorlar bence. Ya da yanına çikolatalı toplardan yaparım ve onunla beraber farklı bir tat elde ederim. Birde naneli çikolata ile iyi gidiyor Jack Daniels.
wasabi kaplamalı fıstık geldi supernç.
içerken çok karıştırıyorum ama kolay sarhoş olmam.
damak candır
Şimdi kardesim normal bir icici bak icici diyorum ayda yılda bir içen demiyorum düzenli içen bir birey yani ben ve benim gibiler için bir ölçü yoktur bu ruh haline göre ve rakıma bak rakım da çok önemli bu sebeplere göre değişir ama normal şartlarda 25 cl de Çakır olurum bitter çikolata tercihimdir:-)
Yanında caramio çikolatayı tercih ediyorum karamel baya tatlı odlugundan dolayı iyi gidiyor. şimdi herkesin bünyesi farklı açıkçası benim viski ile pek aram yoktur 3 bardaktan sonrası denemeye kalkmadım ; Ama 3 bardak bile yetiyor bana
Jack çarpıyor beni bir bardak bile içemiyorum...
Fıstıklı çikolata olabilir.
Damak ya da bitter.
2'den sonra dünyayla bağlantımı kesiyorum..
<3
Alkolle aram pek yoktur ama jack icersem
ilk kadeh 2buz ve biraz soda
İkinci kadehte sadece soda ya da sadece buz,
Üçüncü kadeh sek ve benim için yeterli hafiften çakır olurum zaten
Cevap 3 kadeh ;)
Haa kadehler duble bu arada...
Hayatta içmem.
Viski diye satıldığına bakma bildiğin motor yağı.
Viskinin kralı başkadır başka...
Türkiye'de satışı pek yok ama internet üzerinden rahatlıkla alınıyor.
Değişik tatları deneye deneye bulur insan kralını.
çok fazla vurmuyor beni.
gerçi hiç sarhoş olmak istercesine içmedim, yavaş içiyorum.
ikinci dublede çakır bir şekilde bırakırım.
redbull ve çikolota ile 7 kadehte süper oluyorum. 4. kadeh tam çakır. Ama sıcak bir ortam da ve kafanın dolu olması şartıyla. Mekanda birşey olmuyor
kaçtan sonra olduğumu bilmiyorum da şişeyi iki kişi bitirip alt kattakilerin ayakkabılığına işediğimizi hatırlıyorum. iddaya girmiştik :D
ha bu arada yanında hep napoliten alırım ben
5 bardak da artık almıyorum fiyatı iyice uçtu 130 lira filan oldu.
viski bira ve şarap hep sek ve içebildiğim kadar çok içerim ama jack de 5 veya 6 da olurum heralde o günkü psikolojime göre değişiyor :D
Oyys. Yerim ben onu.
Jd♥♥
3-4 hatta sarhoş olduktan sonra da içmeye devam ediyorum.
Portakallı bitter. :)
jack danniels degilde '' teacher'' var kardesim onu dene. bu işin aslı odur viskiyle haşır neşir olan bilir. zevk herzaman ondadır
bitter çikolata yerim şişenin sonuna geldiğimde harbi kafam güzel oluyo
Hayat bizi örseledi
Jack içmeyeli çok oldu, kral viskidir
Bilmem şu an üç duble yeterdi...
6 bilemedin 7.
2 sene geçti sanırım üzerinden. Pek sevmem. O an o vardı ortamda, içmiştim.
canım viski zevk içkisidir 2 bardak içip bırakacaksın rakımı bu.
aynen ya bende öyle diyecedim. ama kimisi viskiyi alıp bira gibi içiyor bitene kadar .
Hayatımda hiç ağzıma ne alkol sürdüm nede sigara :)
burda bir uye vardı ya baya ıckı alkol hastası guzelde yapar yorumlarını nerede acaba kı
Alkol hastası :-D
bu aralar sıkıntıdayım bizim ufak jack i shot yapıyorum kesmiyor bagzen akıyorum yeşil periye.
Duruma göre değişiyor. Bazen 1-2, bazen yarım şişe(70'lik).
5 bardaktan sonra. Çikolata pek farketmiyor, ayrıca yanında kivi vs iyi gidiyor.
Yarım (:
jager olaydı iyiydi bu sogukta
Viski pek sevmem, 3-4 kadehten sonra..
Elimde uygun fiyata Jack Daniels var isteyen ulaşabilir. mertkrtc@gmail. com
Kurtlu ıhlamur çorbası ve çürük lahana
kokusuna bile dayanamıyorum :)
hiç denemedim :)
Valla iki günde bir içen biriyim , 35 lik viski uyku getirir başka bişey değil
tobleron bence iyi gidiyo ya da bitter :D
Duble de 6 ve nane likörlü çikolata
Henüz Jack Daniels'ı tadamadım .
4-5 kadeh atarım nur içinde yatarım :)